MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 8:52 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Natasa Djordjevic - Diskografija (1990-2011)
4:24 PM
Natasa Djordjevic - Diskografija (1990-2011)

___________________________________
Natasa Djordjevic - Diskografija (1990-2011)
___________________________________
1990 - Ti Si Otrov Moj
1991 - Hej Djavole
1992 - Kad Tad
1994 - Avanturista
1996 - Prevara
1997 - Kletva
1999 - Da Umrem Od Tuge
2000 - Alal Vera
2001 - Zaboravi Broj
2002 - Bas Bas
2003 - Doktori
2006 - Ostavi Me
2011 - Singlovi

___________________________________
1990 - Ti Si Otrov Moj
Zaigrajmo Sa Sa
Ja Sam Djavo
Eh, Da Mi Je
Hajde Nocas Sa Mnom
Ne Ljubi Me, Luda Glavo
Ti Si Otrov Moj
Ja Tugujem I Bolujem
Obecanje

1991 - Hej Djavole
Hej Djavole
Gromovi Te Zgromili
Bacio Si Srecu
Srednjoskolka
Tvoja Me Ljubav Opija
Nisi Me Voleo
Molitva
Ako Ti Druga Vise Nudi

1992 - Kad Tad
Hoce Da Me Udaju
Kad - Tad
Ljubav Je Pesma
Ne Mogu Bez Tebe
Sreca Je Na Nasoj Strani
Da Mi Tebe Nije
Povedi Me
To Je Ljubav

1994 - Avanturista
Uzeo Si Sve
Magija
Usne Joj Zanemele
Sve Je Ovo Samo Igra
Ogledalo
Avanturista
Slatki Otrove
Ko, Ko, Ko Je To

1996 - Prevara
Prevara
Zori Zoro
Zasto Me U Oci Ne Gledas
Idi Idi
Magla I Dim
Zelena Neverna
Ako Ako
Kosovo

1997 - Kletva
Kletva
Ostavicu Tebe Ja
Tugo Moja
Dama Iz Milana
Pala Sam Na Osmeh Tvoj
Mangup
Dodji, Sedi I Provedi
Milo Moje

1999 - Da Umrem Od Tuge
Da Umrem Od Tuge
Istinu Mi Kazi
Amajlija
Uzimala, Davala
Jasno Mi Je Sve
Za Tebe Pita Majka
Nedelja
Izdajica
Dome, Slatki Dome
Idu Dani

2000 - Alal Vera
Alal Vera
Mi Smo Pobednici
Lane Moje Lane
Sto Me Duze Ljubis, Kajaces Se Duze
Ziva Vatra
Musko Srce
Okrece Se Ovaj Zivot
Dao, Ne Dao

2001 - Zaboravi Broj
Zaboravi Broj
Ama Ama
Taman Posla
Golube
Sve Su Lazi
Ziv Mi Ti
Upomoc
Nisam Zeljna Tvojih Para
Eh Da Me Volis

2002 - Bas Bas
Bas Bas
Izgubila Sa Pamcenje
Uzmi Boze Mene Ili Njega
Grom
Godina Za Zaljubljene
I Da Kleces I Da Molis
Pronadji Me
Kako Da Ti Kazem Zbogom
Zaboravi Broj (Bonus)
Golube (Bonus)
Alal Vera (Bonus)
Da Umrem Od Tuge (Bonus)

2003 - Doktori
Doktori
Jos Milion Ljubavi
Ne Daj Me Sreco
Necu Da Placem
Privezak
Samo Jednom U Zivotu
Slepa Od Ljubavi
Titanik

2006 - Ostavi Me
Ona Tebe Ne Moze Da Ima
Neoprostivo
Ostavi Me
Pobeda Je Sladja Posle Poraza
Nisam Ti Drugarica
Licna Karta
Samo Tvoja
Otkud Ona Tu
Bas Bas
Da Umrem Od Tuge
Doktori
Slepa Od Ljubavi

2011 - Singlovi
Otrove Moj (Boza Nikolic)
Splavovi Beograda
Previse (Nena Djurovic)
Gori Zivot
Moj Dragane
Osudjena Bez Krivice
Sudbina Zla (Black Deni)
Psiho
Doslo Je Vreme I Meni Da Krene
Sad Mi Trebas
Pijem, Pijem
___________________________________
Natasa Djordjevic - Diskografija (1990-2011)
___________________________________
             
___________________________________

Category: Diskografije | Views: 610 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Natasa Djordjevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz