MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 8:40 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 21 » Stanisa Stosic - Diskografija (1966-2007)
9:30 PM
Stanisa Stosic - Diskografija (1966-2007)

 

Stanisa Stosic - Diskografija (1966-2007)
1.Deo - 2.Deo

_______________________________________
1966 - Stojanke Bela Vranjanke
1967 - Ne Kiti Se Plavim Cvecem
1968 - Tvoja Slika
1970 - Devojko, Zvezdanko
1970 - Pesma Majci
1971 - Istina, Istina
1971 - Vrati Mi Suze Srece
1973 - Dimitrijo, Sine Mitre
1973 - Stani Zoro
1974 - Lela Vranjanka
1974 - Ne Goni Konja, Mori Momce
1974 - Stani Zoro
1974 - Tu Gde Su Oni Pali
1974 - Zavicaju Mili Kraju
1976 - Srce Moje
1978 - Sanjo Sam Te
1979 - Daleko Ti Lepa Kuca
1982 - Kostana
1996 - Pile Moje
1999 - Za Vasu Dusu
2001 - Antologija Vranjanskih Pesama
2003 - Moje Najlepse Pesme
2007 - Zapisano U Vremenu CD 1
2007 - Zapisano U Vremenu CD 2
2007 - Zapisano U Vremenu CD 3

_______________________________________
Stanisa Stosic - Diskografija (1966-1999) 1.Deo

_______________________________________
1966 - Stojanke Bela Vranjanke
Stojanke Bela Vranjanke
Gajtano Mome Mori
Djurdjeno Mome Ubava
Dremka Mi Se Dreme

1967 - Ne Kiti Se Plavim Cvecem
Ne Kiti Se Plavim Cvecem
Odnela Si Sobom Nadanja I Snove
Da Te Volim Niko Nece Znati
Zasto Srce Kada Voli

1968 - Tvoja Slika
Tvoja Slika
Sarajevo Daleko Se Cujes
Ajso Najlepsa
Krsna Bosno

1970 - Devojko, Zvezdanko
Devojko Zvezdanko
Srce Si Mi Ranila

1970 - Pesma Majci
Pesma Srbiji (Soko Banja)
Pesma Kragujevcu
Srpska Majka

1971 - Istina, Istina
Istina Istina
Pesmu Mi Dajte
Radosti, Sunce Zaslo Je
Sto Su Nebu Zvezde

1971 - Vrati Mi Suze Srece
Vrati Mi Suze Srece
Proci Ce Tuzni Dani

1973 - Dimitrijo, Sine Mitre
Dimitrijo Sine Mitre
A Sto Pitas Dzanum Majko
Sto Si Leno Na Golemo
Po Drum Idem
Iz Banju Ide
Simbil Cvece
Moj Milane
Sta Mice Kroz Sibelj
Stani Stani Ibar Vodo
Anica Ovce Cuvala
Probija Se Kolovodja

1973 - Stani Zoro
Stani Zoro
A Kude Si Bila, Mori Kara Koco

1974 - Lela Vranjanka
Lela Vranjanka
Bice Mnogo Cveca

1974 - Ne Goni Konja, Mori Momce
Ne Goni Konja, Mori Momce
Jovane Sine
Oj Devojce, Pirocance

1974 - Stani Zoro
Stani, Zoro
A Kude Si Bila, Mori Kara Koco
Istina Istina
Pesmu Mi Dajte
Radosti,Sunce Zaslo Je
Sto Su Nebu Zvezde
Devojko Zvezdanko
Srce Si Mi Ranila
Vrati Mi Suze Srece
Petlovi Pojev
Ajde Mori Gajo

1974 - Tu Gde Su Oni Pali
Tu Gde Su Oni Pali
Petlovi Pojev

1974 - Zavicaju Mili Kraju
Zavicaju Mili Kraju
Zar I Ove Noci
Kad Bi Mogle Godine Da Stanu
Po Drum Idem

1976 - Srce Moje
Srce Moje
Vranjanka

1978 - Sanjo Sam Te
Sanjo Sam Te
Plakalo Je Srce Moje

1979 - Daleko Ti Lepa Kuca
Daleko Ti Lepa Kuca
Ja Sad Imam Novu Ljubav

1982 - Kostana
Kostana
Ej Moravko Sto Me Ostavi
Zbog Tebe Mome Ubava
Dok Muzika Negde Svira
Ej, Ljubavi Moja
Lela Vranjanka
Zaplela Se Kosa Devojacka
Tebi Pevam Ove Noci
Svako Brine Svoju Brigu
A Kude Si Bila, Mori Kara Koco

1996 - Pile Moje
Pile Moje (Fesam '95)
Voljena Zeno
Moj Meleme
Evo Vec Je Osmi Dan
Moja Druga Mladost
Zbog Tebe Mome Ubava
Zaplela Se Kosa Devojacka
Svako Brine Svoju Brigu
Tebi Pevam Ove Noci
Lela Vranjanka
Milkano Dado, Mori
A Kude Si Bila, Mori Karakoco
Petlovi Pojev
Dimitrijo, Sine Mitre

1999 - Za Vasu Dusu
Dimitrijo, Sine Mitre
Sto Mi Je Merak
Zaplela Se Kosa Devojacka
Moj Meleme
Ibar Vodo
Voljena Zeno
Evo Vec Je Osmi Dan
Moja Draga Mladost
A Kude Si Bila, Mori Karakoco
Zbog Tebe Mome Ubava
Svako Brine Svoju Brigu
Pile Moje
Milkano Dado Mori
Dude Belo Dude
Petlovi Pojev
Tebi Pevam Ove Noci
Lela Vranjanka
Simil Cvece
Moj Milane
_______________________________________
Stanisa Stosic - Diskografija (1966-1999) 1.Deo
_______________________________________
         
_______________________________________
Stanisa Stosic - Diskografija (2001-2007) 2.Deo

_______________________________________

2001 - Antologija Vranjanskih Pesama
Milkano Dado Mori
Sto Si Leno Na Golemo
Petlovi Pojev
Svu Noc Sedim Na Kapiju
Ne Goni Konja, Mori Momice
Otvori Mi Belo Lence
Dude Belo Dude
A Kude Si Bila, Mori Karakoco
Pisti, Place Milica Devojka
Puce Puska
Crno Grojze Drenovica
Jovane Sine
Dzam Stojanke
Zasto Vase, Zasto Ujnin Vase
Sadila Moma Lojze
Pokraj, Pokraj Ruske
Po Drum Idem
Ajde Mori Gajo
Gajtano Mome Mori
Dimitrijo Sine Mitre

2003 - Moje Najlepse Pesme
Lela Vranjanka
Zbog Tebe Mome Ubava
Zaplela Se Kosa Devojacka
Tebi Pevam Ove Noci
Kostana
Svako Brine Svoju Brigu
Srce Si Mi Ranila
Devojko Zvezdanko
Tu Gde Su Oni Pali
Stani, Zoro
Istina Istina
Vecno S' Tobom
Nema Vise Nje
Cigancice, Moja Lepotice
Nema Starog Ciganina
Ja I Slika Tvoja
Ej, Ljubavi Moja
Zavicaju Mili Kraju

2007 - Zapisano U Vremenu CD 1
Dimitrijo Sine Mitre
Petlovi Pojev
Sto Je Leno Na Golemo
Otvori Mi Belo Lence
Jovane Sine Jovane
Svu Noc Sedim Na Kapiju
Ne Goni Konja Mori Mome
A Kuda Si Bila Karakoca
Stanka Mi Bolna Legnala
Iz Banje Ide
Ajde Mori, Gajo, Sto Se Ne Odavas
Kisa Pada Mori Cone
Sto Ti Je Stano Mori
Svu Noc Odim Nano'le
Prevari Se Stari Meta
Nema Te, More Nema Te
Kroz Carsiju Prodje Moje Lence
Dojce Sine Dojce
Sinocke Te Vido, Lele, Zone

2007 - Zapisano U Vremenu CD 2
Milkano Dado Mori
Gajtano
Dude Mori Dude
Pisti Place Milica Devojka
Puce Puska
Crno Grojze Drenovica
Dzam Stojanke
Dremka Mi Se Dreme Milo Nane
A Sto Su Ti Sele
Dimitro Le Ruse Kose
Simbil Cvece
Sto Mi Je Merak
Kolika Je Nijca
Alt No Had No
Po Drum Idem
Kisa Pada
K D Ostado Siromasce
Zasto Ujnin Vase
Dugo Se Polje Zeleni
Pokraj Ruske
Jane Mi Kundre Nemalo
Oj Nisavo Vodo Mutna

2007 - Zapisano U Vremenu CD 3
Lela Vranjanka
Zbog Tebe Mome Ubava
Zaplela Se Kosa Devojacka
Stani - Stani Zoro
Tebi Pevam Ove Noci
Drvojko Zvezdana
Srce Si Mi Ranila
Nema Vise Nje
Cigancice Moja Lepotice
Vecno S Tobom
Istina,Istina
Zavicaju Mili Kraju
Kostana
Ja I Slika Tvoja
Svako Brine Svoju Brigu
Pile Moje
Sto Su Nebu Zvezde
Vranjanka
Tu Gde Su Oni Pali
_______________________________________
Stanisa Stosic - Diskografija (2001-2007) 2.Deo
_______________________________________
          
_______________________________________

Category: Diskografije | Views: 590 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Stanisa Stosic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz