MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 5:00 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 25 » Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-2011)
3:28 PM
Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-2011)

Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

___________________________________
1981 - Kad Odrastem Zenicu Te
1981 - Svako Svome Mora Da Se Vraca
1982 - Da Li Si Slobodna Veceras
1982 - Za Srca Zaljubljena
1983 - Jednoj Zeni Za Secanje
1984 - Mnogo Si Me Usrecila
1985 - Ti Si Moja Jesenja Balada
1986 - Decak Zaljubljeni
1987 - Hitovi
1987 - Pomiri Me Sa Najdrazom
1987 - Zena Moje Mladosti
1989 - Zabranicu Suzama
1990 - Zarobi Me
1994 - Dobar Momak
1995 - Kad Sveca Dogori
1996 - Moj Bagreme Beli
1997 - A Oko Mene Zenski Svet
1999 - Vencajte Me Sa Njenom Lepotom
2000 - Hitovi 1
2000 - Hitovi 2
2001 - Ne Bilo Mi Sto Mi Majka Misli
2002 - Koja Zena Prokle Mene
2005 - Malo Ljubav Malo Greh
2007 - Best Of CD 1
2007 - Best Of CD 2
2007 - Idi Sve Je Gotovo
2011 - Hitovi CD 1
2011 - Hitovi CD 2

___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-1994) 1.Deo

___________________________________
1981 - Kad Odrastem Zenicu Te
Kad Odrastem Zenicu Te
Verujem U Tebe

1981 - Svako Svome Mora Da Se Vraca
Svako Svome Mora Da Se Vraca
Sudbina Je Moja U Rukama Njenim

1982 - Da Li Si Slobodna Veceras
Da Li Si Slobodna Veceras
Pisala Si Nekad Meni

1982 - Za Srca Zaljubljena
Za Srca Zaljubljena
Zaboravi Broj Mog Telefona
Od Pogleda Do Poljubca
Budi Majka Aliju
Sreco Moja, Zlato Moje
Ti Si Moja Najveca Ljubav
Da Li Si Slobodna Veceras
Kad Odrastem Zenicu Te

1983 - Jednoj Zeni Za Secanje
Jednoj Zeni Za Secanje
Sad Milujes Nekog Drugog
Mladi Pa Ludi
Svirale Su Dve Gitare
Ti Pripadas Samo Meni
Jos Te Volim Kako Da Ti Javim
Ziveli Smo Nekad Srecno
Tesko Sam Te Osvojio, A Lako Izgubio

1984 - Mnogo Si Me Usrecila
Mnogo Si Me Usrecila
Nesrecnik Zaljubljeni
U Ljubavi Tvojoj Moja Je Sudbi
Vojnicki Dani
Ceo Grad Je Plakao Za Nama
Zivlje Malo Tamburasi
Andjelina
Pevajte Mi Pesmu Moju

1985 - Ti Si Moja Jesenja Balada
Ti Si Moja Jesenja Balada
Vrati Se
Zbog Nje
Polu Tama Diskoteke
Mi Smo Bili Jedno Srce
Pisi Mi Kako Zivis
Decak Zaljubljeni
Nit' Bez Tebe, Nit' Sa Tobom

1986 - Decak Zaljubljeni
Decak Zaljubljeni
Polutama Diskoteke
Ti Si Moja Jesenja Balada
Vrati Se
Mi Smo Bili Jedno Srce
Nit' Bez Tebe, Nit' Sa Tobom
Zbog Nje
Pisi Mi Kako Zivis

1987 - Hitovi
Za Srca Zaljubljena
U Ljubavi Tvojoj Moja Je Sudbi
Svirale Su Dve Gitare
Nit' Bez Tebe, Nit' Sa Tobom
Ti Si Moja Najveca Ljubav
Pisi Mi Kako Zivis
Pisala Si Nekad Meni

1987 - Pomiri Me Sa Najdrazom
Zar Je Moralo Tako
Sta Da Radim Boze
Pomiri Me Sa Najdrazom
Cerka Cika Smaje
Kad Te Zena Razocara
Ne Zovi Me Nisam Vise Tvoj
Ko To Tamo Peva
Kako Si Duso Spavala

1987 - Zena Moje Mladosti
Zena Moje Mladosti
Uci Cu Ti Kroz Prozore
Svi Smo Isti Kad Smo Zaljubljeni
Pamtim Savet Oca Svoga
Hej Druze
Necu Te Za Jednu Noc
Eno Dole Kod Zlatara
Tvoja Mama Meni Preti
Sto Da Umrem, Kad Mi Vreme Nije
Eh Sto Imas Sestricu

1989 - Zabranicu Suzama
Zabranicu Suzama
Oko Crno Oko
Ko Je Taj Sto Nam Zeli Kraj
Jagnje Moje Malo
Ti Si Jedina
Sto Nas Druze Ostavljas
Luduj Sine, Samo Nek Si Ziv
Ne Mesaj Se Moj Zivot

1990 - Zarobi Me
Zarobi Me
Na Slatkim Mukama
To Moze Samo Zena
Molim Boga
Bacila Si Madjije Na Mene
Oladi Devojcice
A To Nije To
Volecu Te, Voleti Do Smrti
Boli Me Dusa

1994 - Dobar Momak
Dobar Momak
Ima Boga, Ima Pravde
Sinovi Ti Licili Na Mene
U Ljubavi Je Spas
Bog Mi Je Svedok
Zaljubljeni
Ledeno Srce
Nije Me Majka Rodila
___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-1994) 1.Deo
___________________________________
            
___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (1995-2002) 2.Deo

___________________________________
1995 - Kad Sveca Dogori
Pijanac
Kad Sveca Dogori
Sudba Svakog Stize
Tamo Si Ti
Drugi Te K'o Vino Ispija
Oj, Devojko, Haljine Ti Sarene
Kad Nase Uvenu Staze
Volim Te, Igrom Sudbine
Ja Imam Srce Za Ceo Svet

1996 - Moj Bagreme Beli
Rastasmo Se K'o Dve Reke
Moj Bagreme Beli
Nevernice Moja
Isplaci Se Bice Ti Lakse
Ja Sam Tuzna Prica
Nikad Vise Zajedno
Kuda Cemo Ja I Ti
Poljubi Me, Ozdravi Me

1997 - A Oko Mene Zenski Svet
Sve Sto Imam, Sad Se Rusi
Sta Ces Draga Kad Lepota Prodje
Ako Se Nekad Budemo Sreli
I Bez Tebe Svitace
A Oko Mene Zenski Svet
Umoran Sam Od Zivota
Kako Moze Da Se Zivi
Covek Na Uglu

1999 - Vencajte Me Sa Njenom Lepotom
Vencajte Me Sa Njenom Lepotom
Hajde Druze Ziveli
Dal' Te Sada Drugi Ljubi
Spavaj, Spavaj Ti
Hocu, Necu
Otkud Tebe Da Se Setim
Smrtno Sam Te Zavoleo
Nostalgija

2000 - Hitovi 1
Jednoj Zeni Za Secanje
Da Li Si Slobodna Veceras
Ti Pripadas Samo Meni
Vrati Se
Zabranicu Suzama
Decak Zaljubljeni
Oko, Crno Oko
Zarobi Me
Jos Te Volim
Za Srca Zaljubljena
To Moze Samo Zena
Ceo Grad Je Plakao Za Nama
Pisi Mi Kako Zivis
Jagnje Moje Malo
Boli Me Dusa
Ti Si Jedina
A To Nije To
Sad Milujes Nekog Drugog
Eno Dole Kod Zlatara
Sto Nas Druze Ostavljas

2000 - Hitovi 2
Kad Odrastem Zenicu Te
Mnogo Si Me Usrecila
Sreco Moja, Zlato Moje
Verujem U Tebe
Ne Zovi Me Nisam Vise Tvoj
Ziveli Smo Nekad Srecno
Svi Smo Isti Kad Smo Zaljubljeni
Zar Je Morala Tako
Oladi Devojcice
Zaboravi Broj Mog Telefona
Zbog Nje
Pisala Si Nekad Meni
Volecu Te, Voleti Do Smrti
Zena Moje Mladosti
Ko To Tamo Peva
Mi Smo Bili Jedno Srce
Necu Te Za Jednu Noc
Kad Te Zena Razocara
Pamtim Savet Oca Svoga
Hej, Druze

2001 - Ne Bilo Mi Sto Mi Majka Misli
Ne Bilo Mi Sto Mi Majka Misli
Zauvek Si Ostala U Meni
Sta Zadrma Kao Grom
I Nesrecni Imaju Prava
Ta Je Zena Volela Me
Suzo Moja Jedina
Bio Sam Mlad
Zakon Si Za Moju Dusu

2002 - Koja Zena Prokle Mene
Koja Zena Prokle Mene
Tri Godine
Pozdravi Je Druze Stari
Jedna Zena, Jedna Prica
Burma
Rob Ljubavi
Oci Pune Tuge
Plavo
___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (1995-2002) 2.Deo
___________________________________
            
___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (2005-2011) 3.Deo

___________________________________
2005 - Malo Ljubav Malo Greh
Malo Ljubav Malo Greh
Ubijas Me Ocima
Bez Tebe Brze Starim
Rekla Pa Porekla
Prica Se
Ne Idi
Gde Je Zena Mog Zivota
A Meni Je Zao Nas
Lepotica I Drugovi
Petranka (Bugarska Narodna Pesma)

2007 - Best Of CD 1
Placite Oci Moje
Decak Zaljubljeni
Polu Tama Diskoteka
Ti Si Moja Jesenje Balada
Vrati Se
Mi Smo Bili Jedno Srce
Nit Bez Tebe Nit Sa Tobom
Zbog Nje
Pisi Mi Kako Zivis
Za Srca Zaljubljena
Zaboravi Broj Moga Telefona
Od Pogleda Do Poljubca
Budi Majka Aliju
Sreco Moja-Zlato Moje
Ti Si Moja Najveca Balada
Da Li Si Slobodna Veceras
Kad Odrastem Zenicu Te

2007 - Best Of CD 2
Jednoj Zeni Za Sjecanje
Sada Milujes Nekog Drugog
Mladi Pa Ludi
Svirale Su Dve Gitare
Ti Pripadas Samo Meni
Jos Te Volim
Ziveli Smo Nekada Srecno
Tesko Sam Te Osvojio A Lako Izgubio
Mnogo Si Me Usrecila
Nesrecnik Zaljubljeni
U Ljubavi Tvojoj Moja Je Sudbina
Vojnicki Dani
Ceo Grad
Zivlje Malo Tamburasi
Andjelina
Pjevaj Te Mi Pjesmu Moju

2007 - Idi Sve Je Gotovo
Idi Sve Je Gotovo
Votka - Stotka
Ljuta
Izgubljen Sam Ja
Verujem U Tebe
Secer I So
Nebo Tajnu Krije
Zena Da Si Moja
Ljubav Bez Ljubavi
Sta Ucini Glavo Luda
Uvenucu Mlad
Zajdi, Zajdi
Bog Mi Je Svedok
Volim Te,Igrom Sudbine

2011 - Hitovi CD 1
Zar Je Moralo Tako
Sta Da Radim Boze
Pomiri Se Sa Najdrazom
Cerka Cika Smaje
Kad Te Zena Razocara
Ne Zovi Me Nisam Vise Tvoj
Ko To Tamo Peva
Kako Si Duso Spavala
Zena Moje Mladosti
Uci Cu Ti Kroz Prozore
Svi Smo Isti Kad Smo Zaljubljeni
Pamtim Savet Oca Svog
Hej, Druze
Necu Te Za Jednu Noc
Eno Dole Kod Zlatara
Tvoja Mama Meni Preti
Sto Da Umrem Kad Mi Vreme Nije
Eh, Sto Imas Sestricu

2011 - Hitovi CD 2
Zabranicu Suzama
Oko, Crno Oko
Ko Je Taj, Sto Nam Zeli Kraj
Jagnje Moje Malo
Ti Si Jedina
Sto Nas Druze Ostavljas
Luduj Sine, Samo Nek Si Ziv
Ne Mesaj Se U Moj Zivot
Zarobi Me
Na Slatkim Mukama
To Moze Samo Zena
Molim Boga
Bacila Si Madjije Na Mene
Oladi Devojcice
A To Nije To
Volecu Te, Voleti Do Smrti
Boli Me Dusa
___________________________________
Jasar Ahmedovski - Diskografija (2005-2011) 3.Deo
___________________________________
            
___________________________________

Category: Diskografije | Views: 835 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Jasar Ahmedovski | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz