MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:41 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 21 » Dado Polumenta - Diskografija (2001-2011)
10:16 PM
Dado Polumenta - Diskografija (2001-2011)

________________________________________
Dado Polumenta - Diskografija (2001-2011)
________________________________________
2001 - Brodolom
2005 - 100 Stepeni
2007 - Volim Te
2008 - Zauvek Tvoj
2009 - Uzivo CD 1
2009 - Uzivo CD 2
2010 - Buntovnik
2011 - Virus

________________________________________
2001 - Brodolom
Brodolom
Cetrnaest Godina
Jasmina
Mogao Bih Druze Moj
Oci Plave, Kose Crne
Bice Bolje
Cinim Sve
Crnogorka
Ljetnja Kisa
Divlja Ruza
Kafana

2005 - 100 Stepeni
Ana Marija
Srce Je Nebitno
Aj Ziva Bila
100 Stepeni
Kad Pijem
Pozovite 93
Nervi Od Celika
Ekstaza
Mila (My Sweet Bitherness)
Oci Od Stida
Pogledaj Kako Igram

2007 - Volim Te
Ja Nocas Dolazim
Da Sam Tada Bolje Te Znao
Gdje Si Sad
Volim Te . . .
Laka Zeno
Luce Malo
Lazna Imena
Fobija
Nije Ti Fino

2008 - Zauvek Tvoj
Kafa Espresso
Ljepsa Od Noci
Moja Srno
Zauvjek Tvoj
Bila Je Lijepa
Ti Si Bila Meni Sve
Majka
Dama
Nisam Te Se Nagledao
Istina

2009 - Uzivo CD 1
Na Badnje Vece
Reci Mi Da Znam
Lagla Me Il' Ne Lagala
Ja Sam Na Te' Navik'o
Jedina Si Vredela
Ruka Za Spas
Bez Milosti
Sunce Ljubavi
Disem Za Tebe, Ucini Mi Pravu Stvar
Nisam Od Juce
Ti Zivis U Oblacima Mala
Oj Djevojko Selen, Velen
Ja Sam Tvoj I Kada Spavam Sa Njom
Laz
S' Kim Si Me Nocas Varala
Luckasta Si Ti, Neznanka
Cik Pogodi
Dete Srece, Kafana Je Moja Istina
Ne Dolazi U Moj San
Ko Se Sa Nama Druzi

2009 - Uzivo CD 2
Da L' Je Moguce
Ela, Ela
Ni Jedne Usne Se Ne Ljube Same
Lisica
Juzni Ekspres Svira
Eno Dole U Kafani
Zavede Me I Nestade
Put Me Zove
Kraljica Budi
Hladno Je, Ugrij Me
Zagrli Me I Oprosti
Djurdjevdan, Gas Gas
Ivana
Otkad Sam Se Rodio, Gataj Mi Ciganko
Crna Zena, Tvoje Oci Plave
Hajde Mori Dan Dva, Ne Idi Od Mene
Vrati Se Neno
Kafanska Pevacica
Sta Ucini Crni Gavrane
Idi Reci Babi
Neznanka
Okreni Se Ti, Radjaj Sinove
Pocnite Bez Mene
Zar Je To Sto Je Ostalo
A I Ti Me Iznevjeri
Kakvu Zenu Imam
Neko Te Ima Nocas
Cik Pogodi
Kad Pijem

2010 - Buntovnik
Fali Mi Ljubav
Sedam Subota
Nije Od Karmina
Tijana
Greska
Od Vina Si Me Opila
Ja I Ti
Koliko Puta Kazem Necu
Lanjski Snegovi

2011 - Virus
Virus
Esma
Hipnotisan
Veceras
Ti Nisi Prava Zena
Balkan
Zenim Se
Parti Manijak
Ko Zna Gdje Si (Pos Na To Exigiso)
________________________________________
Dado Polumenta - Diskografija (2001-2011)
________________________________________
       
________________________________________

Category: Diskografije | Views: 242 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dado Polumenta | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz