MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:22 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Marinko Rokvic - Diskografija (1974-2009)
3:18 PM
Marinko Rokvic - Diskografija (1974-2009)

Marinko Rokvic - Diskografija (1974-2009)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_________________________________________
1974 - Kazite Mi Dobri Ljudi (Singl)
1975 - Ti Si Moja Boginja (Singl)
1975 - Zivis Sa Mnom U Mislima, Majko (Singl)
1976 - Zasto Nisi Zena Bez Proslosti (Singl)
1977 - Momak Veseljak (Singl)
1977 - U Nekom Gradu Ko Zna Kom (Singl)
1978 - Para Nemam Da Bih Vino Pio (Singl)
1978 - Ti Nisi Dosla (Singl)
1979 - Kazi, Zasto Me Ostavi (Singl)
1980 - Snegovi Beli Opet Veju (Singl)
1981 - Ruza
1982 - Prva Ljubav
1983 - Potrazi Sunce
1983 - Prva Ljubav (Singl)
1984 - Kako Da Dodjem Na Svadbu Tvoju
1985 - Samo Me Potrazi
1986 - Odlazi Jedno Ljeto
1986 - Podeli Sa Mnom Dobro I Zlo
1986 - U Tebi Ljubav Buducu Vidim
1987 - Zena Za Sva Vremena
1988 - Kojim Putem Da Nastavim
1988 - Sevdalinke
1989 - Zivela Ti Meni
1992 - Posle Tebe
1993 - Nismo Mi Andjeli
1994 - Nismo Mi Andjeli
1995 - Zbogom Zeno Nevernice
1996 - Sto Nisi Tudja
1998 - Mozda Ce Ti Ljubav Zatrebati Nekad
1998 - Sunce I Zora
1998 - The Best Of
2000 - Ti Za Ljubav Nisi Rodjena
2001 - Pravo Na Ljubav
2002 - Najveci Hitovi
2003 - Skitnica
2006 - Arhiva
2008 - Gatara
2009 - Uzivo

_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1974-1986) 1.Deo


_________________________________________

1974 - Kazite Mi Dobri Ljudi (Singl)
Kazite Mi Dobri Ljudi
Samoca Je Moj Jedini Drug

1975 - Ti Si Moja Boginja (Singl)
Ti Si Moja Boginja
Oprosti Mi Na Rastanku

1975 - Zivis Sa Mnom U Mislima, Majko (Singl)
Zivis Sa Mnom U Mislima Majko
Samo Noci Puste Noci

1976 - Zasto Nisi Zena Bez Proslosti (Singl)
Zasto Nisi Zena Bez Proslosti
U Lepom Starom Zemunu

1977 - Momak Veseljak (Singl)
Momak Veseljak
Ljepse Mi Je Kad Cutim I Ljubim

1977 - U Nekom Gradu Ko Zna Kom (Singl)
U Nekom Gradu Ko Zna Kom
Sumi Vetar

1978 - Para Nemam Da Bih Vino Pio (Singl)
Para Nemam Da Bih Vino Pio
Zanela Me Svetla Velikoga Grada

1978 - Ti Nisi Dosla (Singl)
Ti Nisi Dosla
Budan Sam Draga

1979 - Kazi, Zasto Me Ostavi (Singl)
Kazi Zasto Me Ostavi
Nepoznati Ljudi

1980 - Snegovi Beli Opet Veju (Singl)
Snegovi Beli Opet Veju
Sretosmo Se Ra Raskrscu Tuge

1981 - Ruza
Ruza
Ne Mirujem Danju, Noci
Zeleo Sam Ljubit Te U Belom
Sam U Sobi U Dalekom Svetu
Ako Me Jos Volis
Mozda Smo Se Sreli Al Poznali Nismo
Kakva Si To Zena
Snegovi Beli Opet Veju
Da Nije Ljubavi

1982 - Prva Ljubav
Prva Ljubav
Od Decembra Do Aprila
Izmedju Tebe Njega I Mene
Ljubavna Pesma
Svrati Na Minut
Na Raskrscu
Uvek Neko Kod Nekoga Dodje
Jedna Je Zelja Moja
Ko Te Uze Iz Mog Srca
Samo Zlato Uz Zlato Se Slaze

1983 - Potrazi Sunce
Da Volim Drugu Ne Mogu
Ko Sam Bio Ko Sam Sada
Nema Srece Pored Jedne Zene
Daleko Od Ociju Daleko Od Srca
Ne Mogu Vise Sam
Potrazi Sunce
Odlazi Jedno Leto
Pisem Pismo A Nemam Adresu
Ako Se Vrati Ona
Joj Joj Radoje

1983 - Prva Ljubav (Singl)
Prva Ljubav
Na Raskrscu

1984 - Kako Da Dodjem Na Svadbu Tvoju
Kako Da Dodjem Na Svadbu Tvoju
Jedina Moja
Nije Samo Tebi Tesko
Potrazicu Oci Zelenije
Samo Nema Nje
Suzana Sa Suzama
Koga Da Volim Posle Tebe
Takav Je Zivot Boema
Ljubio Sam Nepoznatu Zenu
Sve Su Zene Lepe

1985 - Samo Me Potrazi
Samo Me Potrazi
Tu Na Srcu Mom
Taj Covek
Zasto Te Nema
Budi Dobra Do Povratka Moga
Svadjalice Moja Mala
Ti Si Kriva
O, Boze, Boze, Sta Sve Zena Moze
Steta, Stvarno Steta
Simpatijo Cuj

1986 - Odlazi Jedno Ljeto
Odlazi Jedno Leto
Momak Veseljak
Svadalice Moja Mala
Jedina Moja
Potrazicu Oci Zelenije
Da Volim Drugu Ne Mogu
Snegovi Beli Opet Veju
Ako Me Jos Volis
Mozda Smo Se Sreli Al Poznali Nismo
Zanela Me Svetla Velikoga Grada

1986 - Podeli Sa Mnom Dobro I Zlo
Podeli Sa Mnom Dobro I Zlo
Zagonetko Moja
Zamirisi Na Brazdu
Hej Bubi
Oprosti Najdraza Moja
I Pijan I Trezan Za Tebe Sam Vezan
Al' Si Mi Se Prolepsala
Pevajte Sa Mnom O Jednoj Zeni
Kraja Mora Svemu Biti
Ti Si Meni Obecala

1986 - U Tebi Ljubav Buducu Vidim
Pusti Me Da Je Vidim
Naucile Me Zene
Najbolji Druze Moj
Zato Sto Sam Bio Dobar
Prestacu Da Te Volim
U Tebi Ljubav Buducu Vidim
Jelo Moja, O Jelena
Zbog Tebe Ljubavi Postojim
Tu Lepotu Jednom Majka Radja
Cuvaj Me Od Zaborava
_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1974-1986) 1.Deo

_________________________________________
            
_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1987-1998) 2.Deo


_________________________________________

1987 - Zena Za Sva Vremena
Mozda Ce Ti Ljubav Zatrebati
Ne Mogu Te Naci
Korake Cujem
Bila Si Meni Sve
Ukrascu Zori Rumen
Zena Za Sva Vremena
Odakle Ti Tolika Lepota
Hej Jaro
Sta Ce Meni Ruke Ove
Ko To Peva Moju Pesmu

1988 - Kojim Putem Da Nastavim
Ljubav Stara Srce Para
Polomio Vetar Grane
Sto Si Dosla
Kojim Putem
Sto Da Bude Meni Bolje Nego Tebi
Lagala Si Lagala
Krcmio Sam Mladost Svoju
Nemoj Da Zalis Zalicu Ja
Spava Ljubav U Mom Srcu
Prevari Me Zivot

1988 - Sevdalinke
Prodjoh Bosnom Kroz Gradove
Seher Grade
Sa Igmana Pogledat Je Lijepo
Cudila Se Aman Ja
Zaprosio Alija
Oj Prijedore
U Mostaru Gradu
Razbole Se Srce Moje

1989 - Zivela Ti Meni
Ti I Ja Nikad Vise
Da Si Moja Ljubav
Zadrhti Srce
Evo Me Opet
Ne Lazi Samu Sebe
Sve Ti Prastam
Ne Dao Ti Bog
Zivela Ti Meni
Moj Si Zivot Ceo
Da Me Nije Srela

1992 - Posle Tebe
Posle Tebe
Oprosti Kafano
Sumnjalica
O Zar Ni Malo Savesti Nemas
Dan Po Dan
Koliba Il' Dvor
Pola Srca
Beli Zora
I Kad Me Svi Zaborave
Tebe Nema

1993 - Nismo Mi Andjeli
Nismo Mi Andjeli
Ko Ukrade Noci Boje
Stavite Nocas...
Ljubila Si Me
Pratis Me Ko Sena
Cekanje
Prevareno Srce Moje
Ko Te Ne Zna
Da L' Me Se Secas
Kad Bi Ljubav Vino Bila

1995 - Zbogom Zeno Nevernice
Zbogom Zeno Nevernice Lepa
Jelena
Postacu Skitnica
Ceznjo Moja
Nit' Sa Tobom, Nit' Bez Tebe
Pijane Mi Noci
Svaku Noc, Svaku Noc
Zasto Mi Uze Ovo Malo Duse
Otvorite Sve Kafane
Dodje Vreme

1996 - Sto Nisi Tudja
Sto Nisi Tudja
Lazno Je Vino
Starica
Smejace Se Tebi Drugi
Moj Zivote, Jedini Zanate
Nikad Nije Kasno
Ti Si Ta, Dugo Trazena
Trazila Bi Ljubav
Sta Si Mi To Ucinila
Sve Su Druge Laz
Igraj, Igraj Nocas
Otvori Se Kao Knjiga

1998 - Mozda Ce Ti Ljubav Zatrebati Nekad
Mozda Ce Ti Ljubav Zatrebati
Pusti Me Da Je Vidim
Prevari Me Zivot
Nemoj Da Zalis Zalicu Ja
Sta Ce Meni Ruke Ove
Spava Ljubav U Mom Srcu
Sto Si Dosla
Zivela Ti Meni
Naucile Me Zene
U Tebi Ljubav Buducu Vidim
Bila Si Meni Sve
Da Si Moja Ljubav
Pijane Mi Noci

1998 - Sunce I Zora
Sunce I Zora
Gledam Te
Vino Mi Se Ne Pije
Prevari Ga Pa Sta Bude
Umrem Li Mlad
Bicu Ti Sluga I Rob
Svirajte Sviraci
Crveni Se Zora
Ostavi Je Druze
Odlazi Iz Zivota Mog

1998 - The Best Of
Bila Si Meni Sve
Da Si Moja Ljubav
Mozda Ce Ti Ljubav Zatrebati Nekad
Naucile Me Zene
Ne Placi Voljena Zemljo
Nemoj Da Zalis, Zalicu Ja
Pijane Mi Noci
Prevari Me Zivot
Pusti Me Da Je Vidim
Spava Ljubav U Mom Srcu
Sta Ce Meni Ruke Ove
Sto Si Dosla
U Tebi Ljubav Buducu Vidim
Zbog Tebe Ljubavi Postojim
Zivela Ti Meni
_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1987-1998) 2.Deo

_________________________________________
            
_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1994-2009) 3.Deo


_________________________________________

1994 - Nismo Mi Andjeli
Nismo Mi Andjeli
Ko Ukrade Noci Boje
Stavite Nocas
Ljubila Si Me
Pratis Me Kao Sena
Cekanje
Prevareno Srce Moje
Ko Te Ne Zna
Da'l Me Se Secas
Kad Bi Ljubav Vino Bila
Posle Tebe
Oprosti Kafano
Sumnjalica
O Zar Ni Malo Savesti Nemas
Dan Po Dan
Koliba Il Dvor
Pola Srca
Beli Zora
I Kad Me Svi Zaborave
Tebe Nema

2000 - Ti Za Ljubav Nisi Rodjena
Rodjena Si Da Bi Moja Bila
Ti Za Ljubav Nisi Rodjena
Bez Svatova
I'l Me Voli Il Presudi
Utisajte Harmnonike
Nemam Nista Novo
Ti Si Kriva
Lomi Me Zivot
Ma, Rodila Se
Bez Tebe 'Bem Te Zivote

2001 - Pravo Na Ljubav
Vino Nocas Nek Potece
Pravo Na Ljubav
Samo Ti Si Moja Bila
Ljubio Ili Ne
Moja Zlatna Jabuko
Nikad Mi Ne Dolazi
Mala
Menjala Si Lica
Gledam Te
Ti Za Ljubav Nisi Rodjena

2002 - Najveci Hitovi
Da Volim Drugu Ne Mogu
Snegovi Beli Opet Veju
Jedina Moja
Potrazicu Oci Nesto Zelenije
Svadjalice Moja
Ako Me Jos Volis
Momak Veseljak
Odlazi Jedno Leto
I Pijan I Trezan Za Tebe Sam Vezan
Zanela Me Svetla Velikog Grada
Ako Se Vrati Ona
Zamirisi Na Brazdu
Samo Me Potrazi
Budi Dobra Do Povratka Moga
Podeli Sa Mnom Dobro I Zlo
Mozda Smo Se Sreli Al' Poznali Nismo
Al Si Mi Se Prolepsala

2003 - Skitnica
Skitnica
Pevaj Sa Mnom Brate
Godine Moje
Delicemo Sve Na Pola (sa Nikolom Rokvicem)
Cilibari
Mogu Ja
Stani Suzo
Ja Na Ljubav Zivot Potrosih
Sudbino
Zemlja Od Zlata

2006 - Arhiva
Svadjalice Moja Mala
Zbog Ljubavi Tvoje
Gde Je Jelek Anterija
Zanela Me Svetla Velikoga Grada
Sirotinjo, I Bogu Si Teska
Oprosti Mi Zeno
Drina Nocas Nek Potece
Sta Je Zivot Bez Ljubavi
Jednom Sam I Ja Volio
Mislio Sam Svaki Dan
U Nekom Gradu Ko Zna Kom
Nema Nista Od Sudbine Jace
Prokockacu Ostatak Zivota
Sve Su Prosle Kroz Moj Zivot
Devojcice
Neverno Andjele
Oprosti Mi Na Rastanku
Ne Placi, Voljena Zemljo
Budio Sam Zore Mnoge (Cezar)

2008 - Gatara
Gatara
Ela ,Elena
Tri U Jednoj
Kuco Stara
Uteha
Ljubavna Sirotinja
Bolji U Svemu
Bolelo Me Noci Te
Kako Da Te Sutra Zovem
Zivot Moj

2009 - Uzivo
Beli Zora
Ti Za Ljubav Nisi Rodjena
Rasiri Ruke Majko Stara
Prolazi Jesen
Skitnica
Snegovi Beli Opet Veju
Potrazicu Oci Nesto Zelenije
Zanela Me Svetla Velikoga Grada
Prodjoh Bosnom Kroz Gradove
Ljubav Stara Srce Para
Jedina Moja
Oj Prijedore I Sanak Me Mori
Svadjalice Moja Mala
Polomio Vetar Grane
_________________________________________
Marinko Rokvic - Diskografija
(1994-2009) 3.Deo

_________________________________________
       
_________________________________________

Category: Diskografije | Views: 412 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Marinko Rokvic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz