MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:18 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 24 » Nada Obric - Diskografija (1971-2008)
8:21 PM
Nada Obric - Diskografija (1971-2008)

 
Nada Obric - Diskografija (1971-2008)

1.Deo - 2.Deo
____________________________________
1971 - Singl
1972 - Singl
1973 - Singl
1974 - Singl
1975 - Singl
1977 - Singl
1977 - Singl 2
1978 - Singl
1979 - Pjevaj Nado Veselo
1979 - Singl
1979 - Singl 2
1980 - Kolo Igra Kod Komsije
1980 - Singl
1981 - Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
1981 - Singl
1982 - Pogledaj Me Ti U Oci
1983 - Cuvaj Me
1984 - Nije Lako Bez Tebe
1986 - Singl
1986 - Suze Ljubavi
1988 - Sad Mi Trebas
1988 - Singl
1989 - Kako Cu Sama
1991 - Oprosti Mi Suzu
1994 - Da Mi Je
1997 - Bol Sve Je Bol
2001 - Tako Je Zivot Hteo
2008 - Zvijezde Zauvijek

____________________________________
Nada Obric - Diskografija (1971-1984) 1.Deo

____________________________________
1971 - Singl
Kad Sunce Zadje
Necu Da Placem

1972 - Singl
Necu Drugu Ljubav
Uzalud Te Trazim

1973 - Singl
Pjesmom Te Zovem
Rodjeni Za Ljubav

1974 - Singl
Ne Idi Drugoj Zeni
Cemu Suze Prijatelju

1975 - Singl
Ljubavi Zovem Te
Nemam Snage Da Molim

1977 - Singl
Gdje Se Dvoje Vole, Suvisan Je Treci
Rastanak

1977 - Singl 2
Ja Te Cekam Danima
Kuda Da Krenem

1978 - Singl
Nocas Za Tebe Pjevam
Svoga Srca Ja Sam Gospodar

1979 - Pjevaj Nado Veselo
Jorgovan
Oj, Golube
Od Danas Te Dragi Vise Ljubit Nece
Zaprosio Alija
Kad Sunce Zadje
Pjevaj Nado Veselo
Kud Da Krenem
Ja Te Cekam Danima
Necu Drugu Ljubav
Rastanak

1979 - Singl
Uzalud Se Tebi Nadam
Ti Si Ljubav Moja

1979 - Singl 2
Dusa Me Boli, Jos Tebe Volim
Za Ljubav Nocas I Zivot Nudim

1980 - Kolo Igra Kod Komsije
Kolo Igra Kod Komsije
Moj Dilbere, Rodjo Moja
Karanfil Se Na Put Sprema
Mene Moja Zaklinjala Majke
Moj Behare
Aj, Sta Cu, Nane
Joj, Lolo Moja, Joj
Oj, Golube
Sta Je Uzrok, Moja Dragane
Kiso, Tiho Padaj
Zapjevala Sojka Ptica
Svi Dilberi

1980 - Singl
Pusti Me Na Miru Da Svoj Zivot Zivim
Ljubav

1981 - Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
Carobna Zena
Kad Moj Dragi U Armiju Krene
Bicu Tvoja
Sve Mi Je Odnio Rastanak S Tobom
O Suze Moje
Sjecanje Na Tebe
Volim Te
Nek' Ti Moja Ljubav Sudi

1981 - Singl
Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
O Suze Moje

1982 - Pogledaj Me Ti U Oci
Ti Si Meni Drag
Dugo Te Dugo Ocekujem
Zasto Se Nismo Ranije Sreli
Pogledaj Me Ti U Oci
Okreni Se
Ljuta Sam Na Tebe
Kada Volim Ja Se Borim
Ima Nesto Od Nas Dvoje Jace
Zbogom Ljubavi Zbogom

1983 - Cuvaj Me
Suze Teku Same
Cuvaj Me
Po Rastanku
Plasim Se
Ostavljam Te
Uz Nasu Poslednju Kafu
Ni Meni Ni Tebi Lako Nije
Dodji Da Se Tjesimo
Shvati Me

1984 - Nije Lako Bez Tebe
Nije, Nije Lako Bez Tebe
Oj Ljubavi Moja Prosla
Reci Mi, Draga
Dok Svicu Zore
Krali Smo Poljupce
Ti Ljubi Drugu
Kazi Mi, Kazi
Kuda, O, Kuda Ode
Uzmi Me
____________________________________
Nada Obric - Diskografija (1971-1984) 1.Deo
____________________________________
       
____________________________________
Nada Obric - Diskografija (1986-2008) 2.Deo

____________________________________
1986 - Singl
Bolna Ti Lezim
Javi Mi Se

1986 - Suze Ljubavi
Zagrli Me Zagrli
Javi Mi Se
Necu Priznati Bol
Doslo Vrijeme Za Plakanje
Cekam I Cekat Cu
Bolna Ti Lezim
Ima Li Nade Za Nas Dvoje
Treba Mi Prijatelj
Sad Je Vrijeme Da Drukcije Zivim
Tebe Nema

1988 - Sad Mi Trebas
Jos Me Boli Jedna Stara Rana
Nauci Me
Sad Mi Trebas
Oprosti, Ljubavi Moja
700 Dana Bolujem
Tri Godine
Cuj Me, Dragi
Sama Zivim

1988 - Singl
700 Dana Bolujem
Jos Me Boli Jedna Stara Rana

1989 - Kako Cu Sama
Gdje Si, Gdje Si
Imala Sam Ljubav Jednu
Nadam Se
On Me Zaliti Nece
Joj, Kako Cu Sama
Kasno Je, Kasno
Slomio Si Srce Moje
Nadji Me Dok Samujem

1991 - Oprosti Mi Suzu
Samo Da Docekam To
Osvajas Me Lako
Da Te Nije
Tebe Nema
Svaka Rana
Necu Te, Necu
Oprosti Mi Suzu
Ali, Ali, Ali

1994 - Da Mi Je
Da Mi Je
Ozdravilo Srce Moje
Ove Noci Suzama
Desilo Se
Vrati Se
Dokle Cu Tako
Pomozi Mi Sada
Opasan Si, Opasan

1997 - Bol Sve Je Bol
Nazdravljaj
Sto Sam Tebe Izgubila
Bol Sve Je Bol
Stranci Smo Mi
Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
Opet Tebi Pesme Pevam
Ti Si Uvek Tu
Cas Te Imam, Cas Te Nemam
Doslo Vreme
Imala Sam

2001 - Tako Je Zivot Hteo
Bol Bolujem
Ne Gledajte Ovo Lice
Dal Su Godine
Nemoj Sreco
Zracak Viri
Tako Je Zivot Hteo
Sta Bi
Ako Ti Kazem
Kasno Je
Nocas Me Pustite

2008 - Zvijezde Zauvijek
Dugo Te, Dugo Ocekujem
Imala Sam Ljubav Jednu
Nije, Nije Lako Bez Tebe
Kada Volim Ja Se Borim
Kasno Je, Kasno
Zasto Se Nismo Ranije Sreli
Okreni Se
Ima Nesto Od Nas Dvoje Jace
Pogledaj Me Ti U Oci
Bolna Ti Lezim
Necu Priznati Bol
Zbogom Ljubavi, Zbogom
Zagrli Me, Zagrli
Jos Me Boli Jedna Stara Rana
700 Dana Bolujem
Treba Mi Prijatelj
Ima Li Nade Za Nas Dvoje
Cuvaj Me
Ni Meni Ni Tebi Lako Nije
Doslo Vrijeme Za Plakanje
Po Rastanku
____________________________________
Nada Obric - Diskografija (1986-2008) 2.Deo
____________________________________
       
____________________________________

Category: Diskografije | Views: 361 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Nada Obric | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 danijela   [Entry]
Hvala.

Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz