MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 5:06 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Esma Redzepova - Diskografija (1961-2010)
7:11 PM
Esma Redzepova - Diskografija (1961-2010)

 
 
 

Esma Redzepova - Diskografija (1961-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

___________________________________
1961 - Abre Babi Sokerdzan
1962 - Esma Kiri Gili
1962 - Nino, Nino
1963 - Devojcence, Ce Ti Kupam Fustan
1964 - Biljana Platno Belese (Gogo Zafirovski)
1965 - Opa Nina, Nina Naj
1966 - Ah, Devla
1966 - Ajde, Slusaj Kales Bre Andjo (Nikola Badev)
1966 - Muska Voda
1966 - Romano Horo
1966 - Zosto Si Me ... (Enver Rasimov)
1969 - Zapej, Makedonijo
1970 - Makedonske Pesme I Esma Redzepova
1970 - Odzacar, Odzacar
1971 - Romano Horo
1972 - Makedonijo, Rosno Cvijece
1972 - Ohrid, Ohrid
1973 - Esma Pesma
1973 - Gledaj, Majko, Kakov Bekrija
1973 - Zosto Si Me, Majko, Rodila
1974 - Cujes Li Uzdah Moj
1974 - Kazi, Kazi, Libe Stano (Cune Gojkovic)
1974 - Za Tebe, Zemljo Moja
1974 - Zapej, Makedonijo
1975 - Belly Dances
1975 - Sastali Se Cigani
1975 - Volim Te, Veruj Mi
1976 - Coceci
1976 - Kalejaca Jaca
1976 - Kocani, Kocani
1977 - Da Li Volis Aliju
1977 - Heba
1977 - Kavadarci, Kavadarci
1977 - Kroz Jugoslaviju
1979 - Abre Ramce
1980 - Cerga Mala Luta Preko Sveta
1980 - Ciganka Je Malena
1980 - Romano Horo
1987 - Makedonska Ora I Coceci
1994 - Songs Of A Macedonian Gypsy
1998 - Roma Songs
1999 - Queen Of The Gypsies Disc 1
1999 - Queen Of The Gypsies Disc 2
2000 - Kerta Mange
2002 - 18 Izvornih Snimaka (1961-1966)
2002 - Romske Pesme
2003 - Chaje Shukarije
2005 - Cekaj Zivote
2005 - Nasvalji So Uljom
2006 - Srce Cigansko
2007 - Esma's Dream
2007 - Gypsy Carpet
2007 - Mon Histoire. My Story
2008 - Between Two Lifes CD 1
2008 - Between Two Lifes CD 2
2008 - Legends Of Gypsy Music (Ferus Mustafov)
2009 - Collection
2010 - Bonus

___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(1961-1976) 1.Deo

___________________________________
1961 - Abre Babi Sokerdzan
Caje Sukarije
Ciganski Cocek
Abre Babi Sokerdzan
Bojate Bane Byski

1962 - Esma Kiri Gili
Esma Kiri Gili
Dikljum Odela Caja
Oketano Nano Odoja Caj
Hajri Ma Te Dike

1962 - Nino, Nino
Nino, Nino
Ajde Mancar Caje
Stevo Teodosievski - Pozarnikarsko Oro

1963 - Devojcence, Ce Ti Kupam Fustan
Devojcence, Ce Ti Kupam Fustan
Tuginata Pusta Da Ostane

1964 - Biljana Platno Belese (Gogo Zafirovski)
Biljana Platno Belese
Maloj Mome Bor Sadilo
Bolen Mi Lezi Mile Pop Joradnov
Zapeala Ljuba Od Gradina

1965 - Opa Nina, Nina Naj
Opa Nina, Nina Naj
Ciganka Je Malena
Kolku Je Macno, Em Zalno
Jalandji Coban

1966 - Ah, Devla
Ah, Devla (Ah, Sto Uradi)
Henamike (Prijo Mejro)
Davaj, Davaj, Cico
A Bre Ramce

1966 - Ajde, Slusaj Kales Bre Andjo (Nikola Badev)
Prasali Timke Majkati
Ajde, Mome Stojne, Da Begame
Ajde, Slusaj Kales Bre Andjo

1966 - Muska Voda
Muska Voda
Kod Kodak

1966 - Romano Horo
Romano Horo
Devojka I Pesna
Hava Nagilah

1966 - Zosto Si Me ... (Enver Rasimov)
Zosto Si Me, Majko, Rodila
Na Struga Ducan Da Imam
Site Devojcinja Mamo Se Mazija
Na Srce Mi Lezi, Mila Mamo

1969 - Zapej, Makedonijo
Esma Redzepova I Krste Kitanovski - Zapej Makedonijo
Stevo Teodosievski - Donkino Kolo
Cigancica Mala (Efige, Efige)
Moilo Chindilo

1970 - Makedonske Pesme I Esma Redzepova
Caje Sukarije
Hairi Mate Dike Daje
A Bre, Ramce
Dikljum Odela Caja
Bojate Bane Buski
Ah, Devla

1970 - Odzacar, Odzacar
Odzacar, Odzacar
Pjesma Seher Sarajeva

1971 - Romano Horo
Romano Horo
Hairi Mate Dike Daje
Oketano Nano
Abre Ramce
Save Rat Daje Me Pirava
Sote Masala (Kolo)
Caje Sukarije
Meda Sijum Ternori
Jalandi Coban
Dikljum Odoja Caja
Cocek (Kolo)
Esma Kiri Gili

1972 - Makedonijo, Rosno Cvijece
Makedonijo, Rosno Cvece
Cveto Mori, Cveto
Srce Za Srce Menjavam

1972 - Ohrid, Ohrid
Ohrid, Ohrid
Djurdjevdan, Djurdjevdan
Vecna Tuga
Baba Pacino Kolo

1973 - Esma Pesma
Esma Pesma
Ne, Ne Ljubi Drugu

1973 - Gledaj, Majko, Kakov Bekrija
Gledaj, Majko, Kakov Bekrija
Esma I Buco - Kate, Licno Devojce
Nekjum Nevesta Da Bidam
Esma I Buco - Cresa Se Od Koren Kornese

1973 - Zosto Si Me, Majko, Rodila
Zosto Si Me, Majko, Rodila (Duet Enver Rasimov)
Soborsko Oro
Pjesma Seher Sarajevu
Kalino Oro (Stevo Teodosievski)
Na Struga Ducan Da Imam (Duet Enver Rasimov)
Biljana Platno Belese (Duet Gogo Zafirovski)
Site Devojcinja, Mamo, Se Mazija (Duet Enver Rasimov)
Odzacar, Odzacar
Davaj Bre Cico, Davaj
Delcevsko Oro

1974 - Cujes Li Uzdah Moj
Cujes Li Uzdah Moj
Zapevaj Pesmu

1974 - Kazi, Kazi, Libe Stano (Cune Gojkovic)
Kazi, Kazi Libe Stano
Blaguno Dejce Mori

1974 - Za Tebe, Zemljo Moja
Za Tebe, Zemljo Moja
Ako Zelis Dobar San

1974 - Zapej, Makedonijo
Zapej Makedonijo
Cigancica Mala
Gledaj, Majko, Kakov Bekrija
Vecna Tuga
Nekjum Nevesta Da Bidam
Ne, Ne Ljubi Drugu
Esma-Pesma
Makedonijo, Rosno Cvece
Djurdjevdan, Djurdjevdan
Ohrid, Ohrid
Srce Za Srce Menjavam
Kate, Licno Devojce

1975 - Belly Dances
Romano Cocek
Mojilo Cindjilo
Basal, Basal Seljadin
Sastali Se Cigani
Sun Cavoreja
Solunski Cocek
Turski Cocek
Ne, Ne Ljubi Drugu
Zapevaj Pesmu
Cigancica Mala
Ciganski Cocek

1975 - Sastali Se Cigani
Sastali Se Cigani
Sun Cavoreja

1975 - Volim Te, Veruj Mi
Volim Te, Veruj Mi
Basal, Basal Seljadin

1976 - Coceci
Esma
Gajda
Svadba
99
Saksi
Truba I Srecko
Nevestin (Solo Frula Feri)
Baba Julin
Agale
Pembe
Tri Sestri

1976 - Kalejaca Jaca
Kalejaca Jaca (Lepe Crne Oci)
A Bre, Kako So Pijeja

1976 - Kocani, Kocani
Kocani, Kocani
Stevo Teodosijevski - Bregalnica Oro
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(1961-1976) 1.Deo

___________________________________
        
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(1977-1999) 2.Deo

___________________________________
1977 - Da Li Volis Aliju
Da Li Volis Aliju
Djemile Daje

1977 - Heba
Heba
Esma Igra I Peva

1977 - Kavadarci, Kavadarci
Kavadarci, Kavadarci
Strumica, Strumica

1977 - Kroz Jugoslaviju
Ajde Slusaj Kales Bre Andjo
Oda Me Tavan
Pod Lovcenom
Noc Na Moru
Nino, Nino
Da Znaes Mori Mome
Moj Ocka Ima Konjicka Dva
Sirok Dunav, Ravan Srem
Bosno Moja, Divna, Mila
Abre Babi Sokerdjan

1979 - Abre Ramce
A Bre Ramce
Esma Kiri Gili
Ako Zelis Dobar San
Bashal Seljadin
Caje Sukarije
Cigancica Mala
Ciganka Je Malena
Devojka I Pesna
Duvni Mi Vetre Po Vardarce.
Esma Cocek
Gypsy Dance (Cocek)

1980 - Cerga Mala Luta Preko Sveta
Cerga Mala Luta Preko Sveta
Mehandzija

1980 - Ciganka Je Malena
Ciganka Je Malena
Coban Vragolan

1980 - Romano Horo
Ah, Devla
Henamike
A Bre Ramce
Opa Nina, Nina Naj
Romano Horo
Ciganka Je Malena
Kolku Je Macno I Zalno
Devojka I Pesna
Za Tebe, Zemljo Moja
Ako Zelis Dobar San

1987 - Makedonska Ora I Coceci
Soborsko Oro
Meraklisko Pajdusko Oro
Stojnino Oro
Bregalnica Oro
Donkino Oro
Tresenica Oro
Esma Cocek
Svadba Cocek
Baba Julin Cocek
Saksi Cocek
Truba Srecko
Tri Sestri Cocek

1994 - Songs Of A Macedonian Gypsy
Esma's Song
I Curse You, Mother
Beautiful Girl
Gypsy Dance
I Have Seen Much
Oh, My God
Macedonian Horo
Little Gypsy Girl
The Deceitful Shepherd
Shiptar Dance
Dzulo, Dzulo
The Young Bride
Oh, Young One
The Song & The Girl
Every Night I Wander About
I Won't Get Married
Look At This Girl, Mother
Get Up, Father
Sweet Dreams Me
Unhappy Loneliness
Romany Horo

1998 - Roma Songs
Hajri Ma Te Dijke
Esma Kiri Gili
Ma Ker Tu
Bashal Seljadin
Mojlo Chindilo
Hena Mike Mejro Pravu Dar
Esma Cocek
Romano Horo
Chaje Shukarije
Ciganka Je Malena
Ah, Devla
Ibrahim

1999 - Queen Of The Gypsies Disc 1
Zosto Si Me Majko Rodila
Zapej Makedonijo
Svadba Makedonska
Blagunjo Dejce
Kazi,Kazi Libe Stano
Grade Moj
Bolna Lezam
Duvni Mi Vetre Povardardaree
Kalesh Ando
Dejgidi Sine Stojane
Nema Fadje
Kazi Slavke, Kazi Oerko

1999 - Queen Of The Gypsies Disc 2
Hajri Ma Te Dijke
Esma Kiri Gili
Ma Ker Tu
Bashal Seljadin
Mojlo Chindilo
Hena Mike Mejro Pravu Dar
Esma Cocek
Chaje Shukarije
Romano Horo
Ciganka Je Malena
Ah, Devla
Ibrahim
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(1977-1999) 2.Deo

___________________________________
        
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(2000-2006) 3.Deo

___________________________________
2000 - Kerta Mange
Kamloreja
Delcevsko Kolo
Abre Ramce
Nasvali So Uljum
Cherenije
Donkino Kolo
Chaje Shukarije
Rakencar Phirava
Nahtareja Mo Ilo Danljan
Hajri Ma Te Dike
Abre Kako So Pijeja
Nikolco
Volim Te, Veruj Mi
O Ketano
Korkori Phirava
A Bre Babi
Djelem Djelem
Kerta Mange

2002 - 18 Izvornih Snimaka (1961-1966)
Caje Sukarije
Oketano Nano Odoja Caj
Abre Ramce
Save Rat Daje Me Pirava
Henamike
Ajde Mancar Caje
Abre Babi Sokerdzan
Ciganski Cocek
Romano Horo
Meda Sijum Ternori
Jalandji Coban
Dikljum Odoja Caja
Ah, Devla
Buda Dikljum
Opa Nina, Nina Naj
O, Avdusi Basalela
Esma Kiri Gili
Hairi Mate Dike Daje
Hava Nagilah (Bonus)
Bojate Bane Buski (Bonus)

2002 - Romske Pesme
Caje Sukarije
Hajri Mate
Esma Kiri Gili
Djemile Dale
Basal Sali
Nino, Nino
A Bre Babi Sokerdjan
Basal, Basal Seljadin
Sun Cavoreja
Kalejaca Jaca
A Bre, Kako So Pijeja
Romano Horo
Esma Cocek
Mojilo Condilo
Ciganski Cocek

2003 - Chaje Shukarije
Caje Sukarije
Nino Nino
A Bre Kako Si Pijeja
Hajre Mate
Basal Basal Seljadin
Esma Cocek
Kalejaca Jaca
Djemile Dale
Mojilo Cindilo
Em Kakiri Jaca
Sun Cavoreja
Romano Boro
Ciganski Cocek
Esma Kiri Gili

2005 - Cekaj Zivote
Cekaj Zivote
Dobre Dojde Najmilo
Ljubi Srcevo Moe
Ljubovna
Kleta Sudba
Za Makedonija
Ej, Sudbino
Prosti Mi
Gore Vo Rajot
Moite Zlatni 50
Zosto Si Me Majko Rodila (Bonus)
Svadba Makedonska (Bonus)

2005 - Nasvalji So Uljom
Nasvali So Uljom
Abre Kako
Kanloreja
Hovavneja
Korkori Phirava
Mangava Tut
To Anav Na Vakerav
Rakencar Phirava
Barvalipe Na Mangav
Nahtareja Mo Ilo Panljan
Ikerav Tut Ko Ilo

2006 - Srce Cigansko
Ja Sam Tu
Nasa Ljubav
Zena Bez Imena
Kada Zena Zavoli
Isti San (Duet S Kebom)
Sastali Se Cigani
Oci Tvoje
Cekaj Zivote
Sto Te Nocas Nema
Srce Cigansko
Prava Ljubav
Ljubav Ljubav
Cae Sukarije
Za Makedonija
Svadba Makedonska
Zosto Si Me Majko Rodila
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(2000-2006) 3.Deo

___________________________________
        
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(2007-2010) 4.Deo

___________________________________
2007 - Esma's Dream
Intro
Chaj Shukarije
Hairi Mate Dike Daje
Esmakiri Gili
Nakhelavishe
Kolku E Machno Em Zhalno
Shoche Mori Shoche
Hava Nagila
Nikolche
The 21st Century

2007 - Gypsy Carpet
Tu, Me, Duj Dzene
Duripe
Devel Upral Dikhela
Ej, Sudbino
Romano Chocheko
Javera Cumingan
So Maki Sum Se Rodila
Moite Zlatni 50
Ljubovna
Bistergan Man
Roma Dance
Ljubi Scevo Moe
Te Khelav But Mangav
Tut Ka Pajravan

2007 - Mon Histoire. My Story
Zaidi, Zaidi
Sao Roma
Soske Devla
Mon Histoire
Hajiri Ma Te Dike
Leno
Esma Chochek
Strechko Chochek
Dzelem, Dzelem
Hommage A Esma
Odzacar
Zoshto Si Me Majko Rodila
Hajri Ma Te Dike
Aman Aman
Duri Pe
Delchevsko Oro
Lioubovna
Meda Sijum Ternori
Bashal
Romano Khoro

2008 - Between Two Lifes CD 1
Nasvali So Uljum
Abre Kako So Pijeja
Kanloreja
Hovavneja
Korkori Phirava
To Anav Na Akerav
Aciljum Korkori
Rakencar Phirava
Barvalipe Na Mangav
Nahtareja Mo Ilo Panljan
Ikerav Tut Ko Ilo

2008 - Between Two Lifes CD 2
Kazi Brezo
Nemoj Vreme Ti Da Gubis
Bolna Lezam
Nema Fajde
Zosto Si Me Majko Rodila
Porta Na Ljubovta
Site Devojcinja
Moeto Srce Cuka, Cuka
Stara Majko
Svadba Makedonska
Vozot Pisna
Ljubov Otrovna

2008 - Legends Of Gypsy Music (Ferus Mustafov)
Cekaj Zivote
Dobre Dojde Najmilo
Ej, Sudbino
Kleta Sudba
Ljubovna
Moite Zlatni 50
Prosti Mi
Svadba Makedonska
Bitola Moj Roden Kraj
Dalecen Istok
Gajdova Igra
Makedonsko Devojce
Meraklisko Oro
More Sokol Pie
Svadbarsko Oro
Zosto Si Me Majko Rodila

2009 - Collection
Hajri Ma Te Dike
Abre Ramce Terneja
Zasto Si Me Majko Rodila
Ma Ker Tu
Grade Moj
Romano Horo
Gadjo Dilo
Mojlo Chindilo
Hena Mike Mejro Pravu Dar
Cherenije
Duvni Mi Vetre Po Vardar
Chaje Shukarije
Bolna Lezam
Nikolco
Ciganka Ja Malena
Dejgidi Sine Stojane
Ah, Devla
Ibrahim
Gypsy Dance (Cocek)

2010 - Bonus
I Sve Ti Oprastam (2008)
Cini (Duet Tose Proeski) (2002)
Dani Su Bez Broja (Duet Magazin) (2002)
Posestrime (Duet Usnija Redzepova) (2006)
Magija (Duet Tose Proeski) (2002)
Dani Su Bez Broja (Basalen Romalen) (Duet Magazin) (2002)
___________________________________
Esma Redzepova - Diskografija
(2007-2010) 4.Deo

___________________________________
        
___________________________________

Category: Diskografije | Views: 700 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Esma Redzepova | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 natalia irena natasa   [Entry]
kako da skinuti muziku sa vase strane zelimo Esmu Redzepovu recemi

Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz