MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:31 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Branimir Djokic - Diskografija (1966-2002)
3:54 AM
Branimir Djokic - Diskografija (1966-2002)

_________________________________________
Branimir Djokic - Diskografija (1966-2002)
_________________________________________
1966 - Kola
1967 - Prva Harmonika Srbije
1968 - Kola
1969 - Kola
1970 - Nova Kola
1972 - Zlatna Harmonika
1974 - Kola
1975 - Nova Kola
1976 - Kola
1977 - Mitraljez Kolo
1984 - Veliki Uspjesi
2002 - Narodna Kola

_________________________________________
1966 - Kola
Cubursko Kolo
Maljansko Kolo
Branimirovo Kolo
Lipovacko Kolo

1967 - Prva Harmonika Srbije
Kaletovo Kolo
Vodicanka Kolo
Milosevka Kolo
Meljacko Kolo

1968 - Kola
Ciganski Urnebes
Bata Radetovo
Brankino Kolo
Kumovo Kolo

1969 - Kola
Uzicko Kolo
Ratkovo Kolo
Ljiljanino Kolo
Sapcanka Kolo

1970 - Nova Kola
Civijaski Dzumbus
Duskovo Kolo
Zlatino Kolo
Predragovo Kolo

1972 - Zlatna Harmonika
Uzicko Kolo
Ratkovo Kolo
Ljiljanino Kolo
Sapcanka Kolo
Duskovo Kolo
Zlatino Kolo
Predragovo Kolo
Cubursko Kolo
Maljansko Kolo
Branimirovo Kolo
Lipovacko Kolo
Kaletovo Kolo
Vodicanka Kolo
Milosevka Kolo
Meljacko Kolo

1974 - Kola
Ciganski Urnebes
Milosevka Kolo
Civijaski Dzumbus
Albanska Igra
Zlatino Kolo
Sapcanka Kolo
Kumovo Kolo
Uzicko Kolo
Brankino Kolo
Splet
Duskovo Kolo
Meljacko Kolo

1975 - Nova Kola
Zvezdino Kolo
Vesnino Kolo
Sabacka Civija Kolo
Oro Gajde Kolo

1976 - Kola
Skandal Kolo
Deda Prokino Kolo
Kosovski Mozaik
Sabacka Civija
Vesnino Kolo
Paracinka Kolo
Mitraljez Kolo
Moravac Kolo
Zvezdino Kolo
Vasarska Paljevina
Zvrcka Kolo
Oro Gajde

1977 - Mitraljez Kolo
Mitraljez Kolo
Deda Prokino Kolo
Skandal Kolo
Kosovski Mozaik

1984 - Veliki Uspjesi
Sabacki Stakato
Inadzijsko Kolo
Mali Kec
Nenadovo Kolo
Sumadijski Merak
Paklena Masina
Babovo Oro
Igra Leptira
Balkanska Svadbena Igra
Delirijum Kolo

2002 - Narodna Kola
Sabacki Stakato
Radino Kolo
Bucino Kolo
Posanac Kolo
Delirijum Kolo
Paklena Masina
Inadzijsko Kolo
Babovo Kolo
Mali Kec
Splet Pesama Iz Srbije
_________________________________________
Branimir Djokic - Diskografija (1966-2002)
_________________________________________
       
_________________________________________

Category: Diskografije | Views: 745 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Branimir Djokic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz