MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:48 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Ana Bekuta - Diskografija (1985-2013)
6:00 PM
Ana Bekuta - Diskografija (1985-2013)

Ana Bekuta - Diskografija (1985-2013)
1 Deo - 2 Deo - 3 Deo

___________________________________________
1985 - Ti Si Mene Varao
1986 - Ti Mi Trebas
1987 - Samo Ti
1988 - Uvek Postoji Nada
1989 - Stani, Stani Zoro
1991 - Ana Bekuta
1991 - Tu Sam Ruku Da Ti Pruzim
1993 - Pitas Kako Zivim
1995 - Taj Zivot Moj
1996 - Opet Imam Razloga Da Zivim
1996 - Kompozicije Stevice Simeunovica
1998 - Sve Je Bolje Od Samoce
1999 - Kriv Si Samo Ti
2001 - Svirajte Mi Onu Pesmu
2002 - 18 Nezaboravnih Hitova
2003 - Dve Suze
2003 - Uzivo
2005 - Brojanica
2006 - Manite Se, Ljudi
2007 - Najveci Hitovi CD 1
2007 - Najveci Hitovi CD 2
2008 - The Best Of CD 1
2008 - The Best Of CD 2
2009 - Blago Meni
2013 - Bonus Dueti
2013 - Hvala Ljubavi

___________________________________________

Ana Bekuta - Diskografija (1985-1996) 1 Deo

___________________________________________
1985 - Ti Si Mene Varao
Cuvaj Se Samo Za Mene
Od Samoce Goreg Druga Nema
Vodi Me
Nemamo Bogatstva, Imamo Ljubav
Cekam Te, Cekam
Ti Si Mene Varao
Se, Se, Seboju
Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama
Ludo Moja
Koliko Sam Tebe Volela

1986 - Ti Mi Trebas
Ti Mi Trebas
Nadjite Mesta Za Jednu Reku
Umori Me Usnama
Treba Mi Pola Jastuka
Molitva Za Malo Srece
Miluj, Miluj Milovane
Tajne Suze
Budi Jako Srce Moje

1987 - Samo Ti
Pisi Mi
Sarajevo
Samo Ti
Suze Moje Vidi Pa Odluci
Donesi Sunce
Svi Putevi Ka Tebi Vode
Sama
Sve Mi Tvoje Nedostaje
Ne Poklanjaj Mi Bisere
Bilo Je Lepo

1988 - Uvek Postoji Nada
Moj Milane, Moje Plakanje
Podrzi Nasu Ljubav
Zabrinuta Zena
Dosli Dani Rastasmo Se Sami
Hvatas Me U Zamku
Pij, Ako Ti Se Pije
Jesam, Pa Sta Mi Mozes
Za Kim Srce Da Place
Uvek Postoji Nada
Nek' Se Vrata Srece Otvore

1989 - Stani, Stani Zoro
Kako Mi Je Pitas Sad
Bog Te Kaznio
Rano Moja
Ne Izluduj Me
Nije Meni Ni Do Cega
Rastanak
Stani, Stani Zoro
Sta Bi Bila Ja, Sta Bi Bio Ti

1991 - Ana Bekuta
Ti Mi Trebas
Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama
Molitva Za Malo Srece
Pisi Mi
Sama
Sve Mi Tvoje Nedostaje
Koliko Sam Tebe Volela
Kako Mi Je, Pitas Sad
Bog Te Kaznio
Rano Moja
Ne Izludjuj Me
Nije Meni Ni Docega
Rastanak
Stani, Stani Zoro
Sta Bi Bila Ja, Sta Bi Bio Ti

1991 - Tu Sam Ruku Da Ti Pruzim
Tugo Moja Crnooka
Tu Sam Ruku Da Ti Pruzim
S Tobom Srece Ni Za Leka
Moje Oci Pogledaj
Nema Povratka Na Staro
Bekrija
Srecan Dan
Zanele Te Noci
Ostavljena

1993 - Pitas Kako Zivim
Pitas Kako Zivim
Imam Jedan Zivot
Veseljak
Neverno Moje, Neverno
Kise
Sto Me Nisi Budio
A I Ti Me Izneveri
Eh, Djavole
Nema Dana, Nema Noci
Seja

1995 - Taj Zivot Moj
Ne Zalim Ja
Sve Vode
Dugo Te Nije Bilo
Sto Me Pitas
Gorim
Oluja
Taj Zivot Moj
I Noci Me More
Htela Sam Tebi Biti Zena

1996 - Opet Imam Razloga Da Zivim
Kraj Ponoci
Zlatiborske Zore
Opet Imam Razloga Da Zivim
Zavoleh Te
Umri Muski
Idu Vetrovi
Bogovi Su Hteli
Nek' Srce Progovori
Da Ti Dusa Zaluta U Raj
Sve Sam Stekla Sama
___________________________________________
Ana Bekuta - Diskografija (1985-1996) 1 Deo
___________________________________________
          
___________________________________________

Ana Bekuta - Diskografija (1996-2007) 2 Deo

___________________________________________
1996 - Kompozicije Stevice Simeunovica
Oluja
Veseljak
Nema Dana Nema Noci
Ostavljena
Bekrija
Srecan Dan
Rano Moja
Taj Zivot Moj
Eh, Davole
I Noci Me More
Moje Oci Pogledaj
Stani, Stani
Pricaj Mi
Ljubavi Moja
Gorim
Seja

1998 - Sve Je Bolje Od Samoce
S Obe Mi Se Ruke ...
Telo Kao Slika
Umrecu Na Tudji Dan
Kad Popijes ...
Sve Je Bolje Od Samoce
Nije Ljubav Kolo
Kud Koji Mili Moji
Necu Ja Da Propadnem
Prevarena Zena
Nemoj Nista Pricati

1999 - Kriv Si Samo Ti
Kriv Si Samo Ti
Ne Zivim Sama
Uspomene
Zelene Oci
Uzice I Cacak
Milo Moje
Ostacu Ja
Godinama

2001 - Svirajte Mi Onu Pesmu
Svirajte Mi Onu Pesmu
Kumina Pesma
Crven Konac
Kako Da Te Ljubim Posle Nje
Neka Ti Je ...
Drumovi
Sasvim
Samo Nemoj Ti
Ne Gledaj Me Tako
Place Mi Se Od Zivota
Fatamorgana
Tvoje Pravo Ime

2003 - Dve Suze
Dve Suze
Cekalica
Zora
Treba Vremena
Tu Su Svi
Grana Pokidana
Zeman
Jos Imas Kad
Ma, Sto Bas Ti!
Razum I Srce
Zeman (Sa Trubacima)

2003 - Uzivo
Ja Te Pjesmom Zovem
Crven Konac
Veseljak
Rano Moja Rano Ljuta
Ciganine Tiho Sviraj
Ma Ne Zalim Ja
Moje Milo
Eleno Cerko
Ruzo Moja

2007 - Najveci Hitovi CD 1
Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama
Rano Moja
Stani, Stani Zoro
Tugo Moja Crnooka
Tu Sam Ruku Da Ti Pruzim
S Tobom Srece Ni Za Leka
Nema Dana, Nema Noci
Veseljak
Moje Oci Pogledaj
Nema Povratka Na Staro
Bekrija
Srecan Dan
Zanele Te Noci
Opet Imam Razloga Da Zivim
Sto Me Nisi Budio
A I Ti Me Izneveri
Neverno Moje, Neverno
Taj Zivot Moj
Bog Te Kaznio

2007 - Najveci Hitovi CD 2
Kraj Ponoci
Zlatiborske Zore
Ostavljena
Imam Jedan Zivot
Pitas Kako Zivim
Ti Mi Trebas
Oluja
Kako Mi Je Pitas Sad
Nije Meni Ni Do Cega
Ne Zalim Ja
Molitva Za Malo Srece
Pisi Mi
Umri Muski
Umrecu Na Tudji Dan
Dobro Jutro, Lepi Moj
Ti Si Mene Varao
Sta Bi Bila Ja, Sta Bi Bio Ti
Sto Me Pitas
Nek' Srce Progovori
___________________________________________
Ana Bekuta - Diskografija (1996-2007) 2 Deo
___________________________________________
          
___________________________________________

Ana Bekuta - Diskografija (2002-2013) 3 Deo

___________________________________________
2002 - 18 Nezaboravnih Hitova
Molitva Za Malo Srece
Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama
Sve Mi Tvoje Nedostaje
Kako Mi Je, Pitas Sad
Stani, Stani Zoro
Rano Moja
Ne Izludjuj Me
Nema Dana, Nema Noci
A I Ti Me Izneveri
Eh, Djavole
Veseljak
Nije Ljubav Kolo
Oluja
Dugo Te Nije Bilo
Ne Zalim Ja
Umri Muski
Kralj Ponoci
Zlatiborske Zore

2005 - Brojanica
Brojanica
Otkud Bas Ti
Vreme Je
Ako Ga Vidite
Gost
Cujem
Na Toju Milost
Sacuvaj Mi Mesto

2006 - Manite Se, Ljudi
Manite Se, Ljudi
S Tobom Bar Znam Gde Je Dno
Reci Svojoj Deci
Stari Moj
Dobro Jutro, Lepi Moj
Praznik
Konak
Luduva Mesecina

2008 - The Best Of CD 1
Crven Konac
Manite Se Ljudi
Uspomene
Dve Suze
Nicija
Svirajte Mi Onu Pesmu
Kriv Si Samo Ti
Zeman
Praznik
Ne Gledaj Me Tako
Ma Sto Bas Ti
Ako Ga Vidite
Uzice I Cacak
Treba Vermena
Luduva Mesecina
Vreme Je
Kumina Pesma
Godinama
Neka Ti Je
Stari Moj
Gost

2008 - The Best Of CD 2
Brojanica
S Tobom Bar Znam Gde Je Dno
Ne Zivim Sama
Dobro Jutro Lepi Moj
Otkud Bas Ti
Cekalica
Konak
Zelene Oci
Reci Svojoj Deci
Zeman (Sa Trubacima)
Moje Milo
Kako Da Te Ljubim Posle Nje
Tu Su Svi
Cujem
Jos Imas Kad
Drumovi
Zoro
Ostacu Ja Neudata
Grana Pokidana
Samo Nemoj Ti
Razum I Srca

2009 - Blago Meni
Blago Meni
Neka Tajna, Tajna Ostane
Ja Nisam Zeljna Dukata, Zlata
Ko Sam Ja U Tvom Zivotu
Oci Crne, Oci Lazne
Svoje Zelje Kupujes
Srecna Zena
Ljubav Bez Adrese

2013 - Bonus Dueti
Dobro Smo Se Nasle (Mira Skoric)
Blagujno Dejce (Bane Mojicevic)
Stani Suzo (Marinko Rokvic)
Zima (Radoslav Rodic Roki)
Ljubavi Moja Dobro Dosla (Hasan Dudic)
Sacuvaj Ga Andjele

2013 - Hvala Ljubavi
Pao Mrak
Hvala Ljubavi
Pustite Me Da Ga Volim
Voli Me, Voli
Sto Je Moje To Je Samo Moje
Crveno Sunce (Duet Saban Saulic)
Da Te Nisam Srela
Odigraj Za Mene
___________________________________________
Ana Bekuta - Diskografija (2002-2013) 3 Deo
___________________________________________
      
___________________________________________

Category: Diskografije | Views: 448 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ana Bekuta | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz