MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:15 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Snezana Savic - Diskografija (1976-2009)
0:59 AM
Snezana Savic - Diskografija (1976-2009)

 

Snezana Savic - Diskografija
 (1976-2009) 1.Deo - 2.Deo

_______________________________________________
1976 - Pjesme Iz Kostane (Singl)
1979 - Andem Tuce Kale Jaka (Singl)
1983 - O, Kakva Noc
1984 - Ne Smem Da Te Diram
1985 - Ti Kraj Mene Nisi
1987 - Pa Idi, Idi
1988 - Osecam Te
1989 - Sanjacu Te, Sanjaj Me
1990 - Zabranjeno
1991 - Snezana Savic
1992 - Suze & Osmeh
1995 - Prazna Soba
1998 - Crvena Je Zora
2008 - Najveci Hitovi
2009 - Reci Su Suvisne
2009 - Vino Za Rastanak (Singl)

_______________________________________________
Snezana Savic - Diskografija (1976-1990) 1.Deo

_______________________________________________

1976 - Pjesme Iz Kostane (Singl)
Da Znajes Mori Mome
Keremejli

1979 - Andem Tuce Kale Jaka (Singl)
Andem Tuce Kale Jaka
Cingara

1983 - O, Kakva Noc
Pijmo
Luduju Oci Moje
O, Kakva Noc
Ja Osecam Nesto
San
Dodji Kradom
Zaljubljena Zena
Sami Smo
Kise
Samo Jednom

1984 - Ne Smem Da Te Diram
Ne Smem, Ne Smem Da Te Diram
Dodji U Snove Moje
Volim Te, Sunce Moje
Svirajte Mi ''vranje''
Dodji Kradom
Sapni Mi, Sapni Mi
Gde Si, Ljubavi Moja
Moj Si Rob
O, Ljubavi
Janje, Moje Janje

1985 - Ti Kraj Mene Nisi
Idi, Mili, Glavu Ne Okreci
Devojka
Tri Poljupca Za Srecu
Sanjaj, Sanjaj
Lane Moje
Ide Jesen '85
Ti Kraj Mene Nisi
Oprosti, Srce
Kad Vranjanka Zagrli
Sapni Mi, Sapni

1987 - Pa Idi, Idi
Sve Je Bila Zabluda
Sarene Oci
Pa, Idi, Idi...
Zasto Te Nema
Molim Te, Nemoj Ici
Kaznicu Te Poljupcima
Utesite Srce Moje
Doci Ce Vreme
Bojim Se Starosti
Pustite Srce, Neka Voli

1988 - Osecam Te
Osecam Te, Osecam
Ti
Jednom Se Zivi
Kad Bi Se Vratilo Vreme
Nek Te Stignu Moje Suze
Nova Ljubav
Ne Priznajem Nas Rastanak
Kostana
Ruke Moje
Boli Me Srce Za Tobom

1989 - Sanjacu Te, Sanjaj Me
Zasto Te Toliko Volim
Salim Se...
Sanjam Te, Sanjaj Me
Ne Cekam Te Vise, Mili
Topim Se
Otisla Bih Ja Od Tebe
Umrecu Od Pomisli
Svadjamo Se
Sreli Smo Se Jednog Maja
Pustite Me

1990 - Zabranjeno
Zabranjeno
Sutra Bice Bolje
Tugo Moja, Zeljo Moja
Bez Tebe...
Prelila Se Casa
Ljubav Na Prvi Pogled
Jos Uvek Te Kradem
Hej, Gitaro, Stani
_______________________________________________
Snezana Savic - Diskografija (1976-1990) 1.Deo
_______________________________________________
          
_______________________________________________
Snezana Savic - Diskografija (1991-2009) 2.Deo

_______________________________________________

1991 - Snezana Savic
Nova Ljubav
Zasto Te Toliko Volim
Osecam Te, Osecam
Topim Se
Ne Cekam Te Vise, Mili
Nek Te Stignu Moje Suze
Sanjam Te, Sanjaj Me
Salim Se...
Jednom Se Zivi
Boli Me Srce Za Tobom
Ti
Kostana
Kad Bi Se Vratilo Vreme
Zabranjeno
Sutra Bice Bolje
Tugo Moja, Zeljo Moja
Bez Tebe...

1992 - Suze & Osmeh
Suze & Osmeh
Ciganko, Karte Baci
Ej, Moje Milo
Zlatne Kocije
Da Sam Ruza
Trebace Ti Srce Jako
Srecan Budi U Ljubavi Novoj
Ako Se Od Ljubavi Zivi

1995 - Prazna Soba
Prazna Soba
Ljubav Je Varka
Staro Drustvo
U Sobu Mi Nikog Ne Pustaj
Nostalgija
I Na Moju Srecu Dosao Je Red
Sta Ce Mi Vino
Da Me Ljubis
Igra Sa-Sa
Topolska 18

1998 - Crvena Je Zora
Crvena Je Zora
Ne Sijaj Sunce
Samo Srce Zna
Vidi Majko
Ah Sto Nisam
Pre Bi Stale Reke
Bilo Je Prolece Rano
Sto Me Svi Za Tebe Pitaju
Oprosti Mi

2008 - Najveci Hitovi
Tri Poljupca Za Srecu
Sarene Oci
O, Kakva Noc
Da Me Ljubis
Zabranjeno
Boli Me Srce Za Tobom
Topolska 18
Srecan Budi U Ljubavi Novoj
Ciganko, Karte Baci
Kostana
Osecam Te, Osecam
Pijmo
Ne Smem, Ne Smem Da Te Diram
Dodji U Snove Moje
Prelila Se Casa
Ti Kraj Mene Nisi
Ne Priznajem Nas Rastanak
Crvena Je Zora
Zasto Te Toliko Volim
Samo Srce Zna

2009 - Reci Su Suvisne
U Guci
Mitke I Kostana
Zavedi Me
Ziva Rana
Prava Ljubav
Reci Su Suvisne
Vrele Kise
Eh Da Mi Je

2009 - Vino Za Rastanak (Singl)
Vino Za Rastanak
_______________________________________________
Snezana Savic - Diskografija (1991-2009) 2.Deo
_______________________________________________
          
_______________________________________________

Category: Diskografije | Views: 1159 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Snezana Savic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz