MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 5:05 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Slavko Banjac - Diskografija (1987-2007)
3:47 AM
Slavko Banjac - Diskografija (1987-2007)

______________________________________________
Slavko Banjac - Diskografija (1987-2007)
______________________________________________
1987 - Jedini Greh
1989 - Ne Truje Me Ovo Vino
1990 - Ej, Zivote, Sto Je Uze
1991 - Pevacu Da Te Zaboravim
1993 - Kasno Je
1994 - Zar Sa Usana
2002 - Hitovi
2007 - Vino Ljubavi
Bonus Singlovi

______________________________________________
1987 - Jedini Greh
Tajna Veza
Jedini Greh
Da L' Si Vera Il' Nevera
Stalno Si Mi Na Pameti
Ko O Cemu, Ja O Tebi
Svirajte Mi
Produzi Dalje
Pio Ne Pio Zivot Prolazi

1989 - Ne Truje Me Ovo Vino
Ne Truje Me Ovo Vino
Pitaj Me O Bilo Cemu
Sta Bi Jos Ti
Vino Ljubavi
Daleko Bilo
Moze Srce
Kad Jednom Odes Ti
Ona I On

1990 - Ej, Zivote, Sto Je Uze
Budi Dobra Kao Sto Si Lepa
Ti Si Sve Sto Zelim
Pamti,Pa Vrati
Tebi Je Sve Po Volji
Ti Dobro Znas
Ej,Zivote,Sto Je Uze
Ne,To Ne Bih Bio Ja
Ona Nece Da Se Vrati
Samo Ti
Tvoj Zauvek

1991 - Pevacu Da Te Zaboravim
Hej, Ljubavi, Polje Ravno
Pevacu Da Te Zaboravim
Sta Je To Sa Mnom
Sto Sam Pio
Kakav Je Ovo Svanuo Dan
Preslo Mi U Naviku
Vino Mi Uzima Dusu
Zaspala Mi Dusa

1993 - Kasno Je
Dodir Kao Led
Kasno Je
Niko Mi Te Ne Moze Oteti Iz Duse
Uzmite Dusu Uzmite Sve
Gde Si Sad Ti
Ne Verujem Lepim Zenama
Ako Te Lazem Ubio Me Bog
Daleko Negde Ko Zna Gde
Nek Dovraga Odu Kafane I Zene

1994 - Zar Sa Usana
Ler
Srce Pati Kao Patika
Placam
Ne Trazi Djavola
Nije Srce Armija
Zelim Da
Od Kada Nisi Kraj Mene
Lav Sam U Grudima
Pevaj Duso Moja Juzna
Za Tvoju Srecu Molim
Zar Sa Usana
Rodim Se Borim

2002 - Hitovi
Gde Si Sad Ti
Kasno Je
Ne Truje Me Ovo Vino
Uzmite Dusu Uzmite Sve
Daleko Negde Ko Zna Gde
Opet Lutam
Vino Mi Uzima Dusu
Ne Verujem Lepim Zenama
Pevaj Duso Moja Juzna
Zar Sa Usana
Od Kada Nisi Kraj Mene
Preslo Mi U Naviku
Ako Te Lazem Ubio Me Bog
Pevacu Da Te Zaboravim
Tajna Veza
Vino Ljubavi
Placam
Dodir Kao Led
Srce Pati Kao Patika
Lav Sam U Grudima
Nek Dovraga Odu Kafane I Zene
Od Kafane Do Kafane
Jedini Greh
Niko Mi Te Ne Moze Oteti Iz Duse

2007 - Vino Ljubavi
Kasno Je
Gde Si Sad Ti
Ne Verujem Lepim Zenama
Ako Te Lazem Ubio Me Bog
Ne Truje Me Ovo Vino
Vino Ljubavi
Daleko Negde Ko Zna Gde
Vino Mi Uzima Dusu
Uzmite Dusu Uzmite Sve
Sta Je To Sa Mnom
Od Kad Nisi Kraj Mene
Ona I On
Nek Dovraga Odu Kafane I Zene
Jedini Greh
Placam
Tajna Veza
Niko Mi Te Ne Moze Oteti Iz Duse
Dodir Kao Led
Pitaj Me O Bilo Cemu

Bonus Singlovi
Ja Imam Nekog A Ti Si Sam (Vesna Zmijanac)
Jasu Srbijo (Extra Nena, Keba & Ana Bekuta)
______________________________________________
Slavko Banjac - Diskografija (1987-2007)
______________________________________________
       
______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 625 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Slavko Banjac | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz