MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:38 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 21 » Acko Nezirovic - Diskografija (1989-2008)
10:11 PM
Acko Nezirovic - Diskografija (1989-2008)

____________________________________
Acko Nezirovic - Diskografija (1989-2008)
____________________________________
1989 - Licis Mi Na Nju
1994 - Lom Na Stolu Lom U Glavi
1997 - Da Li Je To Ljubav
1998 - Dogoreva Do Noktiju
2000 - Od Raja Do Pakla
2002 - U Tudjini
2006 - Za Moju Dragu
2007 - Acko Nezirovic (Uzivo)
2008 - Acko

____________________________________
1989 - Licis Mi Na Nju
Licis Mi Na Nju
Vrati Se Neno
Cekaj Me
Da Mi Je Znati
Srce Hoce Da Se Vrati
Prati Je Zvjezdo
Vjerujem U Tebe
Voli Me

1994 - Lom Na Stolu Lom U Glavi
Lom Na Stolu, Lom U Glavi
Suze U Mom Vinu
Sunce Brze Zadji
Kolo Ljubavi
Ja Lazem Sebe
Nek I Tebi Zivot Sudi
Lepotice Garava
Od Kako Me Zena Ostavila

1997 - Da Li Je To Ljubav
Da Li Je To Ljubav
Necu Da Molim
U Tudjini Nisu Lepse Pesme (Dzej)
Nemoj Me Cekati
Pevao Sam Na Svadbama
Svedoka Je Mnogo
Ja Sam Otac Tvoj
Dala Mi Je Svoju Rec

1998 - Dogoreva Do Noktiju
Probaj Minut Mog Zivota
Zbogom Sreco Zdravo Tugo
Dogoreva Do Nokata
Daleko Od Srece
Zivela Mi Ti
Sve Je Varka
Ko Jos Voli Lutalice
Uspomene

2000 - Od Raja Do Pakla
Kupicu Ti Zlato
Acko Nezirevic - Puska Nek Me Ubije
Posle Mnogo Proleca I Zima
Pobegulja
Od Raja Do Pakla
Hajdemo Srce Dalje
Jos Ti Ime Dozivam
Bolujem Zbog Zorice

2002 - U Tudjini
Malo Ja,Malo Ti
Zivot Sa Tobom
Ja Ne Trazim Mnogo
Da Li Je To Ljubav
U Tudjini
Sve Si Meni Bila
Ljubav Sarena
Sve Al Ti Ne
Mala Vestica
Ulicni Pijanac

2006 - Za Moju Dragu
Za Moju Dragu
Jos Te Volim Opasno
Lavcina Mangupcina
Konobaru Daj Jos Turu
Mirno Spavaj
Sto Stariji
Srce Od Kamena
Pusti Da Prezivim
Posveta Ocu
Lazna Ljubav
Crni Labud

2007 - Acko Nezirovic (Uzivo)
Bog Delio Svima Srecu
Probaj Minut Mog' Zivota
Kada Moja Mladost Prodje
Ljubav Sarena
Sirotinjsko Dete
Ode Kuca, Ode Zena
Krstenje,Ceri Moje Malene
Procvetala Ljubicica Plava
S Tobom Se Vise Ne Moze
Pitao Sam Malog Puza
Vratices Se

2008 - Acko
Zivot Si Bila
U Tudjini (Duet Acko I Dzej)
Maco
Sve Si Bila
U Srcu Ciganin
Samo Da Si Moja
Pijem Al` Uzalud
Necu Da Molim
Svatovi
Posveta Sinu
Sve Al` Ti Ne
____________________________________
Acko Nezirovic - Diskografija (1989-2008)
____________________________________
       
____________________________________

Category: Diskografije | Views: 437 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Acko Nezirovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz