MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:47 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Miroslav Ilic - Diskografija (1965-2010)
9:59 PM
Miroslav Ilic - Diskografija (1965-2010)

 
 
 

Miroslav Ilic - Diskografija (1965-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

___________________________________________
1965 - Savila Se Vita Grana Jablana
1972 - Vesna Stjuardesa
1973 - Gina
1973 - Oj, Moravo, Zelena Dolamo
1973 - Ovom Te Pesmom Pozdravljam
1973 - Selo Moje Zavicaju Mio
1973 - Zora Zori I Dan Zabijelio
1974 - Hiljadu Suza
1974 - Ilidza
1974 - Vragolan
1975 - Sreli Smo Se U Aprilu
1975 - Sta Je Zivot
1975 - Voleo Sam Devojku Iz Grada
1976 - Boem
1976 - Sta Bi Htela Kad Bi Smela
1977 - Ja Ne Igram Kako Drugi Svira
1977 - Jelena
1978 - Vino Tocim A Vino Ne Pijem
1979 - Koliki Je Ovaj Svet
1979 - Otvor Prozor Curice Malena
1979 - Sreli Smo Se Bilo Je To Davno
1980 - Joj Rado, Joj Radmila
1980 - U Svet Odoh Majko
1981 - Tako Mi Nedostajes
1981 - Sok Od Sljiva
1982 - Pesma Majci
1982 - Shvatio Sam Ne Mogu Bez Tebe
1983 - Kad Si Samnom Ne Misli Na Vreme
1983 - Pozdravi Je Pozdravi
1984 - Putujem Putujem
1984 - Zoves Me Na Vino
1985 - Jedan Dan Zivota
1985 - Ova Noc
1985 - Zivela Jugoslavija
1986 - Novi Hitovi
1987 - Mislis Li Na Mene
1989 - Lazu Da Vreme Leci Sve
1990 - Sta Ce Nama Tugovanje
1993 - Sumadijski Sabor
1993 - Proslost Moja
1996 - Hitovi
1996 - Probudi Se Srce Moje
1998 - Cuvajte Mi Pesme
1999 - Sto Si Rano Zaspala
2001 - Tek Smo Poceli
2002 - Moze Li Se Prijatelju
2002 - 30 Godina Sa Vama
2004 - Eto Mene
2005 - Dajem Rec
2007 - The Best Of CD 1
2007 - The Best Of CD 2
2010 - Mani Me Godina

___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1965-1981) 1.Deo

___________________________________________
1965 - Savila Se Vita Grana Jablana
Savila Se Vita Grana Jablana
Potocic Zubori
Poslusajte Pesmu Moju
Kolo Vodenicarka

1972 - Vesna Stjuardesa
Vesna Stjuardesa
Voleo Sam Devojku Iz Grada

1973 - Gina
Gina
Dodji Draga

1973 - Oj, Moravo, Zelena Dolamo
Oj Moravo, Zelena Dolamo
Ajd Idemo Rado

1973 - Ovom Te Pesmom Pozdravljam
Sokaci Su Zavejani Snegom
Duga Li Je Jelica Planina
Tek Sto Mi Je Grozdje Zarudelo
Letnje Vece, Rosa Pada
Plastim Suvu Travu
Sa Rudnika I Avale
Sumadijo, Nas Djerdane
Ovom Te Pesmom Pozdravljam
Selo Moje Zavicaju Mio
Mrak Je Pao A Ja Se Prikrao

1973 - Selo Moje Zavicaju Mio
Bez Tebe Zora Ne Donosi Dan
Selo Moje Zavicaju Mio
Plastim Suvu Travu
Razboleh Se Pod Tresnjama

1973 - Zora Zori I Dan Zabijelio
Zora Zori, Dan Se Bijeli
Kad Grozdje Zri

1974 - Hiljadu Suza
Hiljadu Suza
Rastanka Se Naseg Secam

1974 - Ilidza
Razvila Se Gora Zelena

1974 - Vragolan
Vragolan
Opio Se E Pa Sta

1975 - Sreli Smo Se U Aprilu
Sreli Smo Se U Aprilu
Daleko Si Sada

1975 - Sta Je Zivot
Sta Je Zivot
Pesma Tugu Zbori

1975 - Voleo Sam Devojku Iz Grada
Voleo Sam Devojku Iz Grada
Rastanka Se Naseg Secam
Daleko Si Sada
Zora Zori, Dan Se Bijeli
Selo Moje Zavicaju Mio
Hiljadu Suza
Vragolan
Razboleh Se Pod Tresnjama
Sreli Smo Se U Aprilu
Kad Grozdje Zri

1976 - Boem
Boem
Dobro Jutro Najmilija

1976 - Sta Bi Htela Kad Bi Smela
Sta Bi Htela Kad Bi Smela
Zakucaj Sreco Na Moja Vrata

1977 - Ja Ne Igram Kako Drugi Svira
Sudjeno Je Sudjeno
Ja Ne Igram Kako Drugi Svira

1977 - Jelena
Jelena
Ljubila Si Dva Coveka

1978 - Vino Tocim A Vino Ne Pijem
Vino Tocim A Vino Ne Pijem
Stani, Stani Devojcice

1979 - Koliki Je Ovaj Svet
Koliki Je Ovaj Svet
Ona Je Majka Moga Sina

1979 - Otvor Prozor Curice Malena
Otvori Prozor, Curice Malena
Ljubio Sam Cure Dvije

1979 - Sreli Smo Se Bilo Je To Davno
Sreli Smo Se Bilo Je To Davno
Jedna Mala Slatka Mala
Koliki Je Ovaj Svet
Hej Mladosti
Ona Je Majka Moga Sina
Luckasta Si Ti
Oj, Moravo, Tija Reko
Polomicu Case Od Kristala
Secas Li Se Andjelino
Moravsko predvecerje

1980 - Joj Rado, Joj Radmila
Joj Rado, Joj Radmila
Oj, Moravo, Tija Reko

1980 - U Svet Odoh Majko
Joj Rado, Joj Radmila
Izasla Si, Draga, Iz Secanja
Ja Sam Dete Bez Majke
Usne Su Ti Zar
Plastim Suvu Travu
U Svet Odoh Majko
Joj, Sto Te Volim
U Mom Starom Zavicaju
Jos Se Moja Pesma Svira
Sta Je Zivot

1981 - Tako Mi Nedostajes
Sladak Secer Ladna Voda
Nije Smela Pogresiti
Najlepsa Si Kad Se Smejes
Lako Je Tebi Mala
Tako Mi Nedostajes
Maro, Maro
Sviraj Violino, Pevaj Mi Mala
Negde U Sbiji Na Brdu Ljubicu
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1965-1981) 1.Deo
___________________________________________
            
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1981-1993) 2.Deo

___________________________________________
1981 - Sok Od Sljiva
Gde Si Sada

1982 - Pesma Majci
Pesma Majci
O, Jeseni, Jeseni

1982 - Shvatio Sam Ne Mogu Bez Tebe
Shvatio Sam Ne Mogu Bez Tebe
Devojcice, Opa, Cupa
O, Jeseni, Jeseni
Sumadijo
Pesma Majci
Pusti Me Da Te Volim
Cvetaj Ruzo
Ti Si Zvezda Mojih Snova
Poslednje Pismo
Duga Li Je Jelica Planina

1983 - Kad Si Samnom Ne Misli Na Vreme
Kad Si Samnom Ne Misli Na Vreme
Pozdravi Je,Pozdravi

1983 - Pozdravi Je Pozdravi
Kad Si Samnom Ne Misli Na Vreme
Pozdravi Je,Pozdravi
Hocu, Hocu
Nemam Vremena Da Zivim
Ti Si Moja Simpatija
Vrckaj Se, Vrckaj
Nije Zivot Jedna Zena
Dragacevskom Krajputasu

1984 - Putujem Putujem
Jesen Sedamdeset I Neke
Ostavi Mi Prozor Otvoren
Stalno Mislim Na Tebe
Daleko Si Sada
Putujem, Putujem
Ako Se Pokajes
Hocu Da Zivim
Volecu Te Do Kraja Zivota

1984 - Zoves Me Na Vino
Zoves Me Na Vino
Za Deliju Nema Zime
Ej Kafano, Jedini Zivote
Nocu Mi Je Najteze Bez Tebe
Plakao Sam, Plakao
Opa, Opa, Opasnice
Ova Noc
Ostavi Tugu Za Drugi Put

1985 - Jedan Dan Zivota
Jedan Dan Zivota
Pricali Su Pricali
Zivela Jugoslavija
Volimo Se Iz Inata

1985 - Ova Noc
Ova Noc
Zoves Me Na Vino

1985 - Zivela Jugoslavija
Jedan Dan Zivota
Pricali Su Pricali
Pozdravi Je,Pozdravi
Lepa Brena - Nezna Zena
Zivela Jugoslavija
Volimo Se Iz Inata
Lepa Brena - Seik
Oj, Moravo, Tija Reko

1986 - Novi Hitovi
Hocu Sa Njom Sve Do Stote
O Gitaro, O Gitaro
Da Je Bilo To Sto Nije
Kada Bi Se Zblizili
Ja Imam Svoje Suze
Dajte Mi Muziku
Plakale Su Plave Oci
Srce Moje, Dobro Nisi Stalo
Tebi
Ti Znas Sta Mi Treba

1987 - Mislis Li Na Mene
Mislis Li Na Mene
Recite Joj Zdralovi
Poslednje Zbogom Tebi
Voleo Sam Devojku Iz Grada
Kunem Ti Se Bogom
Ni Aprili Nisu Ono Sto Su Bili
Tisinu Zelim, Tisinu Nemu
Kada Malo Popijem
Sumadijo, Nas Djerdane
Tumaram Kroz Noc

1989 - Lazu Da Vreme Leci Sve
Nevernice, Gde Ce Ti Dusa
Lazu Da Vreme Leci Sve
Cime Sam Te Zaduzio
Uvenuce Ruzmarin
Za Tebe Imam Ljubav
Gordana, Gordana
Nemoj Me Vise Ljubiti
Spremam, Spremam Fijaker

1990 - Sta Ce Nama Tugovanje
Sta Ce Nama Tugovanje
Kriju Te, Kriju
Tamo Je Zavicaj
Kolona Godina
Izaberi Mene
Zbogom Ljubavi
Jednom Se Rastaje
Suze Na Peronu
Hiljadu Suza
Igraj Sve Do Zore

1993 - Sumadijski Sabor
Amerika
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1981-1993) 2.Deo
___________________________________________
            
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1993-2002) 3.Deo

___________________________________________
1993 - Proslost Moja
Sto Je Nema
Naljutices Me Ti
Sinoc Nisam Vecerao
Pitas Majko Kako Je
Luckasta Si Ti
Proslost Moja
Amerika
Neckaj Se, Neckaj
Ah Ljubav Ljubav
Pusti Me Da Te Volim

1996 - Hitovi
Luckasta Si Ti
Vragolan
Jesen Sedamdeset I Neke
Volecu Te Do Kraja Zivota
Sta Ce Nama Tugovanje
Kriju Te, Kriju
Tamo Je Zavicaj
Naljutices Me Ti
Neckaj Se, Neckaj
Joj, Sto Te Volim
Vrckaj Se, Vrckaj
Shvatio Sam Ne Mogu Bez Tebe
Pusti Me Da Te Volim
Sladak Secer Ladna Voda
Najlepsa Si Kad Se Smejes
U Svet Odoh Majko
Joj Rado, Joj Radmila
Tebi
Mislis Li Na Mene
Ti Si Moja Simpatija

1996 - Probudi Se Srce Moje
Pobudi Se Srce Moje
Bozanstvena Zeno
Pokidacu Lance I Katance
Verni Moji Drugovi
Bili Smo Drugovi
Ako Se Pitate Ljudi
Cele Noci Pijem, Druze
Pozdravi Je,Pozdravi

1998 - Cuvajte Mi Pesme
Lidija
Za Drugoga Ruze Cvetaju
Ajde Dano, Moja Rano
Cuvajte Mi Pesme
Bolece Me, Bolece
Dal Bi Mi Pomogla
Nocas Raj, Jutros Kraj
Plavi Andjele
Setis Li Se Nekad Mene
Gresnica

1999 - Sto Si Rano Zaspala
Sto Si Rano Zaspala
Kazu, Sve Prebolecu
Cujete Li Ikad
Ti Si Prava Zena
Kafana Je Zatvorena
Ja Znam Da Podnosim Bol
Ne Kunite Niste
Cuturica
Brigu Svoju Brini
Mislis Da Je Meni Lako

2001 - Tek Smo Poceli
Pricaj Ti Sta Hoces
Gori Vatra
Beograde
Jana
Ljutica
Odoh Do Panceva
Zasto Spavas Sama
Vuk I Jagnje
Lud Sam Bio Mlad
Zoro,Cvete Moj
Luckasta Si Ti
Najlepsa Si Kad Se Smejes
Tebi
Joj Rado, Joj Radmila
Pozdravi Je,Pozdravi
Naljutices Me Ti
Sumadija

2002 - Moze Li Se Prijatelju
Moze Li Se Prijatelju
Zivot Je Moj Oluja
Ne Pitaj
Zar Ne Vidis, Moja Rano
Milica
Vrance Kujem Da Putujem
Od Save Do Mora
Kako Si Mogla
Case Ima Ko Da Plati
Moravsko Predvecerje
Jedan Dan Zivota
Bili Smo Drugovi
Lazu Da Vreme Leci Sve
Jesen Sedamdesete I Neke
Bozanstvena Zeno
Vrckaj Se, Vrckaj
Proslost Moja
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (1993-2002) 3.Deo
___________________________________________
            
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (2002-2010) 4.Deo

___________________________________________
2002 - 30 Godina Sa Vama
Moravsko Predvecerje
Sumadijo
Lidija
Polomicu Case Od Kristala
Joj Rado Joj Radmila
Jana
Najlepsa Si Kad Se Smejes
Luckasta Si Ti
Amerika, Amerika
Tebi
Bili Smo Drugovi
Pozdravi Je, Pozdravi
Jesen Sedamdeset I Neke
Tako Mi Nedostajes
Rastanka Se Naseg Secam
Lazu Da Vreme Leci Sve
Zoves Me Na Vino
Vino Tocim A Vino Ne Pijem
Naljutices Me Ti
Ova Noc
Voleo Sam Devojku Iz Grada

2004 - Eto Mene
Hocu Istinu
Ide Zivot
Tri Morave I Tri Mosta
Tacno Je
Eto Mene
Zena Ko Ruza
Birala Sam Jednom (Nena Djurovic)
Piti Il Ne Piti
Jedan Dan Zivota (Goca Trzan)
Devojka Iz Grada

2005 - Dajem Rec
Dajem Rec
Uvek Si Mi Falila
Of, Jano, Jano
Otvori Mi Vrata Raja
Slavujeva Pesma
Nije Zivot Jedna Zena
Sreli Smo Se U Aprilu
Vrckaj Se, Vrckaj
Pokidacu Lance I Katance
Proslost Moja
Balada O Nama
Tamo Je Zavicaj
Suze Na Peronu
Sladak Secer Ladna Voda

2007 - The Best Of CD 1
Pricaj Ti Sta Hoces
Gori Vatra
Beograde
Jana
Ljutica
Odoh Ja Do Panceva
Zasto Spavas Sama
Vuk I Jagnje
Lud Sam Bio Mlad
Zoro, Cvete Moj
Luckasta Si Ti
Smej Se, Smej
Tebi
Joj Rado, Joj Radmila
Pozdravi Je, Pozdravi
Naljutices Me Ti
Sumadija

2007 - The Best Of CD 2
Moze Li Se, Prijatelju
Zivot Je Moj Oluja
Ne Pitaj
Zar Ne Vidis, Moja Rano
Milica
Vrance Kujem Da Putujem
Od Save Do Mora
Kako Si Mogla
Case Ima Ko Da Plati
Moravsko Predvecerje
Jedan Dan Zivota
Bili Smo Drugovi
Lazu Da Vreme Leci Sve
Jesen Sedamdeset I Neke
Bozanstvena Zeno
Vrckaj Se, Vrckaj
Proslost Moja

2010 - Mani Me Godina
Mani Me Godina
Reskiram
Pesma O Pesmama
Za Drugoga Ruze Cvetaju
Za Tebe Imam Ljubav
Otvori Mi Vrata Raja
Cujete Li Ikad
Ne Kunite Nista
Ako Se Rastanemo
Volecu Te Do Kraja Zivota
Rodjendanska Pesma
___________________________________________
Miroslav Ilic - Diskografija (2002-2010) 4.Deo
___________________________________________
       
___________________________________________

Category: Diskografije | Views: 1062 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Miroslav Ilic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz