MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:12 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Kemal Malovcic - Diskografija (1968-2011)
1:49 AM
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-2011)

 
 
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-2011)

1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
__________________________________
1968 - Oko Sane
1970 - Nevernice Moja
1971 - Skitnica
1972 - Od Kada Saznah Da Me Vara
1972 - Trazim Pravu Ljubav
1973 - Jedna Noc Neverstva
1974 - Ne Smem Da Te Volim
1974 - Ti Ne Placi Stara Majko
1975 - Sto Nam Svadbu Odgodi
1976 - Kado, Kaduna
1976 - Kunem Tebe I Tvoje Vencanje
1977 - Nevjernice Moja
1977 - Pito Sam Je Bil Se Udala
1977 - Senada, Senada
1977 - Sine Sine
1977 - Ti Ne Placi Stara Majko
1978 - Cuvaj Draga Nasu Cerku
1979 - U Trenutku Pravom Sudbina Te Poslala
1980 - Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
1981 - Lijep Je Zivot Ko Zna Da Ga Zivi
1981 - Stiglo Pismo Od Rodjenog Brata
1982 - Gde Si Sada Leptirice Moja
1983 - Do Vidjenja, Ja Nemam Strpljenja
1984 - Partizanovo Kolo
1984 - Skorpion Sam Ja
1985 - Okrece Se Kolo Srece
1986 - Ko Gubi
1987 - Ozeni Me, Babo
1988 - Sve Mi Ide Naopako
1989 - Prosjak Ljubavi
1990 - Caru Ide Carevo
1991 - Ti Si Moj 13 Broj
1993 - Bujrum
1994 - Neka Pasa Neka Aga
1995 - Trn U Oku
1997 - Eh Da Sam Da Sam Da Sam
1998 - Neka Pjesma Krene
1999 - Dlan
1999 - Jedan Je...
2000 - Kolo Srece Se Okrece
2001 - Ranjeno Je Srce Moje
2002 - Car Ljubavi
2003 - Gdje Si Sada Leptirice Moja CD 1
2003 - Gdje Si Sada Leptirice Moja CD 2
2004 - Tek Tek
2006 - Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
2006 - Sretan Put
2007 - Sikter
2009 - Deveram
2011 - Dame Imaju Prednost

__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-1982) 1.Deo

__________________________________

1968 - Oko Sane
Oko Sane

1970 - Nevernice Moja
Nevjernice Moja
Sana

1971 - Skitnica
Skitnica
Suzana Ljubavi

1972 - Od Kada Saznah Da Me Vara
Od Kada Saznah Da Me Vara
Tiho, Tise, Pevajte Mi
Vrati Mi Se Nevernice
Pesma Sudbine

1972 - Trazim Pravu Ljubav
Trazim Pravu Ljubav
Placem Svaki Dan

1973 - Jedna Noc Neverstva
Jedna Noc Neverstva
Ne Mogu Da Volim
Zbog Tebe Sam Patio
Lipovacki Vez (Radoje Mitric-Barajevac)

1974 - Ne Smem Da Te Volim
Ne Smem Da Te Volim
Pjesma Bihacu, Uno Lijepa Reko

1974 - Ti Ne Placi Stara Majko
Ti Ne Placi Stara Majko
Rastanak, Rastanak

1975 - Sto Nam Svadbu Odgodi
Sto Nam Svadbu Odgodi
Ajka Banjalucanka

1976 - Kado, Kaduna
Kado, Kaduna
Kog Su Zmije Ujedale

1976 - Kunem Tebe I Tvoje Vencanje
Kunem Tebe I Tvoje Vencanje
Sine, Sine

1977 - Nevjernice Moja
Nevjernice Moja
Bihac Grade
Sano Sanski Moste
Ne Mogu Da Volim
Mome Srcu Tad Ce Tesko Biti
Kog Su Zmije Ujedale
Barbara
Kado, Kaduna
Suzana Ljubavi
Ugasi Mi Pozar Srca Mog

1977 - Pito Sam Je Bil Se Udala
Pito Sam Je Bil Se Udala
Sad Kod Mene Tuga Srcem Vlada

1977 - Senada, Senada
Senada, Senada
Tu Si Pored Mene, Ali Sta To Vrijedi

1977 - Sine Sine
Sine, Sine
Pitao Sam Je Bil Se Udala
Sad Kod Mene Tuga Srcem Vlada
Kuda Lutas Gde Si Sad
Udata Je Ona Majko
Sto Si Tuzno Srce Moje
Veceras Se Zenim Brate
Senada, Senada
Tu Si Pored Mene, Ali Sta To Vredi
Kunem Tebe I Tvoje Vencanje

1977 - Ti Ne Placi Stara Majko
Ti Ne Placi Stara Majko
Nevjernice Moja
Skitnica
Jedna Noc Neverstva
Ne Mogu Da Volim
Ne Smem Da Te Volim
Rastanak, Rastanak
Sana
Suzana Ljubavi
Zbog Tebe Sam Patio
Trazim Pravu Ljubav
Pesma O Bihacu.Uno Lijepa Reko

1978 - Cuvaj Draga Nasu Cerku
Cuvaj Draga, Nasu Kcerku
Idi Druze, Svome Rodnom Kraju

1979 - U Trenutku Pravom Sudbina Te Poslala
U Trenutku Pravom Sudbina Te Poslala
Stiglo Pismo Od Rodenog Brata

1980 - Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
Cobanice,Lepotice

1981 - Lijep Je Zivot Ko Zna Da Ga Zivi
Lep Je Zivot Ko Zna Da Ga Zivi
Jos Na Klupi Srca Stoje

1981 - Stiglo Pismo Od Rodjenog Brata
Stiglo Pismo Od Rodjenog Brata
U Trenutku Pravom Sudbina Te Poslala
Kog Se Plasis Stidljiva Djevojko
Bosna Pjeva I Pjevat Ce
Cuvaj Draga Nasu Cerku
Idi Druze Svome Rodnom Kraju
Sine, Sine
Kunem Tebe I Tvoje Vencanje

1982 - Gde Si Sada Leptirice Moja
Ako Mozes Preboli Me
Gde Si Sada Leptirice Moja
Ti Ne Zivis U Mom Domu
Sve Dok Zivim Ja Cu Te Pamtiti
U Mom Srcu Nadji Svoje Mesto
Dva Me Srca Grejase Do Danas
Lep Je Zivot Ko Zna Da Ga Zivi
Jos Na Klupi Srca Stoje
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-1982) 1.Deo
__________________________________
        
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1983-1994) 2.Deo

__________________________________

1983 - Do Vidjenja, Ja Nemam Strpljenja
Do Vidjenja Ja Nemam Strplenja
Fatima
Nije On Za Tebe
Voli Me, Voli
Nije Meni Sto Se Drustvo Zeni
Ukrao Sam Devojku
Moje Su Oci Dve Krupne Suze
Sedi Tu Je Mesto Tvoje

1984 - Partizanovo Kolo
Partizanovo Kolo (Ljuba Radosavljevic)

1984 - Skorpion Sam Ja
Skorpion Sam Ja
Spasi Me
Tesko Mi Je
Ne Daj Me, Ne Daj
Muz I Zena
Ne Moze To Tako
Marina
Dosao Sam Mnogo Kasno

1985 - Okrece Se Kolo Srece
Okrece Se Kolo Srece
Ja Nisam Srecan Covek
Blago Onom S`kim Si Sada
Dosao Sam Samo Da Te Vidim
Rekla Si Mi Da Ne Volis Zmiju
Cekam Te Jos Uvek
Pomiluj, Draga, Cerku
Sad Je Kasno Da Se Kajes
Cemu Se Bez Mene Nadas

1986 - Ko Gubi
Ko Gubi
Zumro, Zumro
Lazes Da Si Srecna
Pripala Si Meni
Sjeti Se
Nije Za Tebe Alija
Ne Verujem Da Si Srecna
Gde Si

1987 - Ozeni Me, Babo
Ozeni Me, Babo
Tamna Noci
Hej, Malena, Plavo Oko
Vrati Mi Srecu Djevojko
Pokusaj Bar Malo Samnom
Kada Nema Nje
Ucini Nesto Za Nas
Ne Pitaj Me
Pokloni Ljubav Coveku Svom

1988 - Sve Mi Ide Naopako
Sve Mi Ide Naopako
Sta Mi To Rade
Svet Je Lep
Zasto Sam Te Izgubio
Zajedno U Zivot Novi
Ne Varaj Se
Onaj Sto Za Tebe Zivi
Gori, Gori Srce

1989 - Prosjak Ljubavi
Napijem Se Pa Sve Zaboravim
Ciji Svatovi Nocas Pevaju
Rodjendanska Pesma
Prosjak Ljubavi
Sedim U Kafani
Jedna Zena,Jedna Prica
Snezana
Samo Neka Traje
Vracam Ti Se

1990 - Caru Ide Carevo
Zgodna A Sama
Povedi Me, Sreco
Idi Voljena Idi
Pjevajte Mi O Vesni
Svi Su Nasi Drumovi
Caru Ide Carevo
Daleko Si Od Pogleda
Cvjetaju Lipe
To Mogu Samo Ja

1991 - Ti Si Moj 13 Broj
Ti Si Moj Broj 13
Moj Zivot Je Rusevina
Zdravo Druze Kako Je
Kljuc Od Tvoga Srca
Znaju Drugovi, Lela
Ti Si Moje Zlato
Luda Glava Pijana
Sto Se Stidis Ljubavi
Cardak

1993 - Bujrum
Bujrum
Ko Gubi U Ljubavi
Zaljubleni Ostavljeni Rastavljeni
Trista Dana
Nisi Tu
Prezalit Cu
Molim Te Ne Idi
Varalice

1994 - Neka Pasa Neka Aga
Ljubav
U Tebi Mesta U Dzenetu Nema
Mlad Sam Bio
Hurija
Za Bosnu Sam Pao
Neka Pasa, Neka Aga
Na Drini Cuprija
Plavokosa
Sve Mostove Ljubav Rusi
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1983-1994) 2.Deo
__________________________________
        
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1995-2004) 3.Deo

__________________________________

1995 - Trn U Oku
Trn U Oku
Ej Vala Saho
Igraj, Igraj
Zar Sam Ostao Sam
Ne Kunem Te
Sumnje
Stegni Srce
Proklet Bio

1997 - Eh Da Sam Da Sam Da Sam
Eh Da Sam Da Sam Da Sam
Gore Pisma Gore Slova
Okrecem Se Kibletu
Plakala Smijala
A Ti, Ko Te Ljubi
Kad S Pameti Nisam Skreno
Drzite Me Za Ruke
Tugo Tugo
Usamljena Srca
Oci Moje Dvije Cesme

1998 - Neka Pjesma Krene
Od Tog Dana
Nije Ljubav Milostinja
Ne Voli Me A Volim Je
Neka Pesma Krene
Srce Joj Je Kamen
Tvoje Ime U Mom Srcu
Komsinica
Da Te Opet Sretnem
Zbog Nje Ja Sam
Ostala Si Samo Ti

1999 - Dlan
Dlan
Haljina
Tanak Led
Sreci Prolaz
Pjesmo Moja
A Gdje Si Ti
Greska
Milo Moje
Svatovi
Ne Ne Ne

1999 - Jedan Je...
Okrece Se Kolo Srece
Ja Nisam Srecan Covek
Blago Onom Skim Si Sada
Dosao Sam Samo Da Te Vidim
Rekla Si Mi Da Ne Volis Zimu
Cekam Te Jos Uvek
Pomiluj Draga Cerku
Sad Je Kasno Da Se Kajes
Cemu Se Bez Mene Nadas
Ko Gubi
Zumro,Zumro
Lazes Da Si Srecna
Pripala Si Meni
Seti Se
Nije Za Tebe Alija
Ne Verujem Da Si Srecna
Gde Si
Gde Si Sada Leptirice Moja
Jos Na Klupi Srca Stoje

2000 - Kolo Srece Se Okrece
Kolo Srece Se Okrece
Samo Bol
Dodji Dodji Mi Ti
Gde God Bila
Sanjam
Za Tebe Je Ljubav Igra
Ne Stidi Se
Samo S Tobom
Lazes Druge Lazes Sebe

2001 - Ranjeno Je Srce Moje
Ranjeno Je Srce Moje
Necu Se Zeniti
Kraljica
Senke (Duet Jovana)
Placem
Tri Proleca
Jusuf Aga
Cije Grehe Sada Placam
Kuda Lutas
Ameriko Cemeriko

2002 - Car Ljubavi
Stalo Ti Je Do Mog Srca
Ljubio Sam
Car Ljubavi
Hej, Crne Oci Te
Hana
Zaruke
Zina Iz Cazina
Ne Daju Nam
Divlje Kule
Petak 13

2004 - Tek Tek
Tek Tek
Kiticu Te Krnom Srmom
Suze Teku
Ja Volim Je
Beduin
Nisi Ti
Kad Bi Mogo, Al Ne Mogu
Sta Bi Ja Bez Tebe
Carinik
Australija
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (1995-2004) 3.Deo
__________________________________
        
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (2003-2011) 4.Deo

__________________________________

2003 - Gdje Si Sada Leptirice Moja CD 1
Stiglo Pismo Od Rodjena Brata
U Trenutku Pravom Sudbina Te Posla
Kog Se Plasis, Stidljiva Devojko
Bosna Pjeva I Pjevace
Cuvaj Draga, Nasu Kcerku
Idi Druze, Svome Rodnom Kraju
Sine, Sine
Kunem Tebe I Tvoje Vencanje
Ti Ne Placi Stara Majko
Nevernice Moja
Skitnica
Jedna Noc Neverstva
Rastanak, Rastanak
Sana
Suzana Ljubavi
Trazim Pravu Ljubav

2003 - Gdje Si Sada Leptirice Moja CD 2
Ako Mozes Preboli Me
Gde Si Sada Leptirice Moja
Ti Ne Zivis U Mom Domu
Sve Dok Zivim Ja Cu Te Pamtiti
U Mom Srcu Nadji Svoje Mesto
Dva Me Sunca Grejase Do Danas
Lep Je Zivot Ko Zna Da Ga Zivi
Jos Na Klupi Srca Stoje
Fatima
Dovidjenja Ja Nemam Strpljenja
Nije On Za Tebe
Voli Me, Voli
Nije Meni Sto Se Drustvo Zeni
Ukrao Sam Devojku
Moje Su Oci Dve Krupne Suze
Sedi, Tu Je Mesto Tvoje

2006 - Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
Hiljadu Poljubaca Saljem Ti Draga
Cobanice,Lepotice
Senada,Senada
Tu Si Pored Mene
Pitao Sam Jel Bi Se Udala
Sad Kod Mene Tuga Srcem Vlada
Sto Nam Svadbu Odgodi
Pesma O Bihacu
Dosao Sam Mnogo Kasno
Ne Moze To Tako
Muz I Zena
Marina
Skorpion Sam Ja
Spasi Me
Tesko Mi Je
Nedaj Me,Nedaj
Placem Svaki Dan
Ajka Banjalucanka
Tiho,Tise Svirajte Mi

2006 - Sretan Put
Ajsa
Bijela Bluza
Burma
Cigra
Greska
Imenjak
Lazu Te Malena
Nedaj Mu Ruku Malena
Sretan Put
Svako Sebi
Veliko Srce
Zovem Danima

2007 - Sikter
Sikter
Zgodna Al Nezgodna
Trag Od Burme
Kemal
Sheik
Bez Mene Si Mrtva Zena
Tajni Izlaz (Duet Emina Besirevic)
Klinka
Vrati Se Neno, Vrati

2009 - Deveram
Ali Tebe Nema
Deveram
Duge Plave Kose
Luda Glava, Lude Godine
Mani Ga Se
Neljubljena
Par Iz Bajke
Roza Haljina
Sudija I Robija
Jaci Nego Ikad (Bonus)

2011 - Dame Imaju Prednost
Dame Imaju Prednost
Da Li Ti I Sad Znacim
Sreco Moja Nesudjena
Jedan Je Zivot
Suzo Moja
Prosili Su Je
Milioni Zaljubljenih
Bosancice
Moj Secer
__________________________________
Kemal Malovcic - Diskografija (2003-2011) 4.Deo
__________________________________
         
__________________________________

Category: Diskografije | Views: 982 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Kemal Malovcic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz