MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:34 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 21 » Rade Jorovic - Diskografija (1980-2000)
9:41 PM
Rade Jorovic - Diskografija (1980-2000)

______________________________________________
Rade Jorovic - Diskografija (1980-2000)
______________________________________________
1980 - Lepotica I Sirotan
1982 - Selo Moje Lepse Od Pariza
1983 - Al' Je Lepo Biti Seljak
1985 - Pesma Za Nju
1986 - Tiha Voda Rusi Stene
1988 - Mnogo Zlata I Rubina
1989 - Pogledom Te Trazim
1991 - Krenulo Je, Krenulo
1993 - Zene Vole Oficire
1997 - Ne Priznajem Godine
2000 - Ljubav Na Seoski Nacin
+ Bonus

______________________________________________
1980 - Lepotica I Sirotan
Lepotica I Sirotan
Zivot Nije Pozornica

1982 - Selo Moje Lepse Od Pariza
Selo Moje Lepse Od Pariza
Teraju Me Da Se Zenim
Sanja
Zeli Srce, Zeli
Secanje Na Tebe
Ne Verujem Vise Tvojim Suzama
Lepoto Nad Lepotama
Lepotica I Sirotan

1983 - Al' Je Lepo Biti Seljak
Al' Je Lepo Biti Seljak
Hajde, Draga, Da Zivimo Bolje
Ona I Ja Voleli Se Jesmo
Nije Vazno Sto Sam Zenjen
Jedna Zena Spava Mi U Narucju
Dosla Maca Na Vratanca
Lepa Stana
Djavolice, Djavolice

1985 - Pesma Za Nju
Pesma Za Nju
Nisam Cata
Ja Bez Tebe Ne Umem Da Zivim
Pomozi Mi Da Pronadjem Sebe
Cao, Cao
Dodji Duso Da Stedimo Struju
Sanja
Ti Si Moja Odiseja Kratka

1986 - Tiha Voda Rusi Stene
Tiha Voda Rusi Stene
Nacisto Sam Lud Za Tobom
Surak Mi Se Zeni
Srece Mi I Rodnog Sela
Ako Dodjes
Sad Je Nase Vreme
Ako Ste Mi Prijatelji
Ljubi Me I Cuti
Ovo Je Srecno Doba Zivota
Dusa Me Je Zabolela

1988 - Mnogo Zlata I Rubina
Mnogo Zlata I Rubina
Bil Se Mala Smilovala
Zbog Odlaska Tvog
Sedamdeset Sedam Sela
Bombonica
Kad Se Skupi Nase Drustvo
Pogledom Te Trazim
Alal Ti Vera
Ne Salji, Majko, Sina U Tudjinu

1989 - Pogledom Te Trazim
Budi Mi Ljubav
Tebi Pesma, Meni Suze
Ti Si Zena Mog Zivota
Zivot Nije Med I Mleko
Hiljadu Gitara
Kol'ko Ima Na Livadi Sena
Majko Moja, Moje Srce Drugo
Poranilo Prolece
Sve Je U Tvojim Rukama
Pogledom Te Trazim

1991 - Krenulo Je, Krenulo
Krenulo Je, Krenulo
Ozdravice Srce Moje
Pune Su Mi Oci Tebe
Cuva Bog Druga Svog
Poslednji Dinar
Kazi Rado, Sta Da Kazem
Tako Mi Hleba I Vina
Obaras Me S Nogu
Lazu Me
Zaboravi, Zaboravi

1993 - Zene Vole Oficire
Putuju Kocije Bele
Uvek Postoji Sutra
Ti Si Bila Nenoseno Zlato
Volimo Se Tajno
Zene Vole Oficire
Nauci Jezik Vetra
Pogresicu Opet
Stari Se, Stari

1997 - Ne Priznajem Godine
Svi Moji Drugovi
Zelim Ti Ispunjenje Zelja
Hajde Da Spojimo Srca
Ne Priznajem Godine
Povratak
Djedo
Siromasan Sin
Milo Moje

2000 - Ljubav Na Seoski Nacin
Ljubav Na Seoski Nacin
Imam Pesmu, Koja Tugu Rusi
Srce Moje
Nek' Pobedi Ko Je Bolji
Kraj Morave
Slatko Bih Se Vratio Da Cuvamo Ovce
Beogradski Mali Pijac
Moj Zivote
Bomba
Kuckin Sin
Srculence
Zavicajna Pesma
Oj, Svijetla Majska Zoro

Bonus
Kavaljer
______________________________________________
Rade Jorovic - Diskografija (1980-2000)
______________________________________________
          
______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 451 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Rade Jorovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz