MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 11.30.2021, 3:41 AM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 Main » Diskografije

___________________________________
Natasa Djordjevic - Diskografija (1990-2011)
___________________________________
1990 - Ti Si Otrov Moj
1991 - Hej Djavole
1992 - Kad Tad
1994 - Avanturista
1996 - Prevara
1997 - Kletva
1999 - Da Umrem Od Tuge
2000 - Alal Vera
2001 - Zaboravi Broj
2002 - Bas Bas
2003 - Doktori
2006 - Ostavi Me
2011 - Singlovi

___________________________________
1990 - Ti Si Otrov Moj
Zaigrajmo Sa Sa
Ja Sam Djavo
Eh, Da Mi Je
Hajde Nocas Sa Mnom
N ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 687 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 

Esad Plavi - Diskografija (1990-2011)
1.Deo - 2.Deo

__________________________________________
1990 - Ne Kuni Sto Si Voljela
1991 - Reci Sreco
1993 - Ima Dana
1994 - Das Ne Das
1996 - Hitovi
1998 - Extra Best Of
2000 - Preboljet Cu Ove Noci
2001 - Nije Ovo Prvi Put
2003 - Diskos Zvezde
2003 - Zmija
2005 - Kao Nekad
2006 - Uzivo
2009 - Ostavi Nesto Svoje
2010 - Esad Plavi
2011 - Samo Gost

... Read more »

Category: Diskografije | Views: 296 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Meho Puzic - Diskografija (1971-2006)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_________________________________________
1971 - Jednom Se Zivi
1979 - Majko, Majko
1979 - Sta Cu Kuci Tako Rano
1980 - Pruzi Mi Ruke Ljubavi
1980 - Gdje Naci Takvu Ljubav
1982 - Mi Bosanci Delije
1982 - Ostani Nocas, Pravi Mi Drustvo
1984 - Il' Me Zeni Il' Tamburu Kupi
1985 - Jedna Zena Ostavi Me
1986 - Mladost I Iskustvo
1987 - Tebi Majko, Misli Lete
1988 - Nije Ona Svemu Kriva
1989 - Ne Zali Je, Majko
1989 - Najdraze Sevdalinke
1991 - Bila Si Moja ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1360 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

___________________________________________
Meho Puzic - Singlovi (1966-1988)
___________________________________________
1966 - Mehmeda Majka Budila
1966 - Stani Vjetre, Stani Malo
1967 - Ilidza 67
1967 - Lijepa Suada
1967 - Drugovi
1968 - Ja Se Zelim Ocem Zvati
1968 - Beogradski Sabor
1969 - Pjesmo, Zivote Moj
1969 - Zasto Pjevam U Kafani
1969 - Ako Neces Ti, Hoce Druge Tri
1969 - Majko, Majko
1970 - Nadji Drugoga Zauvijek
1970 - Jednom Se Zivi
1970 - Moj Brate U Tudjini
1970 - Bila Si Moja Ljubav
1971 - Ilidza '71
1971 - Opet Dusa Boli
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 5549 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 
 
 

Aca Lukas - Diskografija (1995-2012)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

________________________________________________
1995 ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 2379 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (1)

Marinko Rokvic - Diskografija (1974-2009)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_________________________________________
1974 - Kazite Mi Dobri Ljudi (Singl)
1975 - Ti Si Moja Boginja (Singl)
1975 - Zivis Sa Mnom U Mislima, Majko (Singl)
1976 - Zasto Nisi Zena Bez Proslosti (Singl)
1977 - Momak Veseljak (Singl)
1977 - U Nekom Gradu Ko Zna Kom (Singl)
1978 - Para Nemam Da Bih Vino Pio (Singl)
1978 - Ti Nisi Dosla (Singl)
1979 - Kazi, Zasto Me Ostavi (Singl)
1980 - Snegovi Beli Opet Veju (Singl)
1981 - Ruza
1982 - Prva Ljubav
1983 - Potrazi Su ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 549 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

__________________________________________________
Danica Obrenic - Zlatna Riznica (Kolekcija)
__________________________________________________
Zlatna Riznica CD 1
Bolujem Ja
Ti Bi Hteo Pesmom Da Ti Kazem
Kad Bi Ove Ruze Male
Stojanke, Bela, Vranjanke
Zora Zori, Petli Poju
Razbole Se Divna, Grivna
Ajde Mori Dzan Stojanke
Da Znaes Mori Mome (Verzija 1)
Kad Bi Samo Znao
Sinoc Ja Lego Ne Zaspa
Lastavice, Lasto
Gde Si Duso, Gde Si Rano (Verzija 1)
Cvece Cafese (Cvece Cafnalo)
Zal Za Mladost
Moj Dilbere (Verzija 1)
Na Vrata Sedjase Jelka Z ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 464 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_________________________________________
Branimir Djokic - Diskografija (1966-2002)
_________________________________________
1966 - Kola
1967 - Prva Harmonika Srbije
1968 - Kola
1969 - Kola
1970 - Nova Kola
1972 - Zlatna Harmonika
1974 - Kola
1975 - Nova Kola
1976 - Kola
1977 - Mitraljez Kolo
1984 - Veliki Uspjesi
2002 - Narodna Kola

_________________________________________
1966 - Kola
Cubursko Kolo
Maljansko Kolo
Branimirovo Kolo
Lipovacko Kolo

... Read more »

Category: Diskografije | Views: 852 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

______________________________________________
Slavko Banjac - Diskografija (1987-2007)
______________________________________________
1987 - Jedini Greh
1989 - Ne Truje Me Ovo Vino
1990 - Ej, Zivote, Sto Je Uze
1991 - Pevacu Da Te Zaboravim
1993 - Kasno Je
1994 - Zar Sa Usana
2002 - Hitovi
2007 - Vino Ljubavi
Bonus Singlovi

______________________________________________
1987 - Jedini Greh
Tajna Veza
Jedini Greh
Da L' Si Vera Il' Nevera
Stalno Si Mi Na Pameti
Ko O Cemu, Ja O Tebi
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 739 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_______________________________________________
Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)
_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
1966 - Dok Igras Tvist (Duo DD)
1966 - Ista Plaza Isto More (Duo DD)
1967 - Ako Me Izgubis (Duo DD)
1970 - Muzikanti
1970 - Neverna Ljubav
1971 - Pevaj, Pevaj, Grli, Ljubi
1972 - Romanse 2
1974 - Zasto Plakati
1998 - Zivot U Pesmi
Bonus

_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
U Cemu Je Stvar
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 696 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 »
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  November 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2021
Create a free website with uCoz