MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 11.30.2021, 2:15 AM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » Diskografije

 
 
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-2011)

1.Deo - 2.Deo - 3.Deo ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1177 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 

Snezana Savic - Diskografija
 (1976-2009) 1.Deo - 2.Deo

_______________________________________________
1976 - Pjesme Iz Kostane (Singl)
1979 - Andem Tuce Kale Jaka (Singl)
1983 - O, Kakva Noc
1984 - Ne Smem Da Te Diram
1985 - Ti Kraj Mene Nisi
1987 - Pa Idi, Idi
1988 - Osecam Te
1989 - Sanjacu Te, Sanjaj Me
1990 - Zabranjeno
1991 - Snezana Savic
1992 - Suze & Osmeh
1995 - Prazna Soba
1998 - Crvena Je Zora ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1345 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

________________________________________________
Cigani Ivanovici - Diskografija (1972-2008)
________________________________________________
1972 - Me Sem Rom
1973 - Lagori-Le Feu
1976 - BAH Le Bonheur
1977 - Amoro Kher
1981 - Cigani Vole Pjesmu
1982 - Gori, Gori Ciganska Ljubav
1983 - Uz Vatru (Raya I Cigani Ivanovici)
2002 - Ciganski Restoran
2008 - The Best Of

________________________________________________
1972 - Me Sem Rom
Variations Sur L`alouette
Bida
Koupetz
Mar Djandja
C ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 400 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_______________________________________________
Odjila - Diskografija (1984-1995)
_______________________________________________
1984 - Ciganocka
1987 - Jehal Cigan
1990 - Muzika Iz Filmova
1994 - Fantasia Tzigana (Ciganska Fantazija)
1995 - Odjila
1977 - Cigani Lete U Nebo (Muzika Iz Filma)

_______________________________________________
1984 - Ciganocka
Ciganocka
Sosnica
Terdi Satra
Solnisko
Imarme
Habarka
Kumuska
Progeja

1987 - Jehal Cigan ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 758 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (1)

______________________________________________
Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)
______________________________________________
1963 - Gde Si Posla Sa Cvetom U Kosi
1964 - Da Si U Mom Zagrljaju
1964 - Godine Su Na Izmaku
1964 - Pesme I Kola Iz Srbije Peva Duet (Lena Balaz)
1964 - Sve Uzalud Bese Moja Nada
1965 - Zarudela Smederevska Jesen (Jelena Balaz)
1966 - Ja Sam Momce Sa Sela (Ljubisa Krstic)
1966 - Na Dan Tvog Vencanja (Marko Jovicic)
1967 - Poslusaj Me Dok Je Vreme (Ljubisa Krstic)
1968 - Ti Si Moja Sreca (Lazar Jovanovic)
1969 - Nesta Para, Nesta Prija ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1060 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

___________________________________________
Olja Karleusa - Diskografija (2003-2013)
___________________________________________
2003 - Zene Lavice
2005 - Ljubavna Terapija
2007 - Brushalter
2008 - Robija (Singl)
2010 - Zicer
2012 - Luda Noc (Singl)
2013 - Nebuloza (Singl)

___________________________________________
2003 - Zene Lavice
Zene Lavice
Ti Si Meni Ko Sudbina
Bog Mi Je Svjedok
Hemija
Slika U Novcaniku
Cekam I Cutim
Rodjendan
Laze Laze On
Pun Je Mjesec
Drugi Grad

... Read more »
Category: Diskografije | Views: 487 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Dragana Mirkovic - Diskografija (1984-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_______________________________________
1984 - Imam Decka Nemirnog
1985 - Umiljato Oko
1986 - Spasi Me Samoce
1987 - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
1988 - Najlepsi Par
1989 - Simpatija
1990 - Pomisli Zelju
1991 - Poklanjam Ti Svoju Ljubav
1991 - Svud Si Oko Mene
1992 - Pitaju Me U Mom Kraju
1993 - Do Poslednjeg Daha
1994 - Carolija
1994 - Slatko Od Snova
1995 - Divlja Devojka
1996 - Najveci Hitovi 1
1996 - Najveci Hitovi 2
1997 - Oci Pune Tuge
1998 - Dolina ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 853 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

 

Sako Polumenta - Diskografija (1993-2011)

1.Deo - 2.Deo
_______________________________________________
1993 - Ej Sudbino
1995 - Skitnica
1997 - U Ljubavi Svi Su Gresni
1999 - Aman, Aman
2000 - Tebi Za Rodjendan
2002 - Eh Kad Bi Ti
2005 - Najbolje Do Sada
2004 - Uvijek Blizu
2006 - Karta Za Buducnost
2008 - Kukavica
2008 - Uziv ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 579 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

________________________________________
Dado Polumenta - Diskografija (2001-2011)
________________________________________
2001 - Brodolom
2005 - 100 Stepeni
2007 - Volim Te
2008 - Zauvek Tvoj
2009 - Uzivo CD 1
2009 - Uzivo CD 2
2010 - Buntovnik
2011 - Virus

________________________________________
2001 - Brodolom
Brodolom
Cetrnaest Godina
Jasmina
Mogao Bih Druze Moj
Oci Plave, Kose Crne
Bice Bolje
Cinim Sve
Crnogorka
Ljetnja Kisa
Divlja Ruza
Kafana

... Read more »

Category: Diskografije | Views: 387 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

____________________________________
Acko Nezirovic - Diskografija (1989-2008)
____________________________________
1989 - Licis Mi Na Nju
1994 - Lom Na Stolu Lom U Glavi
1997 - Da Li Je To Ljubav
1998 - Dogoreva Do Noktiju
2000 - Od Raja Do Pakla
2002 - U Tudjini
2006 - Za Moju Dragu
2007 - Acko Nezirovic (Uzivo)
2008 - Acko

____________________________________
1989 - Licis Mi Na Nju
Licis Mi Na Nju
Vrati Se Neno
Cekaj Me
Da Mi Je Znati
Srce Hoce Da Se Vrati
Prati Je Zvjezdo
Vje ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 617 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (1)

« 1 2 3 4 5 »
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  November 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2021
Create a free website with uCoz