MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 8:04 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)
1:59 AM
Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)

_______________________________________________
Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)
_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
1966 - Dok Igras Tvist (Duo DD)
1966 - Ista Plaza Isto More (Duo DD)
1967 - Ako Me Izgubis (Duo DD)
1970 - Muzikanti
1970 - Neverna Ljubav
1971 - Pevaj, Pevaj, Grli, Ljubi
1972 - Romanse 2
1974 - Zasto Plakati
1998 - Zivot U Pesmi
Bonus

_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
U Cemu Je Stvar
Jezik Ljubavi
Zivot Moze Biti Lep
Ostrvo Na Suncu

1966 - Dok Igras Tvist (Duo DD)
Dok Igras Tvist
Vezan Za Zrno Peska
Benzin I Sibice
Pevaj, Samo Pevaj

1966 - Ista Plaza Isto More (Duo DD)
Ista Plaza Isto More
Adios Amigo
Svi Mladici I Devojke
Cetiri Gitare

1967 - Ako Me Izgubis (Duo DD)
Ako Me Izgubis
Paradiso
Sve Je Isto Ko Pre
Lazljivac

1970 - Muzikanti
U Ranu Zoru
Jesenje Lisce
Ciganka Sam Malena
Udvaranje

1970 - Neverna Ljubav
Neverna Ljubav
Harosi Maljcik
Evo Banke Cigane Moj
Pogresih Samo Jednom

1971 - Pevaj, Pevaj, Grli, Ljubi
Pevaj Pevaj Grli Ljubi
Volelo Se Dvoje Mladih
Donesi Vina Krcmarice
Nevera

1972 - Romanse 2
Kroz Polje Idu Cigani
Zivan Milic - Sto To Susti Bagrem Beli
Dragan Lakovic - Rjabinuska
Dubravka Nesovic - Beli Bagrem
Dusko Jaksic - Kad Bi Moja Bila
Ljiljana Sljapic - Evo Banke Cigane Moj
Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Ninakavu Srecu
Predrag Gojkovic Cune - Ko Lepi San
Olivera Markovic - Visnjeve Boje Sal
Miki Jevremovic - Ceznjivi Valcer
Ivana Pandurovic - Koliko Te Volim
Slavko Perovic - Ko S Pesmom Kroz Zivot Koraca

1974 - Zasto Plakati
Sune, Sune
Romansa Na Snegu
Groblje Je Tisa
Pijane Zice
Zasto Plakati
Sve Dalje Voda Nosi
Nemoj Ici Nikuda
Sin
Ne Kuni Me, Ne Ruzi Me Majko
Samo Jedno
Plakat Zbog Tebe Necu
Jedno Momce Crna Oka

1998 - Zivot U Pesmi
U Ranu Zoru
Oprosti Mi Mila Mati
Balalajka
Bolujem Ja
Ciganka Mi Gatala
Ne Vredi Plakati
Luduju Oci Moje
Ljubavna Pesma
Oj, Jesenske Duge Noci
Ciganka Sam Mala
Ljubav Bez Kraja
Cemu Patnje
Otiso Je Pesnik
Sama
Odlazis Nocas
Bila Je Laz
Stara Pesma
Suton Na Kalegmedanu
Sta Se Cudis
Tosa Vragolan

Bonus
Zasto Mi Se Cudis Duso
Devet Godini
Kroz Ponoc Nemu
Zvezde Su Sa Neba Sjale
Cemu Patnje (Sekstet Skadarlija)
Plakati Zbog Tebe Necu
Sunce Jarko Jutrom Kad Se Rodis
Ti Plavis, Zoro Zlatna
Nasa Pesma
_______________________________________________
Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)
_______________________________________________
      
_______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 593 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Mira Pejic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz