MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 5:20 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Slavica Miksic - Diskografija (1976-2002)
8:11 PM
Slavica Miksic - Diskografija (1976-2002)

_____________________________________________
Slavica Miksic - Diskografija (1976-2002)
_____________________________________________
1976 - Gotovo Je Sve
1977 - Igraj, Igraj Opa
1978 - Nisam Zena Koja Zna Da Gubi
1979 - Budi Mi Prijatelj, Pomozi Kad Mi Je Najteze
1980 - Ne Zuri Se Da Odes Od Mene
1981 - Blago Tebi, Blago Meni
1981 - Veceras Zajedno
1983 - Daleko Si, Daleko
1986 - Demire, Demire
1989 - Da Pogresi Svako Zna
1994 - Ti Si Moj Srecni Broj
2001 - Ljudima Sam Verovala
2002 - Tajno Moja

_____________________________________________
1976 - Gotovo Je Sve
Gotovo Je Sve
Cesto Sam Ti Govorila

1977 - Igraj, Igraj Opa
Igraj Igraj Opa
Trazim Te Svuda

1978 - Nisam Zena Koja Zna Da Gubi
Nisam Zena Koja Zna Da Gubi 
Nemoj Tamo Kuda Nema Mene

1979 - Budi Mi Prijatelj, Pomozi Kad Mi Je Najteze
Budi Mi Prijatelj Pomozi Kad Mi Je Najteze
Kome Nasa Ljubav Smeta

1980 - Ne Zuri Se Da Odes Od Mene
Ne Zuri Se Da Odes Od Mene
Sreca Je Sine Igracka Skupa

1981 - Blago Tebi, Blago Meni
Blago Tebi Blago Meni
Ja Malena A Kosa Niz Ledja

1981 - Veceras Zajedno
Oci Oci Crne Oci
Seceru Seceru
Ne Znam Kako Ti Bez Mene Zivis
Ja U Selu Ti U Gradu 
Ja Sam Cura Vlajna
Jesen Dodje
Cini Mi Se Da Te Volim
Veceras Zajedno
Ti Si Mi Mladost Uzeo
Ljubav Cveta Pa Precveta

1983 - Daleko Si, Daleko
Daleko Si Daleko
Sa Rastankom Sreca Ne Prestaje
Za Tebe Sam Se Odlucila
Volim Ga Majko
Cekam Te Verno
Sreli Smo Se Juce
Hajde Dragi Usne Daj
Govore Mi Drugarice

1986 - Demire, Demire
Demire Demire 
Ruke Njega Traze
Vragolan Mangupcic
Pitao Si Pristala Sam
Milorade Brigo Moja
Tebe Tvoja Vlajna Ceka 
Jedno Leto Jedna Ljubav Prava
Ja Jos Jednom Hocu Da Te Volim
Pevala Sam Momcima

1989 - Da Pogresi Svako Zna
Nema Hocu Necu
Samo Tebi Verna
Jos Te Volim
Zivim Sama
Kako Je Tako Je
Da Pogresi Svako Zna
Drugarice Imas Lepog Brata
Nocas Se Rastajems Tobom
U Mom Zivotu Coveka Su Dva

1994 - Ti Si Moj Srecni Broj
Ti Si Moj Srecni Broj
Jedan Ko Nijedan
Slomio Si Srce Moje
Nestasko
Tri Frtalja Tuge
Dvesta Poljubaca
Cuvam Se Za Tebe
Malo Sam Se Nasalila
Daj Daj
Devojcice Devojcice

2001 - Ljudima Sam Verovala
Osmeh U Prolazu
Oj Svekrvo Svekrvice
Ljudima Sam Verovala
Da Li Bi Me Ponovo Voleo
Kome Nasa Ljubav Smeta
Ako Vlajnu Ljubis
Ti Me Varas Ako Ako
Hej Sudbino Daj Nam Dete
Podeli Ljubav Sa Mnom (Zoran Popovic) 
Budi Mi Prijatelj

2002 - Tajno Moja
Daljina Nas Deli Ali Ljubav Spaja 
Majko Rano Si Osedela 
Stetocina
Tajno Moja 
Gotovo Je Sve 
Cuvam Se Za Tebe (Rade Bikinjac)
Ziska
Stara Skola
Slavska Sveca
Dodji Nam Majko
Maher Za Zene
Jedan Ko Ni Jedan
Oci Crne Oci
Jesen Dodje
Cini Mi Se Da Te Volim
Ne Zuri Se Da Odes Od Mene
Jedno Leto Jedna Ljubav Prava
_____________________________________________
Slavica Miksic - Diskografija (1976-2002)
_____________________________________________
      
_____________________________________________

Category: Diskografije | Views: 259 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Slavica Miksic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz