MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 8:23 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 30 » Marta Savic – Diskografija (1988-2011)
7:55 PM
Marta Savic – Diskografija (1988-2011)

______________________________________
Marta Savic – Diskografija (1988-2011)
______________________________________
1988 – Zaboravi Druge Zene
1990 – Proklet Bio
1993 – Gresnica
1994 – Nemoj Bar Ti
1996 – Kad Sam Srela
1999 – Kad Zavolis, Pa Izgubis
2000 – Dijamanti, Brilijanti
2001 – Ikad Ili Nikad
2002 – Nismo Pucali Jedno U Drugo
2003 – Ravno Do Kosova
2006 – Erotica
2009 – Muski Kompleks
2011 – Feredza

______________________________________
1988 – Zaboravi Druge Zene
Zaboravi Druge Zene
Ti Si Ono Sto Mi Treba
Vrati Se S’ Kisom
Pogledaj Me, Pogledaj
Kunem Se Sreco Moja
Majko Jugo
Oprosti Mu, Ja Sam Kriva
Molim Te, Sada Idi
Srusio Si Ljubav Moju

1990 – Proklet Bio
Proklet Bio Dragi Moj
Ko Ce Meni Da Zapeva
Volela Sam Crne Oci
Nikad Necu Verovati
Tiho, Tiho
Jednu Si Zenu Ranio
Devojacke Suze
Zorane, Zbogom

1993 – Gresnica
Gresnica
Doslo Vreme Da Kazemo Da
Srecan Ti Put I Pisi Mi
Ne Mogu Bez Tebe
Idemo Dalje
Duj, Duj
Nemas Para
Zasto Me Zoves

1994 – Nemoj Bar Ti
Ti Si Istina Moje Mladosti
Nemoj Bar Ti
Otvori Oci
Tako Mi Trebas
Kao Cigareta
Zasto Drugom Sirim Ruke
Drzala Me Tvoja Ljubav
Izgubljena Bitka

1996 – Kad Sam Srela
Kad Sam Srela (Duet Mile Kitic)
Pet Godina
Nisi Me Voleo
Brodolom
Kucu Gradis
Voz
Verovala Sam
Hajde, Suzo
Da Znas, Boze
Kakav Si To Covek

1999 – Kad Zavolis, Pa Izgubis
Kad Zavolis, Pa Izgubis
Umirem Kraj Tebe
Neka Se Nebo Prolomi
Zivot Za Dan
Idem S Tobom
Odlazi Ljubavi
Najbolji Drug
Odlazim
Nikog Se Ne Tice
Bolujem
Opet Ce Ti Malo Biti
Sreco Prokleta

2000 – Dijamanti, Brilijanti
Dijamanti, Brilijanti
Zar Si Kukavica
Svakom Svoje
Vise Nisi Moj
Nema Zlata
Rano Moja
Andjele
Suze Su Za Zene
Armija

2001 – Ikad Ili Nikad
Ikad Ili Nikad
Morava I Drina
Ne Kopaj Mi Po Proslosti
Da Mi Zivot Nije Maceha
Tebi Se Sve Moze
Jedan Dan
Idi Vidi Sta Je Zivot
Ta Zena Hoce Sve

2002 – Nismo Pucali Jedno U Drugo
Nismo Pucali Jedno U Drugo
Mamin Sin
Zeleno U Tvojim Ocima
Lagao Si Svako Slovo
Ne Da Tebe Sestra (Duet Rade Lackovic)
Kukavice
Crno Ti Belo
Ni Ziva, Ni Mrtva

2003 – Ravno Do Kosova
Ravno Do Kosova
Svetica
Bolja Sam Od Nje
Pusto Ostrvo
Pesmo Moja
Slaba Na Tebe
Boli Ljubav
Zivim Da Prezivim
Ostavi Me Samu
Zakletva

2006 – Erotica
Erotica
Papuce
Da Li To Ljubav…
Zbogom Je Suvisno
Samoodbrana
Delo I Nedelo
Nisi Tu
Vernost Je Prevara (Duet Azis)
Nova Godina
Samoodbrana

2009 – Muski Kompleks
Kompeksi
Put Do Sobe
Zaljubila Se Mala
Svejedno Mi Je
Zena Kad Voli
Zivot Novi
Dobre Ribe
Diskoteke
Dala Sam Rec
Whisky-Red Bull
Rastanak
Rodjendan

2011 – Feredza
Feredza
Stikla
Idiot
Mama (Ft. Azis & Mirko Gavric)
Na Istoj Sam Adresi
Hiljadu Jedan
Ne Veruj Ni Jednoj Zeni (Ft. Davor Markovic)
Ja Nisam Takva
Zlatom Zlatila
Tresi Mesi
______________________________________
Marta Savic – Diskografija (1988-2011)
______________________________________

    
______________________________________

Category: Diskografije | Views: 799 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Marta Savic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 charllie   [Entry]
Hvala

Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz