MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 11.30.2021, 2:53 AM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » Diskografije

____________________________________________
Aca Matic - Diskografija (1969-1999)
____________________________________________
1969 - Ja Sam Kriv
1969 - Sta Je Zivot
1970 - Hej Krcmarice
1971 - Biljana
1971 - Ludo Te Volim
1971 - Otvori Srce
1971 - Pred Tvojom Skolom
1972 - Bosonoga
1972 - Daleko U Tudjem Svetu
1972 - Fato Mori Dusmanke
1973 - Nek Muzika Tuzno Svira
1973 - U Malom Parku
1973 - Zbog Tebe, Marija
1974 - Oj, Ruzo, Ruzice
1974 - Placem Za Tobom
1975 - Kocijasu Druze Stari
1976 - Zbogom Ljubavi
1977 - Dodji Najmilja
1978 - Sehe ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 440 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (1)

______________________________________________
Rade Jorovic - Diskografija (1980-2000)
______________________________________________
1980 - Lepotica I Sirotan
1982 - Selo Moje Lepse Od Pariza
1983 - Al' Je Lepo Biti Seljak
1985 - Pesma Za Nju
1986 - Tiha Voda Rusi Stene
1988 - Mnogo Zlata I Rubina
1989 - Pogledom Te Trazim
1991 - Krenulo Je, Krenulo
1993 - Zene Vole Oficire
1997 - Ne Priznajem Godine
2000 - Ljubav Na Seoski Nacin
+ Bonus

______________________________________________
1980 - Lepotica I Sirotan ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 563 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

 

Stanisa Stosic - Diskografija (1966-2007)
1.Deo - 2.Deo

_______________________________________
1966 - Stojanke Bela Vranjanke
1967 - Ne Kiti Se Plavim Cvecem
1968 - Tvoja Slika
1970 - Devojko, Zvezdanko
1970 - Pesma Majci
1971 - Istina, Istina
1971 - Vrati Mi Suze Srece
1973 - Dimitrijo, Sine Mitre
1973 - Stani Zoro
1974 - Lela Vranjanka
1974 - Ne Goni Konja, Mori Momce
1974 - Stani Zoro
1974 - Tu Gde Su O ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 725 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  November 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2021
Create a free website with uCoz