MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:41 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 21 » Sako Polumenta - Diskografija (1993-2011)
10:24 PM
Sako Polumenta - Diskografija (1993-2011)

 

Sako Polumenta - Diskografija (1993-2011)

1.Deo - 2.Deo
_______________________________________________
1993 - Ej Sudbino
1995 - Skitnica
1997 - U Ljubavi Svi Su Gresni
1999 - Aman, Aman
2000 - Tebi Za Rodjendan
2002 - Eh Kad Bi Ti
2005 - Najbolje Do Sada
2004 - Uvijek Blizu
2006 - Karta Za Buducnost
2008 - Kukavica
2008 - Uzivo '08
2010 - Sako & Prijatelji
2011 - Heroj

_______________________________________________
Sako Polumenta - Diskografija (1993-2005) 1.Deo


_______________________________________________

1993 - Ej Sudbino
Ne Dozvoli
Sta Sam Bogu Zgresio
Ja Sam Srecan I Nesrecan
Pesma O Sinu
Ej Sudbino
Biljana
Kazite Mi
Sto Se Zena

1995 - Skitnica
Skitnica
Pod Sjajem Ruzicastih Zvezda
Daj Meni Gresniku
Moje Ruke Tvoje Traze
Hej Gde Si Ti
Lazu Pjesme I Kafane
Nekad Si Ljubav Nekad Greh
Pitam Se, Gde Si Sad
Ne Lazi Da Me Volis
Ti Si Razlog Moje Srece

1997 - U Ljubavi Svi Su Gresni
U Ljubavi Su Svi Gresni
Eh Da Mogu Majko
Sta Mi To Treba
Slab Sam Na Tebe Ja
Iza Brave
Neko Se Rodi Da Bude Srecan
Nosi Joj Sudbino
Ni Na Nebu, Ni Na Zemlji
Gde Si Ti, Gde Sam Ja
Hej, Zeno

1999 - Aman, Aman
Aman, Aman
Crna Ptica
Ne Zaboravi Ko Si I Sta Si
Nekad Si Moja Bila
Svidjas Mi Se, Svidjas
Video Te Nisam Dugo
Rodi Mi Sinove
Dete Ulice
U Ljubavi Svi Su Gresni
Pod Sjajem Ruzicastih Zvezda
Moje Ruke Tvoje Traze
Nekad Si Ljubav Nekad Greh

2000 - Tebi Za Rodjendan
Od Ljubavi Oslepeo
Miris Dunja
Vratit Ce Tebi Bog
Kraljica
Na Ivici Ponora
Od Srece Sam Daleko
Ne Zaboravi Me
Kud Me Ovaj Zivot Vodi
Tebi Za Rodjendan
Sin Poroka
Ljubio Bih Zemlju Za Te
Crna Goro Mila

2002 - Eh Kad Bi Ti
Eh Kad Bi Ti
Sto Nisam Sunce
Sve Je Laz
Vino I Ljubav
Uz Mene Godinama
Disem Za Tebe
Nizu Se Pjesme
Daj Mi Malo Vremena
Brate...
Sine Moj
Te Oci

2005 - Najbolje Do Sada
Punomoc
Aman, Aman
Eh Kad Bi Ti
Sve Je Laz
Otkud Ti Pravo
Igraj
Do Ludila
Ko Si Ti
Ovjera
Nisi, Nisi Ti
Te Oci
Vino I Ljubav
Daj Mi Malo Vremena
Eh Sto Nisam Sunce
Uz Mene Godinama
Nekad Si Moja Bila
Bila Si
Ispovest
Brate...
Disem Za Tebe
_______________________________________________
Sako Polumenta - Diskografija (1993-2005) 1.Deo
_______________________________________________
           
_______________________________________________
Sako Polumenta - Diskografija (2004-2011) 2.Deo


_______________________________________________

2004 - Uvijek Blizu
Punomoc
Kriza
Overa
Otkud Ti Pravo
Ko Si Ti
Ispovest
Medena
Nisi, Nisi Ti
Do Ludila
Igraj
Bila Si

2006 - Karta Za Buducnost
Docekajmo Jutro Zajedno
Nije Muski, Ali Moram
Karta Za Buducnost
Kida Me
Ja Nemam S Kim
Zamka
Za Oprostaj Ne Molim
Posle Kraja Kraj
Ako Vara Me
Ne Moze On Da Te Ima
Poslije Tebe...

2008 - Kukavica
Kukavica
Ne Racunaj Na Mene
Andjeo
Mamuran
Sanjao Sam San (Trube)
Istovremeno
Ljepsa Od Noci (Duet)
Putnik
Djevojka Iz Komsiluka
Nijedna Kao Ti
Ludak
Bezobrazna
Kako Sam Volio Tebe (Bonus)
Snaga Tisine (Bonus)

2008 - Uzivo '08
Disem Za Tebe
Kida Me
Eh Kad Bi Ti
Eh Sto Nisam Sunce
Nije Muski Al Moram
Pod Sjajem Ruzicastih Zvijezda
Hej Drugari
Docekajmo Jutra Zajedno
Nisi Nisi Ti
Eh Da Mogu Majko
Nemoj Sina Da Mi Milujes Po Kosi
Punomoc
Vino I Ljubav
Daj Mi Malo Vremena
Nekad Si Moja Bila

2010 - Sako & Prijatelji
Godina Nova
Miris Dunja (Duet Vesna Zmijanac)
Ljepsa Od Noci (Duet Dado Polumenta)
Lazne Ljubavi (Duet Dara Bubamara)
Godina Za Godinom (Duet Slavica)
Gde God Podjem, Tebi Idem (Duet Stoja)
Budi Tu (Duet Goga Sekulic)
Masina (Duet Donna Ares)
Otkud Ti Pravo (Remix)

2011 - Heroj
List Bez Korijena
Za Pet Minuta
Nemoj Da Se Bojis
Inkognito
Balada Za Dvoje
Lud Za Tobom
Zuta Minuta
Zid Cutanja
Ljepsa Od Naljepse
Heroj
Ljubav Prva
List Bez Korijena 2
Balada Za Dvoje 2
Godina Nova
Otkud Ti Pravo (Remix)
Ovjera
Masina
Do Ludila
_______________________________________________
Sako Polumenta - Diskografija (2004-2011) 2.Deo
_______________________________________________
       
_______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 490 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Sako Polumenta | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz