MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:47 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Silvana Armenulic - Diskografija (1966-2010)
6:42 PM
Silvana Armenulic - Diskografija (1966-2010)

Silvana Armenulic - Diskografija (1966-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_______________________________________
1966 - Bez Tebe Mi Zivot Pust I Prazan
1966 - Da Li Cujes Dragi
1966 - Devojke Smo Sa Morave
1966 - Nikom Necu Reci Da Te Volim
1966 - Volesmo Se Zlato Moje
1967 - Kad Jednom Odem
1967 - Krcmarice, Daj Mi Vina
1967 - Mujo Salje Haber Sa Mjeseca (Aco Trandafilovic)
1967 - Od Devojke Nista Draze (Tozovac)
1968 - Naj, Najlepsi
1969 - Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
1969 - Majko, Oprosti Mi
1969 - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
1969 - Otiso Si Bez Pozdrava
1970 - Nisam Vise Nano Devojcica
1970 - Ostavite Tugu Moju
1970 - Sta Ce Mi Zivot
1970 - TV Serije Ljubav Na Seoski Nacin
1970 - Zivot Tece
1971 - Ja Molim Za Ljubav
1971 - Jugo, Moja Jugo
1971 - Majko, Oprosti
1972 - Grli Me, Ljubi Me
1972 - Srce Gori, Jer Te Voli
1973 - Gde Si Da Si Moj Golube
1973 - Sama Sam
1973 - Zeljna Sam Rodnog Doma
1974 - Da Sam Ptica
1974 - Lazni Snovi, Vecna Tuga
1974 - Zaplakace Stara Majka
1975 - Dani Nase Mladosti
1976 - Duso Moja
1976 - Golube, Poleti
1976 - Ludujem Za Tobom
1976 - Najlepse Pesme Ace Stepica
1983 - Sta Ce Mi Zivot
1990 - Zapjevala Sojka Ptica
1996 - Sacuvali Smo Od Zaborava 1
1997 - Sacuvali Smo Od Zaborava 2
1997 - Sacuvali Smo Od Zaborava 2 (Reizdanje)
1998 - Sacuvali Smo Od Zaborava 1 (Reizdanje)
2006 - Zlatna Kolekcija
2008 - Folk Zvijezde Zauvijek
2008 - The Best Of
2009 - Platinum Collection
2010 - Hitovi
+ Bonus

_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1966-1975) 1.Deo

_______________________________________
1966 - Bez Tebe Mi Zivot Pust I Prazan
Bez Tebe Mi Zivot Pust I Prazan
Zasto Te Nema Da Dodjes
Svake Noci Ja Zaborav Trazim
Zasto Oda Da Mi Srce Pati

1966 - Da Li Cujes Dragi
Da Li Cujes Dragi
Povetarac Jutros Se Prikrao
Noci Tamna
Da Li Pamtis Zlato Moje

1966 - Devojke Smo Sa Morave
Devojke Smo Sa Morave
Znas Li, Duso
Svake Noci Tebe Cekam
Dal' Jos Dragi, Ljubav Cuvas

1966 - Nikom Necu Reci Da Te Volim
Nikom Necu Reci Da Te Volim
Pitala Me Zvezda Sjajna
Nista Lepse Od Prve Ljubavi
Otis'o Si Bez Pozdrava

1966 - Volesmo Se Zlato Moje
Volesmo Se Zlato Moje
Karanfile Cvece Sareno
Otiso Si Dragi
U Suzama Svi Su Dani

1967 - Kad Jednom Odem
Kad Jednom Odem
Najlepsa Sam Djevojcica Bila
Za Tebe Pevam Ovu Pesmu
U Veceri Kad Se Dan Smiruje

1967 - Krcmarice, Daj Mi Vina
Krcmarice, Daj Mi Vina
Kada Smo Se Sreli Prvi Put
Katerina
Dodji Neznanko Draga

1967 - Mujo Salje Haber Sa Mjeseca (Aco Trandafilovic)
Mujo Salje Haber Sa Mjeseca
Sejdefu Majka Budjase
A Sto Ti Je Mila Kceri Jelek Raskopcan
Ima Dana Kada Ne Znam Sta Da Radim

1967 - Od Devojke Nista Draze (Tozovac)
Od Devojke Nista Draze
Sto Te Nema Moj Jarane
Zaigraj Kolo Moje, Sareno
Devojcice Garava

1968 - Naj, Najlepsi
Naj, Najlepsi
Sama U Svome Bolu
Ne Veruj U Price Te
Tebe Sam Volela

1969 - Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
Kap Ljubavi

1969 - Majko, Oprosti Mi
Majko, Oprosti Mi
Sumorna Jesen
Dala Bih Ti Mladost
Sedam Godina Ljubavi

1969 - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Monja (Montenegro 5)
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela

1969 - Otiso Si Bez Pozdrava
Otiso Si Bez Pozdrava
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Ljubavi Vrati Se

1970 - Nisam Vise Nano Devojcica
Nisam Vise Nano Devojcica
Zasto Moras Ti Da Odes
Zasto Sumnjas, Dragi
Zbog Rastanka Placu Oci

1970 - Ostavite Tugu Moju
Ostavite Tugu Moju
Zivot Tece

1970 - Sta Ce Mi Zivot
Sta Ce Mi Zivot
Kiso, Kiso Tiho Padaj
Sreco Moja
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim

1970 - TV Serije Ljubav Na Seoski Nacin
Zenidba 
Ljubav

1970 - Zivot Tece
Zivot Tece
Arsen Dedic - Sve Je Bilo Muzika

1971 - Ja Molim Za Ljubav
Ja Molim Za Ljubav
Rane Moje

1971 - Jugo, Moja Jugo
Jugo, Moja Jugo
Kad Se Vratim U Zavicaj

1971 - Majko, Oprosti
Majko, Oprosti
Najlepsa Sam Devojcica Bila
Sreco Moja
Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
Otiso Si Bez Pozdrava
Sta Ce Mi Zivot
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Ostavite Tugu Moju
Kad Jednom Odem
Zivot Tece

1972 - Grli Me, Ljubi Me
Grli Me Ljubi Me
Vrati Se, Vrati Se

1972 - Srce Gori, Jer Te Voli
Srce Gori Jer Te Voli
Zivi Zivot Svoj

1973 - Gde Si Da Si Moj Golube
Gde Si Da Si Moj Golube
Kad U Jesen Lisce Zuti

1973 - Sama Sam
Sama Sam
Ciganine, Sviraj, Sviraj

1973 - Zeljna Sam Rodnog Doma
Zeljna Sam Rodnog Doma
A Sto Cemo Ljubav Kriti

1974 - Da Sam Ptica
Da Sam Ptica
S One Strane Plive
Oj Ljubavi Da Te Nije Bilo
Rumena Mi Ruza Procvala
Srce Gori Jer Te Voli
Grli Me Ljubi Me
Pesma Rastanka
Idem Kuci A Vec Zora
Lazni Snovi Vecna Tuga
Zvuk Gitare
Zivi Zivot Svoj
Kapetan Lesi

1974 - Lazni Snovi, Vecna Tuga
Lazni Snovi, Vecna Tuga
Kraj Potoka Bistre Vode
Sama Sam
Rumena Mi Ruza Procvala

1974 - Zaplakace Stara Majka
Zaplakace Stara Majka
Pamticu Uvek Tebe

1975 - Dani Nase Mladosti
Dani Nase Mladosti
Bolujem Ja, Bolujes Ti
_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1966-1975) 1.Deo
_______________________________________
       
_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1976-2008) 2.Deo

_______________________________________
1976 - Duso Moja
Duso Moja
Godine Su Prosle, Zivot Zelje Menja

1976 - Golube, Poleti
Golube Poleti
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Zaplakace Stara Majka
A Sto Cemo Ljubav Kriti
Sama Sam
Rane Moje
Niz Polje Idu Babo Sejmeni
Duso Moja
Ludujem Za Tobom
Srce Gori Jer Te Voli

1976 - Ludujem Za Tobom
Ludujem Za Tobom
Ne Sjecaj Se Vise Mene

1976 - Najlepse Pesme Ace Stepica
Safet Isovic - Sunce Ljubavi
Samo Jedna Kap Ljubavi
Zoran Kalezic - Cekaj Me, Cekaj Me
Beba Selimovic - Tecite Suze
Muharem Serbezovski - Jos Uvek Te Volim
Cune - Zasto Da Patim
Toma Zdravkovic - Necu Plakati Zbog Tebe
Lepa Lukic - Beograde, Bar Te Zove
Gvozden Radicevic - Dodji Draga
M.Bajraktarevic - Zasto Da Dusa Pati I Boli
Mila Matic - Polomljene Ruze
Petar Grubic - Dobio Sam Poziv Za Armiju

1983 - Sta Ce Mi Zivot
Sta Ce Mi Zivot
Majko, Oprosti
Sama Sam
Ostavite Tugu Moju
Rane Moje
Grli Me, Ljubi Me
Ciganine, Sviraj, Sviraj
Da Sam Ptica
Srce Gori Jer Te Voli
Sreco Moja
Ludujem Za Tobom
Najlepsa Sam Djevojcica Bila

1990 - Zapjevala Sojka Ptica
Zapjevala Sojka Ptica
Sinoc Ja I Moja Kona
Snijeg Pade, Drumi Zapadose
Tesko Meni Jadnoj, U Sarajevu
Zvijezda Tjera Mjeseca
Vrbas Voda Nosila Jablana
Kraj Potoka Bistre Vode
Moj Dilbere
Djevojka Vice
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela

1996 - Sacuvali Smo Od Zaborava 1
Sta Ce Mi Zivot
Majko, Oprosti
Sama Sam
Ostavite Tugu Moju
Rane Moje
Grli Me, Ljubi Me
Ciganine Sviraj, Sviraj
Da Sam Ptica
Srce Gori, Jer Te Voli
Sreco Moja
Ludujem Za Tobom
Najlepsa Sam Devojcica Bila

1997 - Sacuvali Smo Od Zaborava 2
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Pesma Rastanka
Idem Kuci A Vec Zora
Sejdefu Majka Budjase
Sto Ti Je Mila Kceri Jelek Raskopcan
Kiso, Kiso Tiho Padaj
Otiso Si Bez Pozdrava
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Ljubavi Vrati Se
Lazni Snovi, Vecna Tuga
Rumena Mi Ruza Procvala
Ima Dana Kada Ne Znam Sta Da Radim

2006 - Zlatna Kolekcija
Sreco Moja
Sta Ce Mi Zivot
Sama Sam
Ciganine, Sviraj, Sviraj
Ostavite Tugu Moju
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Majko, Oprosti
Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Zeljna Sam Rodnog Doma
Kad Jednom Odem
Zaplakace Stara Majka
Sumorna Jesen
Dala Bih Ti Mladost
Pamticu Uvek Tebe
A Sto Cemo Ljubav Kriti
Kiso, Kiso Tiho Padaj
Ja Molim Za Ljubav
Rane Moje
Sedam Godina Ljubavi

2008 - Folk Zvijezde Zauvijek
Sta Ce Mi Zivot
Grli Me, Ljubi Me
Sama Sam
Ludujem Za Tobom
Pesma Rastanka
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Naj, Najlepsi
Tebe Sam Volela
Ne Veruj U Price Te
Ciganine, Sviraj, Sviraj
Srce Gori Jer Te Voli
Rane Moje
Zivot Tece
Sreco Moja
Majko, Oprosti
Ostavite Tugu Moju
Sama U Svome Bolu
Idem Kuci A Vec Zora
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
S One Strane Plive
_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1976-2008) 2.Deo
_______________________________________
       
_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1997-2010) 3.Deo

_______________________________________
1997 - Sacuvali Smo Od Zaborava 2 (Reizdanje)
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Pesma Rastanka
Idem Kuci A Vec Zora
Sejdefu Majka Budjase
Sto Ti Je Mila Kceri Jelek Raskopcan
Kiso, Kiso Tiho Padaj
Otiso Si Bez Pozdrava
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Ljubavi Vrati Se
Lazni Snovi, Vecna Tuga
Rumena Mi Ruza Procvala
Ima Dana Kada Ne Znam Sta Da Radim
Vrbas Voda Nosila Jablana
Kraj Potoka Bistre Vode
Moj Dilbere
Djevojka Vice
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela

1998 - Sacuvali Smo Od Zaborava 1 (Reizdanje)
Sta Ce Mi Zivot
Majko, Oprosti
Sama Sam
Ostavite Tugu Moju
Rane Moje
Grli Me, Ljubi Me
Ciganine Sviraj, Sviraj
Da Sam Ptica
Srce Gori, Jer Te Voli
Sreco Moja
Ludujem Za Tobom
Najlepsa Sam Devojcica Bila
Zapjevala Sojka Ptica
Sinoc Ja I Moja Kona
Snijeg Pade, Drumi Zapadose
Tesko Meni Jadnoj, U Sarajevu
Zvijezda Tjera Mjeseca

2008 - The Best Of
Sta Ce Mi Zivot
Grli Me, Ljubi Me
Sama Sam
Ludujem Za Tobom
Pesma Rastanka
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Naj, Najlepsi
Tebe Sam Volela
Ne Veruj U Price Te
Ciganine, Sviraj, Sviraj
Srce Gori Jer Te Voli
Rane Moje
Zivot Tece
Sreco Moja
Majko, Oprosti
Ostavite Tugu Moju
Sama U Svome Bolu
Idem Kuci A Vec Zora
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
S One Strane Plive

2009 - Platinum Collection
Sta Ce Mi Zivot (Nocas Mi Srce Pati)
Ciganine, Sviraj , Sviraj
Srce Gori Jer Te Voli
Nad Izvorom Vrba Se Nadnela
Ludujem Za Tobom
Sama Sam
Rane Moje
Grli Me, Ljubi Me
Ostavite Moju Tugu
S One Strane Plive
Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Naj, Najlepsi
Majko, Oprosti
Ne Veruj U Price Te
Tebe Sam Volela
Sreco Moja
Zivot Tece
Idem Kuci A Vec Zora
Sama U Svom Bolu
Pesma Rastanka

2010 - Hitovi
Zvijezda Tera Mjeseca
Kad Ja Podjem Niz Sokak
Ljubavi Vrati Se
Kiso, Kiso Tiho Padaj
Sinoc Ja I Moja Kona
Moj Dilbere
Zapevala Sojka Ptica
Sneg Pade, Drumi Zapadose
Kraj Potoka Bistre Vode
Lazni Snovi, Vecna Tuga
Sto Ti Je Mila Kceri Jelek Raskopcan
Ima Dana Kada Neznam Sta Radim
Rumena Ruza Mi Procvala
Vrbas Voda Nosila Jablana
Sejdefu Majka Budjase
Tesko Meni Jadnoj, U Sarajevu Samoj
Otis'o Si Bez Pozdrava
Da Sam Ptica


Bonus
Crven Fesic
Ajde Jano Kolo Da Igramo
Simbil Cvece
Djevojka Je Pod Djulom Zaspala
Ciganka Sam Mala
Harmoniko Moja
Ah Moj Aljo
Moj Dragane
Samo Njega Sanjam
Jesen Je Moje Najepse Doba
_______________________________________
Silvana Armenulic - Diskografija (1997-2010) 3.Deo
_______________________________________
       
_______________________________________

Category: Diskografije | Views: 927 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Silvana Armenulic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz