MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Sunday, 02.23.2020, 9:21 PM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » 2014 » May » 27 » Zoran Kalezic - Diskografija (1971-2008)
0:39 AM
Zoran Kalezic - Diskografija (1971-2008)

 
 

Zoran Kalezic - Diskografija (1971-2008)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

______________________________________
1971 - Moj Zivot Je Tuzna Prica (Singl)
1971 - Uspomena (Singl)
1972 - Cekaj Me, Cekaj Me (Singl)
1972 - Gde Si, Gde Si Sto Te Nema (Singl)
1972 - Zbog Devojke Crnogorke (Singl)
1973 - Crnogorske Narodne Pjesme (Singl)
1973 - Ne Salji Mi Tvoja Pisma (Singl)
1973 - Pomracina Cijelo Selo Spava (Singl)
1974 - Dovidenja Ljubavi (Singl)
1974 - Idi, Idi Drugome (Singl)
1974 - Pivljanka (Singl)
1974 - U Nedelju Udajes Se (Singl)
1975 - Dodji, Sine Pa Se Zeni (Singl)
1975 - Moj Zivot Je Tuzna Prica
1975 - Smiri Se Srce, Smiri (Singl)
1976 - Dodji Sine Pa Se Zeni
1976 - Kako Da Te Zovem (Singl)
1976 - Nismo Prvi Koji Se Rastase (Singl)
1976 - Rasiri Ruke (Singl)
1977 - Otet Cu Te Od Ljubavi Nove (Singl)
1977 - Svako Svome, Ja Nemam Nikome (Singl)
1978 - Hiljadu Puta Hvala (Singl)
1979 - Gdje Se Rodih Tu Mi Srce Osta
1978 - Ljubav Ima Dva Godisnja Doba (Singl)
1979 - Moj Zivot Je Na Mom Licu (Singl)
1980 - Dodji, Dodji (Singl)
1980 - Kako Je Lepo U Mome Kraju
1982 - Sto Puteva I Sto Staza (Lp)
1984 - Dobro Vece Izgubljena Nado
1984 - Rastanak
1985 - Stani Mladosti, Stani, Stani (Lp)
1985 - Stani Mladosti, Stani, Stani (Singl)
1987 - Ne Tocite Vina
1988 - Jednoj Zeni Koje Nema Vise
1988 - Za Vasu I Moju Dusu
1989 - Ljubomorno Srce
1990 - Moj Dobri Andjele
1992 - Balkanska Dusa
1993 - Mit Bonami (Singl)
1995 - Karta Za Nebo
1996 - Za Vasu I Moju Dusu
1998 - 30 Godina Za Vasu I Moju Dusu 1
1998 - 30 Godina Za Vasu I Moju Dusu 2
1999 - Zivim Od Secanja
2002 - Kotrlja Se Zivot
2006 - Ovo Je Ljubav
2006 - Sta Ce Meni Vino
2008 - Folk Zvijezda Zauvjek

______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1971-1979) 1.Deo

______________________________________
1971 - Moj Zivot Je Tuzna Prica (Singl)
Moj Zivot Je Tuzna Prica (Ver. 1)
Tebe Vise Nema

1971 - Uspomena (Singl)
Uspomena
Zbogom Voljena

1972 - Cekaj Me, Cekaj Me (Singl)
Cekaj Me,Cekaj
Uzalud Te Trazim

1972 - Gde Si, Gde Si Sto Te Nema (Singl)
Gde Si, Gde Si Sto Te Nema
Vraticu Se Majko

1972 - Zbog Devojke Crnogorke (Singl)
Zbog Djevojke Crnogorke
Dodji Djevojko

1973 - Crnogorske Narodne Pjesme (Singl)
Pomrcina Cijelo Selo Spava
Stara Varos

1973 - Ne Salji Mi Tvoja Pisma (Singl)
Ne Salji Mi Tvoja Pisma
Rastanak

1973 - Pomracina Cijelo Selo Spava (Singl)
Pomracina Celo Selo Spava
Stara Varos

1974 - Dovidenja Ljubavi (Singl)
Dovidjenja, Ljubavi
Nasa Ljubav Nije Laz

1974 - Idi, Idi Drugome (Singl)
Idi,Idi Drugome
Moj Jarane

1974 - Pivljanka (Singl)
Pivljanka
Tekla Voda Na Valove

1974 - U Nedelju Udajes Se (Singl)
U Nedelju Udajes Se
Zeljan Sam Rodnog Doma

1975 - Dodji, Sine Pa Se Zeni (Singl)
Dodji, Sine, Pa Se Zeni
Zaboravi, Zaboravi

1975 - Moj Zivot Je Tuzna Prica
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Cekaj Me,Cekaj
Ne Salji Mi Tvoja Pisma
Idi,Idi Drugome
Uspomena
Vraticu Se Majko
Uzalud Te Trazim
Moj Jarane
Pomracina Celo Selo Spava
Rastanak

1975 - Smiri Se Srce, Smiri (Singl)
Smiri Se Srce Smiri
Stari Druze Prijatelju Moj

1976 - Dodji Sine Pa Se Zeni
Dodji Sine Pa Se Zeni
Zeljan Sam Rodnog Doma
Pivljanka
U Nedelju Udajes Se
Kako Da Te Zovem Sreco Ili Tugo
Stara Varos
Smiri Se Srce Smiri
Stari Druze Prijatelju Moj
Tekla Voda Na Valove
Tebe Voli Srce Moje
Zaboravi Zaboravi

1976 - Kako Da Te Zovem (Singl)
Kako Da Te Zovem Sreco Ili Tugo
Tebe Voli Srce Moje

1976 - Nismo Prvi Koji Se Rastase (Singl)
Nismo Prvi Koji Se Rastase
Ne Mogu Bez Tebe

1976 - Rasiri Ruke (Singl)
Rasiri Ruke
Kad Se Vratis Iz Daleka

1977 - Otet Cu Te Od Ljubavi Nove (Singl)
Otet Cu Te Od Ljubavi Nove
Uspomenu Cuvaj

1977 - Svako Svome, Ja Nemam Nikome (Singl)
Svako Svome Ja Nemam Nikome
Ko Te Ljubi Ove Noci

1979 - Gdje Se Rodih Tu Mi Srce Osta
Gde Se Rodih Tu Mi Srce Osta
Ko Te Ljubi Ove Noci
Stari Druze Prijatelju Moj
Jednoj Zeni Koje Nema Vise.
Svako Svome Ja Nemam Nikome
Moj Zivot Je Na Mom Licu
Uspomenu Cuvaj
Otet Cu Te Od Ljubavi Nove
Ljubav Ima Dva Godisnja Doba
Gde Si Sto Te Nema
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1971-1979) 1.Deo
______________________________________
            
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1978-1990) 2.Deo

______________________________________
1978 - Hiljadu Puta Hvala (Singl)
Hiljadu Puta Hvala
Dosao Sam Da Te Vodim Sreci

1978 - Ljubav Ima Dva Godisnja Doba (Singl)
Ljubav Ima Dva Godisnja Doba
Jednoj Zeni Koje Nema Vise

1979 - Moj Zivot Je Na Mom Licu (Singl)
Moj Zivot Je Na Mom Licu
Gde Se Rodih, Tu Mi Srce Osta

1980 - Dodji, Dodji (Singl)
Dodji, Dodji
Uspomeno Iz Mladosti Moje

1980 - Kako Je Lepo U Mome Kraju
Da Li Jos Cvjetas Rumena Ruzo
Zaboravi, Zaboravi
Ne Odlazi
Dodji, Dodji
Kako Je Lepo U Mom Kraju
Dani S' Tobom Provedeni
Breza
Pivljanka

1982 - Sto Puteva I Sto Staza (Lp)
Sto Puteva I Sto Staza
Kazi Joj, Druze Moj
Ko Te Ljubi Ove Noci
Secanje
Ima Neko Ko Misli Na Tebe
Koliko Dugo Videli Se Nismo
Srce Moje Gde Cemo Nas Dvoje
Ako Odes, Nek Ostane Ljubav

1984 - Dobro Vece Izgubljena Nado
Dobro Vece Izgubljena Nado
Nije Me Zaboravila
Brate Moj
Ja Svoj Zivot Jos Po Starom Zivim
Eh Kako Bih Voleo Zorom Da Te Budim
Eh Da Sam Malo Mladji
Kako Da Ti Kazem Zbogom
Zasto Smo Oce Ostali Sami
Nauci Me Da Te Ljubim
Kad Ces Doci

1984 - Rastanak
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Uspomena
Uzalud Te Trazim
Cekaj Me ,Cekaj
Vratit Cu Se,Majko
Pivljanka
Pomracina,Cijelo Selo Spava
U Nedelju Udajes Se
Rastanak
Kako Da Te Zovem,Sreco Ili Tugo

1985 - Stani Mladosti, Stani, Stani (Lp)
Stani Mladosti, Stani, Stani
Covek Iz Senke
Nocas Bih Hteo
Nije Vazno S Kim Si Sada
Sta Radis Nedeljom Po Podne
Moj Zivot Je Moje Blago
E, Moj Pobro
Sejtanova Kceri

1985 - Stani Mladosti, Stani, Stani (Singl)
Stani Mladosti, Stani, Stani
Sta Radis Nedeljom Po Podne

1987 - Ne Tocite Vina
Ne Tocite Vina
Hej Mladosti
Ne Veruj Im Sta Kazu
Ne Dam Jutru Bez Tebe Da Svane
Hiljadu Neznih Reci
Ovo Je Ljubav
Nek Ti Sunce Sja
Zaboravicu Te

1988 - Jednoj Zeni Koje Nema Vise
Ko Te Ljubi Ove Noci
Vraticu Se Majko
Cekaj Me
Stari Druze Prijatelju Moj
Tamo Dje Se Gusle Cuju
Jednoj Zeni Koje Nema Vise
U Nedelju Udajes Se
Tebe Voli Srce Moje

1990 - Moj Dobri Andjele
Moj Dobri Andjele
Pesma Za Dusu
Vinom Cu Tugu Ljeciti
Podari Joj Boze Srecu
Zeljo Moja, Moj Otrove
S' Ljubavlju Tebi Majko
Suzo Moja
Hladno Je
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1978-1990) 2.Deo
______________________________________
            
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1988-1998) 3.Deo

______________________________________
1988 - Za Vasu I Moju Dusu
Jednoj Zeni Koje Nema Vise
Stari Druze Prijatelju Moj
Ko Te Ljubi Ove Noci
Tamo Dje Se Gusle Cuju
Vraticu Se Majko
U Nedelju Udajes Se
Ne Salji Mi Tvoja Pisma
Tebe Voli Srce Moje
Cekaj Me, Cekaj

1989 - Ljubomorno Srce
Kako Da Ti Kazem Zbogom
Sto Puteva I Sto Staza
Ja Svoj Zivot Jos Po Starom Zivim
Breza
Srce Moje,Gde Cemo Nas Dvoje
Stan` Mladosti,Stani,Stani
Zaboravi, Zaboravi
Gde Si,Gde Si,Sto Te Nema
Ljubomorno Srce
Stari Druze,Prijatelju Moj

1992 - Balkanska Dusa
Sta Ce Meni Vino
Pukni Srce
Trazim Te
Sudbino
Balkanska Dusa
Rastanak
Nocne Ptice
Nek Se Pije
Med I Otrov
Sta Ce Meni Vino (Instrumental)

1993 - Mit Bonami (Singl)
Molitva

1995 - Karta Za Nebo
Karta Za Nebo
Sve Je S Tobom Nestalo
Hajde Hajde
Bog Vidi Sve
Neka Me Misli Napuste
Zalilo Se Srce Moje
Samo Da U Glavi Ostanem Zdrav
Posle Tebe
Kockar
Moja Kraljica Spava

1998 - 30 Godina Za Vasu I Moju Dusu 1
Vraticu Se Majko
Cekaj Me Cekaj Me
Jednoj Zeni Koje Nema Vise
Stari Druze Prijatelju Moj
Tebe Voli Srce Moje
U Nedelju Udajes Se
Ako Laze Violina
Pivljanka
Svi Pljevaljski Tamburasi
Tamo Dje Se Gusle Cuju
Zaboravi Zaboravi
S Ljubavlju Tebi Majko
Kako Je Lepo U Mom Kraju
Srce Od Stakla
Moj Zivot Je Moje Blago
Ne Dam Jutru Bez Tebe Da Svane
Sto Puteva I Sto Staza

1998 - 30 Godina Za Vasu I Moju Dusu 2
Dobro Vece Izgubljena Nado
Ne Tocite Vina
Ovo Je Ljubav
Zaboravit Cu Te
Stani Mladosti,Stani Stani
Godine Mi Nisu Vazne
Posle Tebe
Covek Iz Senke
Nocas Bi Hteo
Moj Dobri Andjele
Podari Joj Boze Srecu
Suzo Moja
Kockar
Zeljo Moja Moj Otrove
Zasto Je Sreca Uvek Tamo
Balkanska Dusa
Sta Ce Meni Vino
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1988-1998) 3.Deo
______________________________________
            
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1996-2008) 4.Deo

______________________________________
1996 - Za Vasu I Moju Dusu
Ti Nikad Neces Znati
Svi Pljevaljski Tamburasi
Svi Mi Kazu
A Kada Mi Draga Duso...
Oj Moja Ruzo Rumena
Mocevcicu, Mali Carigrade
Pivljanka
Ja Prosetah
Tamo 'Dje Se Gusle Cuju
Poljem Se Vija
Cvijet Momce...
Polece Soko

1999 - Zivim Od Secanja
Zivim Od Sjecanja
Pesme Tomine
Zao Mi Je Zao
Ja Nisam Pokvarenjak
Sonja
Moj Zivote Robijo
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Prodjoh Skoro Crnom Gorom
Ruza
Crna Vilo
Crnom Gorom Nek Se Cuje
Moras Da Postojis
Gledao Sam Sokola
Divna Zemljo Moja

2002 - Kotrlja Se Zivot
Kotrlja Se Zivot
Poznajem Te Oci
Nada
Sve Me Hoce, Sve Me Ide
Malo Je I Zivot Ceo
Na Svetoga Nikolu
Jos Te Volim
Zivot Je, Sestro, Veliki Maestro
Sto Te Nema
Lomio Me Zivot

2006 - Ovo Je Ljubav
Suzo Moja
Poznajem Te Oci
Sta Ce Meni Vino
Posle Tebe
Zasto Je Sreca Uvek Tamo
S Ljubavlju Tebi Majko
Ti Nikad Neces Znati
Nocas Bi Hteo
Ovo Je Ljubav
Ako Me Je Ostavila
Ne Tocite Vina
Podari Joj Boze Srecu
Kako Da Ti Kazem Zbogom
Balkanska Dusa
Jos Te Volim
Malo Je I Zivot Ceo
Zaboravit Cu Te
Kotrlja Se Zivot
Moja Kraljica Spava

2006 - Sta Ce Meni Vino
Suzo Moja
Poznajem Te Oci
Sta Ce Meni Vino
Posle Tebe
Zasto Je Sreca Uvek Tamo
S Ljubavlju Tebi Majko
Ti Nikad Neces Znati
Nocas Bi Hteo

2008 - Folk Zvijezda Zauvjek
Dobro Vece Izgubljena Nado
Kako Da Ti Kazem Zbogom
Cekaj Me Cekaj Me
Sta Radis Nedeljom Popodne
Nocas Bi Hteo
Stani Mladosti,Stani Stani
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Rastanak
Zaboravi Zaboravi
Stari Druze Prijatelju Moj
Sto Puteva I Sto Staza
U Nedelju Udajes Se
Ljubav Ima Dva Godisnja Doba
Uzalud Te Trazim
Jednoj Zeni Koje Nema Vise
Ima Neko Ko Misli Na Tebe
Vraticu Se Majko
Pivljanka
______________________________________
Zoran Kalezic - Diskografija (1996-2008) 4.Deo
______________________________________
       
______________________________________

Category: Diskografije | Views: 928 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zoran Kalezic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 elvir   [Entry]
album 91

Name *:
Email *:
Code *:
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2020
Create a free website with uCoz