MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:33 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)
0:18 AM
Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)

______________________________________________
Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)
______________________________________________
1963 - Gde Si Posla Sa Cvetom U Kosi
1964 - Da Si U Mom Zagrljaju
1964 - Godine Su Na Izmaku
1964 - Pesme I Kola Iz Srbije Peva Duet (Lena Balaz)
1964 - Sve Uzalud Bese Moja Nada
1965 - Zarudela Smederevska Jesen (Jelena Balaz)
1966 - Ja Sam Momce Sa Sela (Ljubisa Krstic)
1966 - Na Dan Tvog Vencanja (Marko Jovicic)
1967 - Poslusaj Me Dok Je Vreme (Ljubisa Krstic)
1968 - Ti Si Moja Sreca (Lazar Jovanovic)
1969 - Nesta Para, Nesta Prijatelja
1970 - Snezana
1971 - Budi Posten Sine
1971 - Sve, Draga Sve, Al' Rastanak Ne
1973 - Kumce Moje
1974 - Ostavicu Pice I Lude Kafane
1976 - Detelina Rosna Zelenica
1978 - Za Mene Si Otpisana
1979 - Ne Vole Me Roditelji Tvoji
Uzivo

______________________________________________
1963 - Gde Si Posla Sa Cvetom U Kosi
Gde Si Posla Sa Cvetom U Kosi
Dal' Ce Brzo Nedelja Da Dodje
Pesma Srbije
Sto Me Majko Pitas Stalno

1964 - Da Si U Mom Zagrljaju
Da Si U Mom Zagrljaju
Dunavka Kolo
Odavno Te Vido Nisam
Ostavi Me Draga

1964 - Godine Su Na Izmaku
Sida Markovic - Godine Su Na Izmaku (Fadil Karic)
Vitomir Zivotic - Zagubicanka Kolo (Jovan Stanojevic)
Oj Curice Devojcice (Sida Markovic)
Sinoc Prodjoh Puticem (Sida Markovic)

1964 - Pesme I Kola Iz Srbije Peva Duet (Lena Balaz)
Zasto Mi Se Ti Ne Vratis
Sasino Kolo
Neveran Si Meni Bio
Svud Se Cuju Pesme Nove

1964 - Sve Uzalud Bese Moja Nada
Biserka Misic - Sve Uzalud Bese Moja Nada (Darinka Kostic)
Vitomir Zivotic - Vitino Kolo
Lepo Li Je Smederevo (Svetislav Stevic)
Vitomir Zivotic - Purikino Kolo

1965 - Zarudela Smederevska Jesen (Jelena Balaz)
Zarudela Smederevska Jesen
Zar Sam Moro Draga
Da Si Moja Sve Bi Lepse Bilo
Jagodinsko Kolo

1966 - Ja Sam Momce Sa Sela (Ljubisa Krstic)
Ja Sam Momce Sa Sela
Pobegla Za Mene Mirjana
Ne Nadjoh Te Ko Nekad U Kuci
Vrati Mi Se

1966 - Na Dan Tvog Vencanja (Marko Jovicic)
Novogodisnja Pesma
Uvela Je Ruza Kraja Moga
Na Dan Tvog Vencanja
Kad Se Sunce Rodi

1967 - Poslusaj Me Dok Je Vreme (Ljubisa Krstic)
Poslusaj Me Dok Je Vreme
Zasto Ode Draga
Vodonosa
Uzecu Te Zbog Lepote Tvoje

1968 - Ti Si Moja Sreca (Lazar Jovanovic)
Ti Si Moja Sreca
Otkako Si Tudja Zena
Hocu Da Zivim
Sto Ne Sviras, Stari Cigo

1969 - Nesta Para, Nesta Prijatelja
Nesta Para, Nesta Prijatelja
Probudi Se Sutra Sto Ranije
Od Kad Tebe Nema
Vidi Majko Svoga Sina

1970 - Snezana
Snezana
Svake Noci U Kafani Pijem
Vecna Tuga
Samo Jedan Dan

1971 - Budi Posten Sine
Budi Posten Sine
Vesna

1971 - Sve, Draga Sve, Al' Rastanak Ne
Sve, Draga Sve, Al' Rastanak Ne
Gde Si Sada, Gde Si Mila
Ti Si Bila Zivot Moj
Ne Pisi Mi Da Se Vratim

1973 - Kumce Moje
Kumce Moje
Gde Ti, Sine, Godine Prolaze

1974 - Ostavicu Pice I Lude Kafane
Ostavicu Pice I Lude Kafane
Zelja Nam Se Ispunila

1976 - Detelina Rosna Zelenica
Prva Ljubav Zaborava Nema
Jednog Dana Ne Secam Se Koga
Detelina Rosna Zelenica
Ansambl Vitomira Zivotica - Milkino Kolo

1978 - Za Mene Si Otpisana
Za Mene Si Otpisana
Lepa Zeno, Ne Znam Ti Ni Ime

1979 - Ne Vole Me Roditelji Tvoji
Ne Vole Me Roditelji Tvoji
Voleo Sam, Al' Ovako Nisam

Uzivo
Ja Sam Momce Sa Sela
Nesta Para Nesta I Drugara
Imao Sam Curu Malu
Lepa Zeno Neznam Ti Ni Ime
Divno Sarajevo
Ostavicu Pice I Lude Kafane
I Ja Imam Dusu Ljudi
Ko Se Jednom Napije
______________________________________________
Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)
______________________________________________
     
______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 891 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Aleksandar Stefanovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz