MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 04.07.2020, 4:59 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 24 » Zlata Petrovic - Diskografija (1983-2012)
7:41 PM
Zlata Petrovic - Diskografija (1983-2012)

 

___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1983-2012)

1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1983 - Dodji Da Mi Ruke Grejes
1984 - Ljubi Me Jos Malo
1986 - Srce Ce Ga Prepoznati
1987 - Ti Si Covek Za Moju Dusu
1989 - Daj Mi Boze Malo Srece
1991 - Dusmani
1992 - Djavo
1994 - Proklet Da Je Ovaj Zivot
1995 - Ljubi Me Jos Malo (Reizdanje)
1995 - Ne Das Mi Da Disem
1996 - Bravo Ti Si Pobedio
1997 - Ljubav Nema Pamet
1998 - Infektivno Ludilo
1998 - Jedna Je
2001 - Mirises Na Nju
2004 - Zagusljivo
2008 - Hajde Cik
2012 - Singl

___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1983-1995) 1.Deo
___________________________________________________
1983 - Dodji Da Mi Ruke Grejes
Dodji Da Mi Ruke Grejes
Kad Bi Hteo Meni Da Se Vratis
Carapanka
Kad Se Voli Pamet Ne Postoji
Plavokosi
Pamticu Sastanke Nase
Tebe Imam Za Dane Srece
Kuda Ides Voljeni

1984 - Ljubi Me Jos Malo
Ljubi Me Jos Malo
Milovanja, Milovanja
Seti Se Svega
Tako Sam, Htela Sama
Cuk, Cuk
Ti Si Moje Najdraze
Daleko, Si Ljubavi
Necu Aga, Tvoja Blaga

1986 - Srce Ce Ga Prepoznati
Srce Ce Ga Prepoznati
Ti Si Moja Sladka Tajna
Hej, Mali
S Tobom Bi Se Milovala
Oj, Ivane, Lepotane
O, Da Li Je Sijelo Kod Alije
A Nocas Ga Nema, Nema
Bravo, Ti Si Pobedio
Ne Ljutim Se Sto Odlazis

1987 - Ti Si Covek Za Moju Dusu
Ti Si Covek Za Moju Dusu
Uteha Tebi Sam Bila
Pratim Dragog U Armiju
Koga Sam Ja To Volela
Sta Li Radis Ove Noci
Ne Dam Te, Ne Dam
On Me Voli
Ti Ne Diraj U Dom Novi

1989 - Daj Mi Boze Malo Srece
Daj Mi Boze Malo Srece
Dali Je Greh Voljeti
Samo Tebe Vidim Sreco
Ne Bih Mogla Ja
Ozenices Se Ti
Lude Oci
Samo S'tobom Imam Sve
Svrati Na Kafu

1991 - Dusmani
Dusmani
Kocka
Ko To Bira Pesmu
Ljubomorna Ja Sam
Stalno Se Ljutis
Zaboravi Plave Kose
Poludelo Srce
Secer I Med

1992 - Djavo
Djavo
Ucinilo Vreme Svoje
Sad Ti Ide Sve Od Ruke
Dal Je Majko Ovo Zivot
Ako Te Upita Neko
Slomicu Te, Slomicu
Koraci U Snegu
Cini Mi Se Cini

1994 - Proklet Da Je Ovaj Zivot
Proklet Da Je Ovaj Zivot
Madije
Otvori Se Zemljo
Da Li Ces Mi Oprostiti
Nisi Slican Ostalima
Kaznio Me Bog
Suska Se Po Gradu
Zao Mi Je, Zao Ti Je
Majko Moja

1995 - Ljubi Me Jos Malo (Reizdanje)
Ljubi Me Jos Malo
Milovanja, Milovanja
Ne Bi Mogla Ja
Seti Se Svega
Da Li Ces Mi Oprostiti
Daj Mi Boze Malo Snage
Tako Sam Htela Sama
Daleko Si Ljubavi.
Cini Mi Se, Cini
Ti Si Moje Najdraze
Poludelo Srce
Secer I Med

1995 - Ne Das Mi Da Disem
Ne Das Mi Da Disem
Nedelja
Lanac (Duet Sa S. Saulic)
Da Si Bog, Da Si Car
Tri Zelje
Usao Mi Je Ispod Koze
Ni Lanci, Ni Okovi
Ej Take Take Ta
___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1983-1995) 1.Deo
___________________________________________________

    

___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1996-2012) 2.Deo
___________________________________________________
1996 - Bravo Ti Si Pobedio
Dodji Da Mi Ruke Grejes
Srce Ce Ga Prepoznati
Ti Si Moja Slatka Tajna
Hej, Mali
S Tobom Bih Se Milovala
Oj, Ivane Lepotane
A Nocas Ga Nema, Nema
Bravo, Ti Si Pobedio
Ne Ljutim Se Sto Odlazis

1997 - Ljubav Nema Pamet
Ljubav Nema Pamet
Placi, Moli
Najtuznija Zena
Robija
Gresio Si Ti
Idi, Idi
Dal' Da Prastam
Stani Suzo

1998 - Infektivno Ludilo
Ucinilo Vreme Svoje
Daj Mi Boze Malo Srece
Dusamni
A Nocas Ga Nema
Ljubi Me Jos Malo
Seti Se Svega
Tako Sam Htela Sama
Poludelo Srce
Samo Tebe Vidis Sreco
Ti Si Covek Za Moju Dusu
Pratim Dragog U Armiju
Najtuznija Zena
Kocka
Da Li Je Greh Voleti
Ozenices Se Ti
Sta Li Radis Ove Noci
Koraci U Snegu
Uteha Tebi Sam Bila
Nedam Te Nedam
Svrati Na Kafu
Lude Oci

1998 - Jedna Je
Ljubav Nema Pamet
Gresio Si Ti
Dodji Da Mi Ruke Grejes
Madjije
Dali Ces Mi Oprostiti
S Tobom Bi Se Milovala
Ne Ljutim Se Sto Odlazis
Necu Aga Tvoja Blaga
Daj Mi Boze Malo Srece
Da Li Je Greh Voleti
Samo Tebe Vidim Sreco
Ne Bih Mogla Ja
Samo S Tobom Imam Srecu
Svrati Na Kafu
Ljubi Me Jos Malo
Seti Se Svega
Cini Mi Se Cini
Ti Si Moje Najdraze
Poludelo Srce
Secer I Med
Dal Da Ti Oprostim
Kaznio Me Bog

2001 - Mirises Na Nju
Mirises Na Nju
Opet Ces Na Dno
Opasno Te Volim
Probajmo Jos Jednom
Vragolasta
Sta Je Ljubav
Lijte Suze
Necu Da Molim Te
Tarapana

2004 - Zagusljivo
Zagusljivo
Poludelo Srce
Oaza Srece
Mala Kuca
Vodicemo Mi Ljubav
Zena Zmaj
Zaljubljena Ili Luda
Prkosim Zivotu
Ne Kuni Ga Majko
Ti Imas Cerku

2008 - Hajde Cik
Hajde Cik
Pola Tri
Nece Moci
Leptirici
Zlata I Goca
Kad Nisi Ti
Zivot Dvostruki
Zelim Stobom Decu

2012 - Singl
Aj Vino, Vino
___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1996-2012) 2.Deo
___________________________________________________

    

___________________________________________________

Category: Diskografije | Views: 2468 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zlata Petrovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz