MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:33 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Aca Lukas - Diskografija (1995-2012)
3:45 PM
Aca Lukas - Diskografija (1995-2012)

 
 
 

Aca Lukas - Diskografija (1995-2012)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

________________________________________________
1995 - Ponos I Laz
1997 - Pesme Od Bola
1998 - Jedno Vece U Kafani
1998 - Licna Karta
1999 - Drugo Vece U Kafani
1999 - Uzivo 'Hala Pionir'
1999 - Jos Sam Tu (Za Drugove)
1999 - The Best Of
1999 - Zora Beli
2000 - Aca Lukas & OK Band
2000 - Rodjendan
2000 - The Best Of Vol 2
2001 - Nesto Protiv Bolova
2002 - Zurka Uzivo CD 1
2002 - Zurka Uzivo CD 2
2004 - Istina Je Da Te Lazem
2006 - Jagnje Moje
2008 - Lesce
2010 - Hitovi
2010 - Najveca Zurka Na Balkanu (Arena 2010)
2012 - Stil Zivota

________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 1.Deo (1995-1999)

________________________________________________

1995 - Ponos I Laz
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Ponos I Laz
Balkan Ekspres
Ovo Je Srbija
Ne Slusaj Majko
Ja Ne Mogu Bez Tebe
Da Mi Je Bolja Sudbina
Lisica

1997 - Pesme Od Bola
Pesma Od Bola
Ja Zivim Sam
Ja I Ti
Miris Tamjana
Sta Ucini Crni Gavrane
Bele Ruze
Kada Odu Svatovi
Ne Ljuti Se Krcmaru
Deset Ruku

1998 - Jedno Vece U Kafani
Pitaju Me Pitaju
Jelena
Ti Nisi Ti
Da Mi Je
Oprosti Mi Sto Te Volim
Voleo Bih Da Te Ne Volim
Strah Me Da Te Volim
Dao Sam Ti Dusu
Ne Bi Mu Zubi
Zagrli Me
Nocas Mi Se Ne Spava
Zena
Pevaj Mi O Njoj
Neznanka
Nek Me Nije
Ti Meni Lazes Sve
Samo Nju Ne Kuni Majko
Dajte Vina
Pesma Od Bola

1998 - Licna Karta
Licna Karta
Nece Mama Doci
Umri U Samoci
Kafana Na Balkanu
Ako Su Tvoja Usta Otrov Sipala
Soba Za Plakanje
Vrati Nam Se Druze Moj
Ne Radjaj Gresnike
Imate Li Dusu Tamburasi

1999 - Drugo Vece U Kafani
Bez Duse Lijepa
Topim Se Kao Sneg
Tamburasi Sa Dunava
Samo Stara Navika
Kad Umrem Kad Me Ne Bude
Lazes Zlato
Lipe Cvatu
Za Vencanim Stolom
Sunce Brze Zadji
Kraljica Budi, Iz Te Case Svi Su Pili, Luckasta Si Ti

1999 - Uzivo 'Hala Pionir'
Licna Karta
Ja Zivim Sam
Ako Su Tvoja Usta Otrov Sipala
Ponos I Laz
Nece Mama Doci
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Sta Ucini Crni Gavrane
Pesma Od Bola
Case Moje Polomljene
Ja I Ti
Bele Ruze
Samo Da Izdrzi Srce
Ne Radjaj Gresnike
Umri U Samoci
Miris Tamjana
Kafana Na Balkanu
Oprosti Mi Sto Te Volim
Uzalud Vam Trud Sviraci
Tjera Coban Ovcice
Moj Golube
Sanja
A Sad Adio
Rat I Mir (Viktorija)
Secas Li Se One Noci (Sasa Matic)
Mix (Od Svega Po Malo)
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 1.Deo (1995-1999)
________________________________________________
      
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 2.Deo (1999-2000)

________________________________________________

1999 - Jos Sam Tu (Za Drugove)
Zivot Kratko Traje - Uvele Ruze...
Sve Sto Zelim U Ovom Trenutku
Vranjanka
Oprosti, Izvini - Ciganka - Ramo (Mix)
Nazdravite Drugovi
Evo Banke Ciganko
Tudjina
Zbog Jedne Divna Crne Zene
Voleo Sam Tvoje Oci
Pisi Mi Fratelo
Crni Leptiri
Samo Jedan Dan Zivota
Voleo Je Zenu Svog Zivota
Stanica, Podlugovi
Jorgovani
Zuto Lisce Ljubavi - A Sad Adio (Mix)
Vrati Se

1999 - The Best Of
Licna Karta
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Nece Mama Doci
Miris Tamjana
Umri U Samoci
Pitaju Me Pitaju
Ti Nisi Ti
Oprosti Mi Sto Te Volim
Strah Me Da Te Volim
Voleo Bih Da Te Ne Volim
Ponos I Laz
Zagrli Me
Pesma Od Bola
Sta Ucini Crni Gavrane
Ja Zivim Sam
Ti Meni Lazes Sve
Neznanka
Pevaj Mi O Njoj
Dajte Vina
Imate Li Dusu Tamburasi
Ako Su Tvoja Usta Otrov Sipala
Vrati Nam Se Druze Moj
Ne Radjaj Gresnike
Soba Za Plakanje

1999 - Zora Beli
Umoran Sam Od Zivota
Nije Mene Duso Ubilo
Obrisi Suze Mala Moja
Ne Idi Od Mene
Cudna Zena Bese Vera
Vrati Se Neno
Oprosti, Izvini
O, Jarane, Jarane
Sudbina Me Na Put Salje
Neznanka
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Plavi Slon
Ruzice, Ruzo, Ruska
Pjevam Danju, Pjevam Noci
Zaboravi
Sve Sto Zelim U Ovom Trenutku
Daj Ne Pitaj
Jedina Moja
Pijem
Secas Li Se One Noci
Pesme Moje

2000 - Aca Lukas & OK Band
Da Zna Zora
Suada
Zamisli Zivot U Ritmu...
Bez Duse Lijepa
Lazes Zlato, Lazes Duso
Badnje Vece
Pisi
Pjevacu Dok Suze Me Ne Zabole
Pricaj Mi O Ljubavi
Ja Potpuno Trijezan Umirem
Bacila Je Sve Niz Rijeku
Ruze Su Uvele
Mene Je Ucilo Vrijeme
Tesko Je Ziveti
Bez Tebe Je Gorko Vino
Dosta Je Bilo Samoce I Bola
Ako Si Ikada Volela
Pobeci Negde

2000 - Rodjendan
Rodjendan
Sve Su Zene Moje
Niko 1,2,3
Jos Pomisljam Na Najgore
Nije Ti Ovo Amerika
Nazalost
Usluga Za Uslugu
Zapisi Mi Broj
Sto Si Tuzan Prijatelju
Dok Ti U Kafani Pijes, Druze
Bele Ruze
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 2.Deo (1999-2000)
________________________________________________
      
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 3.Deo (2000-2004)

________________________________________________

2000 - The Best Of Vol 2
Licna Karta
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Nece Mama Doci
Miris Tamjana
Umri U Samoci
Pitaju Me Pitaju
Ti Nisi Ti
Oprosti Mi Sto Te Volim
Strah Me Da Te Volim
Voleo Bih Da Te Ne Volim
Pesma Od Bola
Ponos I Laz
Ja Zivim Sam
Sta Ucini Crni Gavrane
Ti Meni Lazes Sve
Neznanka
Pevaj Mi O Njoj
Dajte Vina
Imate Li Dusu Tamburasi
Ako Su Tvoja Usta Otrov Sipala
Vrati Nam Se Druze Moj
Ne Radjaj Gresnike
Soba Za Plakanje

2001 - Nesto Protiv Bolova
Nesto Protiv Bolova
Coma
Samo Ona Zna
Burbon
Isto Kao Ja
Suncokreti
Ne Pitaj Me
Dijabolik
Poslednje Pijanstvo
Tudja Si Odavno
Pustinja

2002 - Zurka Uzivo CD 1
Intro (Cocaine)
Dijabolik
Nesto Protiv Bolova
Samo Ona Zna
Ja Zivim Sam
Ako Su Tvoja Usta Otrov Sipala
Ne Radjaj Gresnike
Ponos I Laz
Umri U Samoci
Tudja Si Odavno
Rodjendan
Miris Tamjana
Zapisite Mi Broj
Nije Ti Ovo Amerika
Burbon
Ista Kao Ja
Kafana Na Balkanu
Lisica
Pustinja

2002 - Zurka Uzivo CD 2
Licna Karta
Coma
Pesma Od Bola
Sta Ucini Crni Gavrane
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Intro (Shine On Your Crazy)
Bele Ruze
Za Esmu
Bitanga I Princeza
Lipe Cvatu
Djurdjevdan
Suncokreti
Nece Mama Doci
Zahvalnica
Dijabolik
Folk Haos Band & Nesto Protiv
Samo Ona Zna
Coma #2

2004 - Istina Je Da Te Lazem
Nisam Preziveo
Sa Ljubavi Se Skidam
Istina Je Da Te Lazem
Digla Si Mi Cenu
Iza Tvojih Koraka
Pijanstvo Me Moje Carstvo
Dobro Jutro Noci
Pocnite Bez Mene
Neka Me Po Dobru Pamte
Spavaj Beograde
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Pesma Od Bola
Ja Zivim Sam
Umri U Samoci
Licna Karta
Koma
Nesto Protiv Bolova
Dijabolik
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 3.Deo (2000-2004)
________________________________________________
      
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 4.Deo (2006-2012)

________________________________________________

2006 - Jagnje Moje
Ti Dobro Znas
Blamiras Me
Udari Prva
Jagnje Moje
Ako Mislis Da Sam
Bila Si Odlicna
A Kad Odem
Treca Casa
Rospija
Voljena

2008 - Lesce
Civas
By Pass
Hiljadu Puta
Reci
Nisam Dobar Bio
Ne Daj Da Ti Ljubav Srecu Kvari
Pao Sam Na Dno
Da Podnesem Bol
Upali Svetlo
Lesce

2010 - Hitovi
Bele Ruze
Licna Karta
Pesma Od Bola
Miris Tamjana
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Ja Zivim Sam
Umri U Samoci
Koma
Digla Si Mi Cenu
Kafana Na Balkanu
Ne Radjaj Gresnike
Nece Mama Doci
Rodjendan
Zapisite Mi Broj
Istina Je Da Te Lazem
Nije Ti Ovo Amerika
Dijabolik
Nisam Preziveo
Nesto Protiv Bolova
Imate Li Dusu Tamburasi

2010 - Najveca Zurka Na Balkanu (Arena 2010)
Kafana Na Balkanu...Licna Karta
Rodjendan
Ne Radjaj Gresnike
Dijabolik...Bele Ruze
Chivas
Ako Su Tvoja Usna
Bypass
Istian Je Da Te Lazem
Pesma Od Bola...Sta Ucini Crni Gavrane
Nisam Preziveo
Da Podnesem Bol
Coma
Kuda Idu Ljudi Kao Ja
Sa Ljubavi Se Skidam
Nesto Protic Bolova
Spavaj Beograde

2012 - Stil Zivota
Gotovo
Stil Zivota
Alo, Budalo!
Kriva Je
Ako Ti Jos Fali Krevet Moj
Crni Zid
Dodji Gore...
Ti Si Moja Bolna Rana
Ni Na Svadbu, Ni Na Sahranu
Daleko Si (Duet Sa Ivanom Selakov)
________________________________________________
Aca Lukas - Diskografija 4.Deo (2006-2012)
________________________________________________
      
________________________________________________

Category: Diskografije | Views: 2286 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Aca Lukas | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 MAJEVICA   [Entry]
MOZELI OBNOVA LINKOVA HVALA

Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz