MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:27 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 30 » Donna Ares - Diskografija (1998-2011)
8:03 PM
Donna Ares - Diskografija (1998-2011)

 

Donna Ares - Diskografija (1998-2011)
1.Deo - 2.Deo

____________________________________
1998 - Ti Me Vise Ne Volis
2000 - Live
2001 - Sviraj Nesto Narodno
2002 - Cuvaj Se Duso
2003 - Megamix
2003 - Mix III
2005 - Jackpot
2006 - Best Of
2006 - Nemam Razloga Za Strah
2007 - Singl
2008 - Uzivo
2009 - Fantasticna
2009 - Singles
2011 - Povratka Nema
2011 - The Best Of

____________________________________
Donna Ares - Diskografija (1998-2005) 1.Deo

____________________________________
1998 - Ti Me Vise Ne Volis
Sta Mi Vrijedi
Ti Me Vise Ne Volis
Nemoj Lagati
Kazna
Vodi Me
Meni Nije Zao
Reci Mi Da Znam
Budi Kraj Mene
Pustite Me Nocas
Be My Friend

2000 - Live
Idi, Idi
Donna Mix
Sta Mi Vrijedi
Ti Me Vise Ne Volis
Pustite Me Nocas
Kazna
Budi Kraj Mene
N.Y. State Of Mind
Stop
Woman In Love
Be My Friend

2001 - Sviraj Nesto Narodno
Cajorije Sukarije
Cororo
Kceri Moja
Nevaljala
Casne Sestre
Ja Necu Da Ga Vidim
Koza Mi Je Tijesna
Prokleta Je Amerika
Pustite Me Da Ga Vidim
Sviraj Nesto Narodno

2002 - Cuvaj Se Duso
Amerika
Sta Smo Ti I Ja
Cuvaj Se Duso
Ostavljas Me Nocas
S'tobom Ili Bez Tebe
Ja Sam Tatin Sin
Idemo Do Dna
Sta Je Sunce
Samo Voli Me
Sviraj Nesto Narodno

2003 - Megamix
Kazna
Sta Je Sunce
S Tobom Ili Bez Tebe
Nocas Mi Srec Pati
Ja Te Volim
Sviraj Nesto Narodno
A I Ti Me Iznevjeri
Pjesmo Moja
Prokleta Je Amerika
Moj Dilbere
Bilo Cija
Idi, Idi
Cuvaj Se Duso
Ti Me Vise Ne Volis
Pustite Me Nocas
Sta Smo Ti I Ja
Pustite Me Da Ga Vidim
Sta Mi Vrijedi
Ederlezi Avela

2003 - Mix III
Moj Dilbere
Ti Nisi Ti Vise
Pjesmo Moja
Ja Te Volim
Bilo Cija
Nocas Mi Srce Pati
Ederlezi Avela
Voljela Sam Voljela
Kceri Moja
Rastajemo Se Mi

2005 - Jackpot
Jackpot
To Mi Nije Trebalo
Ubila Me Tvoja Nevjera
Nemoj Da Pogadjam
Da Umrem Od Srama
Kad Sve Propadne
Glumac Bez Pokrica
Podsjetnik Na Ljubav I Srecu
Tjeram Po Svome (A Capella)
____________________________________
Donna Ares - Diskografija (1998-2005) 1.Deo
____________________________________
       
____________________________________
Donna Ares - Diskografija (2006-2011) 2.Deo

____________________________________
2006 - Best Of
To Mi Nije Trebalo
Ubila Me Tvoja Nevjera
Sta Smo Ti I Ja
Masina
Trenutak Zivota
Da Umrem Od Srama
Jackpot
Podsjetnik
Sta Je Sunce
Sviraj Nesto Narodno
Pjesmo Moja
Glumac Bez Pokrica
Cuvaj Se Duso
Ove Godine

2006 - Nemam Razloga Za Strah
Sve Ti Najbolje Zelim
Idi Idi Moja Vilo
Ne Volim Te Vise
Ne Vjerujem
Trenutak Zivota
Prijateljica
Ja Bih Kao Ti
Nemam Razloga Za Strah
Puklo Bi Srce

2007 - Singl
I Nocas Ja Da Poludim (Duet with Sako Polumenta)
Kasno Za Nas (Duet with Zlatko Mandic)

2008 - Uzivo
Kazna
Idi,Idi Moja Vilo
Sve Ti Najbolje Zelim
Ne Verujem
Puklo Bi Srce
Sa Tobom Ili Bez Tebe
Trenutak Zivota
Cuvaj Se Duso
Ubila Me Tvoja Nevjera
Masina
Nemam Razloga Za Strah
Ja Sam Tatin Sin
To Mi Nije Trebalo
Sta Mi Vrijedi
Jackpot
Sviraj Nesto Narodno
Glumac Bez Pokrica
Da Umrem Od Srama

2009 - Fantasticna
Fantasticna
Ne Vjerujem
Zakletva
Zelim Da Te Gledam
Zivot Kratak
Pare Pare
Crna Hronika
Aritmija
Furaj
Svjedok
Kazna
Fantasticna Remix Dj

2009 - Singles
Pare, Pare
Zelim Da Te Gledam
Aritmija
Svjedok
Kazna [Remake]
Masina (Duet Sako Polumenta)

2011 - Povratka Nema
Ko Si Ti
Vremena Za Nas
Cao Mala
Noci Lude I Kafane
Povratka Nema
Tjeram Po Svome
Dodje Mi Da Opsujem
Godine
Ne Vjerujem Nikome
Godine (Remix)

2011 - The Best Of
Tjeram Po Svome
Ne Vjerujem
Zelim Da Te Gledam
Zakletva
Svjedok
Fantasticna
Jackpot
Sta Smo Ti I Ja
Sta Je Sunce
Nemoj Da Pogadjam
Aritmija
Cuvaj Se Duso
Kazna
To Mi Nije Trebalo
Puklo Bi Srce
Sviraj Nesto Narodno
Idi Idi Moja Vilo
Pare Pare
____________________________________
Donna Ares - Diskografija (2006-2011) 2.Deo
____________________________________
        
____________________________________

Category: Diskografije | Views: 775 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Donna Ares | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz