MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 5:32 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 22 » Usnija Redzepova - Diskografija (1966-2011)
7:47 PM
Usnija Redzepova - Diskografija (1966-2011)

Usnija Redzepova - Diskografija (1966-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

________________________________________
1966 - Ciganske Narodne Pjesme
1966 - Makesonski Narodna Pjesme I Ora (Jovanka Ivanovska)
1966 - Mi Se Sobrale Mi Se Nabrale (Jovanka Ivanovska)
1968 - Mo Anav I Usnija
1971 - Hej Cigani
1971 - Ne Pitaj Za Moje Ime
1972 - Da Ima Ljubov Da Ima Sreka
1975 - Sta Je Zivot Kad Ljubavi Nema
1976 - Gelj, Gelj
1976 - Ne Gledaj Me
1976 - Sto Me Ostavi
1977 - Nadjije, Nadjije
1978 - Mani, Mani (Usnija, Cune, Tozovac, Lepa Lukic)
1978 - Sta Da Radim S Tobom
1978 - Stojanke Belo Vranjanke
1979 - Dajte Mi Daire
1979 - Hoces Ljubav Kceri Roma
1979 - Secanje Na Boru Stankovica
1981 - Caj Ljelja Rome
1982 - Kazuj Krcmo Dzerimo
1986 - Nevero
1986 - Valandovo '86
1987 - Sta Hoces
1988 - Zivote Moj
1989 - Daire Mi Zlatno Dajte
1992 - Gospodarica Srca
1993 - Nisam Za Tebe Rodjena
1994 - Songs Of A Macedonian Gypsy
1995 - Biseri Iz Vranja
1998 - Ja Sa Juga Ti Sa Severa
1998 - Starogradske Izvorne Pesme
2003 - O Pesmo Moja
2003 - The Best Of
2003 - Zbog Tebe
2007 - 30 Godina Sa Trubom
2007 - Oko Nisa Kisa
2011 - Usnija 2011

________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(1966-1987) 1.Deo

________________________________________
1966 - Ciganske Narodne Pjesme
Dzulo Dzulo
Me Suneste Aljan
Ustili Caj Rano Sabajle

1966 - Makesonski Narodna Pjesme I Ora (Jovanka Ivanovska)
Mi Se Sobrale Mi Se Nabrale

1966 - Mi Se Sobrale Mi Se Nabrale (Jovanka Ivanovska)
Mi Se Sobrale, Mi Se Nabrale
Kazi Mi Libe Cvetanke
Dojdi, Dojdi Malo Mome
Sram Mi E Majko

1968 - Mo Anav I Usnija
Mo Anav I Usnija
Selime Ternie Mlada Selime

1971 - Hej Cigani
Hej Cigani
Ti Budi Moj

1971 - Ne Pitaj Za Moje Ime
Ne Pitaj Za Moje Ime
Prolazi Sreca

1972 - Da Ima Ljubov Da Ima Sreka
Teskoto
Da Ima Ljubov Da Ima Sreka

1975 - Sta Je Zivot Kad Ljubavi Nema
Sta Je Zivot Kad Ljubavi Nema
Te Zasakav Momce

1976 - Gelj, Gelj
Gelj Gelj
Cocek

1976 - Ne Gledaj Me
Ne Gledaj Me
Niska Banja

1976 - Sto Me Ostavi
Sto Me Ostavi
Ljubav Je Jedini Lek

1977 - Nadjije, Nadjije
Trazim Te
Djulo, Djulo
Ruse Kose Curo Imas
Celu Noc Setam
Gelj, Gelj
Ime Mi Je Usnija
Nadjije, Nadjije
Ljubav Je Jedini Lek
Keremejle
Sta Je Zivot Kad Ljubavi Nema
Teskoto
Cocek

1978 - Mani, Mani (Usnija, Cune, Tozovac, Lepa Lukic)
Mani, Mani.
Natpevavanje

1978 - Sta Da Radim S Tobom
Sta Da Radim S Tobom
Osman Aga

1978 - Stojanke Belo Vranjanke
Sto Si Leno Na Golemo
Keremejle

1979 - Dajte Mi Daire
Rasule Se Kose Moje
Igracu Ti Todore
Aber Aber Kruzi
Mesec Zut Jos Je Ljut
Oro Se Vije
Dajte Mi Daire
Zulum Cinis Joj
Cujes Li Moj Glas
Od Nisa Do Vranja

1979 - Hoces Ljubav Kceri Roma
Hoces Ljubav Kceri Roma
Ajazin

1979 - Secanje Na Boru Stankovica
Zemi Me, Zemi (Ansambl Sumadija)
Ruse Kose (Ansambl Sumadija)
Keremejle (Ansambl Sumadija)
Dijalog Kostane I Mitketa (Jovan Milicevic)
Stojanke, Bela Vranjanke
Zal Za Mladost
Otvori Mi, Belo Lence
Tri Put Ti Cuknav

1981 - Caj Ljelja Rome
Caj Ljelja Rome
O Pesmo Moja

1982 - Kazuj Krcmo Dzerimo
Zbog Tebe Mori Leno
Nestasno Srce
Idi Idi Drugoj
Kome Li Ce Verovati Ljudi
O Pesmo Moja
Kazuj Krcmo Dzerimo
Vero Nevero
Aman Momce Bre
Kako Kolan Da Se Vijem
Sunen Romalen

1986 - Nevero
Nevero
Ajde Reci
Dance
Dinar, Dinar
Zbog Tebe Mori Leno
Nestasno Srce
Sunen Romalen
Zbogom Nevernice Moj

1986 - Valandovo '86
Merak Mi E Da Zapeam

1987 - Sta Hoces
Sta Hoces
Hanovi
Kajem Se
Hej Istino
Irfane
Ti Si Dusa Od Coveka
Oci Moje Gore
Kakva Majka Takva Kci
________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(1966-1987) 1.Deo

________________________________________
       
________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(1988-2003) 2.Deo

________________________________________
1988 - Zivote Moj
Zivote Moj
Prevari Me Zivot
Jos Te Cekam
Sedam Dana Sedam Noci
Necu Babo Aliju
Igra Mi Se Pusto Tursko
Vatra U Srcu
Kad Ljubim Ja
Splet Na Makedonski Pesni (Paganke)

1989 - Daire Mi Zlatno Dajte
Daire Mi Zlatno Dajte
Prevari Me Zivot
Gde Si S Kim Si Sada
Jos Te Cekam
Kad Ljubim Ja
Necu Babo Aliju
Vatra U Srcu
Zivote Moj

1992 - Gospodarica Srca
Gospodarica Srca
Siki, Siki Momce
Javi Mi Se Javi
Zbog Tebe
Hej Carsije
Suze, Suze
Merak Mi Je
Pitaju Me Cija Sam

1993 - Nisam Za Tebe Rodjena
Nisam Ja Za Tebe Rodjena
Cvece Srece
Sa Tobom
Tamna Noc
Sta Ces Da Mi Das
Kazi Zoro
Samo Jednu Noc
Sta Je Meni Sta Je

1994 - Songs Of A Macedonian Gypsy
Dzulo, Dzulo
The Young Bride
Sweet Dreams Me
Unhappy Loneliness

1995 - Biseri Iz Vranja
Kazuj Krcmo Dzerimo
Keremejle
Ruse Kose Curo Imas
Sto Si Leno Na Golemo

1998 - Ja Sa Juga Ti Sa Severa
Ja Sa Juga Ti Sa Severa
Napravicu Lom
Sedela Magda
Dudo Dudinjo
Djorusice
Udade Se Jagodo
Kasaba
Po Potoku
Gora Jeci
Aman Vodenicare
Daj Boze
Ime Mi Je Usnija

1998 - Starogradske Izvorne Pesme
Kamerav Kamerav
Kazuj Krcmo Dzerimo
Po Potoku Sitna Riba
Udaje Se Zivka Sirinicka
Sedela Magda
Dzanum Na Sred Sela
Ime Mi Je Usnija
Zar Ja Nemam Ruse Kose
Zbog Tebe Mori Leno
Aman Vodenicare
Niska Banja
Kasaba
Keremejle

2003 - O Pesmo Moja
Kazuj Krcmo Dzerimo
Kazi Zoro
Kad Ljubim Ja
Trazim Te
O Pesmo Moja
Sta Hoces
Zbog Tebe Mori Leno
Dve Godine
Pitaju Me
Ja Nisam Kraljica
Hej Cuprije
Zivote Moj
Tamna Noc
Kamerav Kamerav
Sta Je Meni Sta Je
Sta Ces Da Mi Das
Rasule Se Kose Moje
Ruse Kose Curo Imas
Keremejle
Otvori Mi Belo Lence
Zemi Me Zemi
________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(1988-2003) 2.Deo

________________________________________
       
________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(2003-2011) 3.Deo

________________________________________
2003 - The Best Of
Kazuj Krcmo Dzerimo
Rasule Se Kose Moje
O Pesmo O Igro Moja
Keremejle
Nadjije Nadjije
Djulo Djulo
Zbog Tebe Mori Leno
Vero Nevero
Dajte Mi Daire
Od Nisa Pa Do Vranja
Zivote Moj
Igra Mi Se Pusto Tursko
Kceri Moja
Siki Siki Momce
Osman Aga
Ja Sa Juga Ti Sa Severa
Ime Mi Je Usnija
Sunen Romalen
Oro Se Vije
Zbog Tebe

2003 - Zbog Tebe
Trazim Te
Kazuj Krcmo Dzerimo
O Pesmo Moja
Zivote Moj
Kajem Se
Od Nisa Do Vranja
Kad Ljubim Ja
Sta Ces Da Mi Das
Gospodarica Srca
Sta Hoces
Dajte Mi Daire
Rasule Se Kose Moje
Tri Neveste
Sunen Romalen
Ruse Kose Curo Imas
Keremejle
Kamerav, Kamerav
Zbog Tebe Mori Leno
Kazi Zoro
Po Potoku Sitna Riba

2007 - 30 Godina Sa Trubom
O Usniji
Kazuj Krcmo Dzerimo
Kako Kolan Da Se Vijem
Vero,Nevero
Rasule Se Kose Moje
Od Nisa Do Vranja
Sedela Magda
Ja Sa Juga,Ti Sa Severa
Oro Se Vije
Sta Hoces
Prevari Me Zivot
Sedam Dana
Sunen Romalen
Keremejle
Aman Momce Bre
Sta Ces Da Mi Das
Caj Ljelja Rome
Pitaju Me Cija Sam
Kazi,Zoro
Zbog Tebe
Zivote Moj

2007 - Oko Nisa Kisa
Oko Nisa Kisa
A I Ti Me Izneveri
Vrteska
Budi Musko
Idi Glavu Ne Okreci
Pitaju Me Cija Sam
Pomiluj Ga Sunce
Na Uskrs Sam Se Rodila
Po Potoku
Posestrime

2011 - Usnija 2011
Majka Cerku Udaje
Otom Potom
Korak Ispred Svih
Kad Zapeva Verka
Rodila Me Majka
Kajem Se
Gde Su Mi Sinovi
Ostani Kraj Mene
Uzecu Ti Sve
Sedela Magda
Stani Mome
Na Uskrs Sam Se Rodila
Hej Bekrije
Sto Nismo Andjeli
Sto Smo Razdvojeni
Luduju Oci Moje
Gde Si Sada
________________________________________
Usnija Redzepova - Diskografija
(2003-2011) 3.Deo

________________________________________
      
________________________________________

Category: Diskografije | Views: 1995 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Usnija Redzepova | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz