MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Saturday, 01.22.2022, 1:56 AM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 

_________________________________________________
Samir Rizvanovic - Zivot Smo Imali (2014)
_________________________________________________
1. To Si Ti (3:45)
2. Zivote Moj (3:27)
3. Kad Ja Mogu, Kad Ja Smjem (3:05)
4. Zivot Smo Imali (3:45)
5. Rodjena Za Ljubav (3:24)
6. Pusti Me Da Disem (4:33)
7. Najsretniji Covjek (3:51)
8. Recite Joj Da Je Volim (3:26)
_________________________________________________
Samir Rizvanovic - Zivot Smo Imali (2014)
_________________________________________________
... Read more »

Category: 2014 | Views: 445 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

______________________________________________________
Vesna Hadzic - Ko Ti Kceri Pokida Djerdane (2014)
______________________________________________________
1. Ko Ti Kceri Pokida Djerdane (4:45)
2. Na Teferic Posla Nana (4:41)
3. Mlad Se Jusuf Ozenio (4:21)
4. Razbolje Se Simsir List (2:57)
5. U Djul Basti (3:41)
6. Zvijezda Tjera Mjeseca (2:27)
7. Voljena Sam I Voljena Bila (3:27)
8. Veni, Veni Moja Ljubavi (4:14)
9. Zar Je Nasa Ljubav Lazna Bila (3:27)
10. Ko Se Ono Brijegom Sece (2:18)
11. Pokraj Save Bagrem Drvo Raste (4:30)
12. Secer Mujo (2:37)
13. Razbolje Se Zarka (3:3 ... Read more »

Category: 2014 | Views: 458 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

______________________________________________________
Pink Music Festival 2014 (2014)
______________________________________________________
1. Dado Polumenta Feat. D.J Denial X & MC Mikelly - Revolucija (3:42)
2. Marko Mandic - Keva (2:52)
3. Sako Polumenta - Otisak Prsta (3:38)
4. O.K. Bend - Zasto Bih Se Vratio (3:54)
5. Romana Panic - Titula (3:16)
6. Leksington Bend - Godinama (3:59)
7. In Vivo - Marina (3:42)
8. Dzenan Loncarevic - Ovo Je Moj Grad (3:13)
9. W-Ice Feat. Black Panters - Ona Je Bomba (3:31)
10. Marina Viskovic - Paralizuj Me (3:06)
11. Zeljko Sasic - Dovidjenja (4:04)
12. Adil ... Read more »

Category: 2014 | Views: 389 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_________________________________________________
Osman Hadzic - Nema Problema (2014)
_________________________________________________
1. Zatvori Joj Srce Kapije (4:12)
2. Spavalice Moja (3:49)
3. Nema Problema (3:41)
4. Slavicu Tvoje Svatove (4:04)
5. Ubila Me Tuga (4:02)
6. Zlatni Mjesec (3:32)
7. Pjesmom Do Brazila (3:28)
8. Da Se Vratim (3:21)
9. Zaljepljeni (Duet Ivana Banfic) (3:43)
10. Ako Treba Da Se Desi (Duet Iskra) (4:09)
_________________________________________________
Osman Hadzic - Nema Problema (2014) ... Read more »

Category: 2014 | Views: 431 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_________________________________________________
Fantastic Band - Igara I Hleba (2014)
_________________________________________________
1. Cimerke (2:51)
2. Igara I Hleba (3:23)
3. Nistavilo (3:27)
4. Moja Vilo (3:58)
5. Idi Budi Dobro (3:40)
6. Taxi (3:08)
7. Ruke Gore (3:07)
8. Mila Moja (3:20)
9. Vruca Linija (2:59)
_________________________________________________
Fantastic Band - Igara I Hleba (2014)
_________________________________________________
  ... Read more »

Category: 2014 | Views: 344 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

______________________________________
Kafanske Balade (Box Set)
______________________________________
Kafanske Balade CD 1
Ceca - Kukavica
Haris Dzinovic - Ostaricu, Necu Znati
Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot
Saban Saulic - Sneg Je Opet, Snezana
Toma Zdravkovic - Danka
Dragana Mirkovic - O, Da Li Znas
Haris Dzinovic - Rano Je Za Tugu
Legende - Cetrdesete
Saban Saulic - Dva Galeba Bela
Legende - Ne Veruj
Hasim Kucuk Hoki - Pijem Da Je Zaboravim
Toma Zdravkovic - Ostala Je Samo Uspomena (Ispod Palme)
Silvana Armenulic - Srce Gori ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 599 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

____________________________________
Juzni Vetar - Put U Legendu 3CD (Boxset)
____________________________________
Juzni Vetar - Put U Legendu CD 1
Semsa Suljakovic - Mi Se Volimo
Sinan Sakic - Ej,Od Kad Sam Se Rodio
Sinan Sakic - Reci Sve Zelje
Sinan Sakic - Pogledaj Me
Semsa Suljakovic - Sto Me Pitas
Semsa Suljakovic - Srce Cu Ti Dati
Semsa Suljakovic - Niko Nema Takve Oci
Mile Kitic - Casa Ljubavi
Mile Kitic - Lazu Me Zelene Oci
Mile Kitic - Kockar
Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem
Dragana Mirkovic - Kolo Srece
D ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 513 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

__________________________________________
Juzni Vetar - Kolekcija 4 (31-40)
__________________________________________
Juzni Vetar CD 31
Dusko Kostic - Djulo, Djulo
Srecko Susic - Kuca Puna Zlata
Kemal Malovcic - Pripala Si Meni
Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem
Semsa Suljakovic - Mi Se Volimo
Milica Zdravkovic - Moj Se Dragi Zaljubio
Sinan Sakic - Ne Pitaj Me O Ljubavi
Ivan Kukolj Kuki - Idem Pravo U Kafanu
Mile Kitic - Majko, Sto Me Rodi
Gordana Stojicevic - Reci Dali Me Volis
Ibro Selmanovic - Brzo Si Me Draga Zaboravila
... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 625 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

__________________________________________
Juzni Vetar - Kolekcija 3 (21-30)
__________________________________________
Juzni Vetar CD 21
Kemal Malovcic - Napijem Se Pa Sve Zaboravim
Semsa Suljakovic - Jedna Suza Na Tvom Licu
Sinan Sakic - Nasloni Glavu Na Moje Rame
Ivan Kukolj Kuki - Kafana Je Za Coveka
Dragana Mirkovic - Ne Veruj Im Sreco
Mile Kitic - Boli Me Dusa Za Zenom Tom
Acko Nezirovic - Kupicu Ti Zlato
Semsa Suljakovic - Srce Nije Mramor Kamen
Janko Glisic - Sviraj Druze Staru Pesmu
Srecko Susic - Kao Grana Otkinuta
Dusan Kostic - ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 493 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

__________________________________________
Juzni Vetar - Kolekcija 2 (11-20)
__________________________________________
Juzni Vetar CD 11
Semsa Suljakovic - Bas Si Ludo Srce Moje
Dragana Mirkovic - Pusti Da Verujem
Srecko Susic - Ja U Ljubav Ne Verujem
Vendi - Pracnuo Se Sarancic
Ivan Kukolj Kuki - Idi, Idi Izdajice
Adela - Kao Karta Varao Si
Dzevad Rebronja Dzeko - Poslije Mnogo Godina
Milica Zdravkovic - Nikad Vise
Janko Glisic - Nema Vise Cekanja
Sinan Sakic - Ne Budi Me Majko
Mile Kitic - Ne Pitaj Me Zaplakaces
Dusan Kostic - Mal ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 858 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

__________________________________________
Juzni Vetar - Kolekcija 1 (1-10)
__________________________________________
Juzni Vetar CD 01
Louis - Dunjo Moja
Dragana Mirkovic - Najlepsi Par
Sinan Sakic - Kad Se Vrate Skitnice
Kemal Malovcic - Pokloni Ljubav Coveku Svom
Indira Radic - Poljubi Me I Videces
Mile Kitic - Kockar
Semsa Suljakovic - Prevareni Ne Veruju Vise
Sneki - Ljubav Je Nasa Bozja Volja
Jasar Ahmedovski - A Oko Mene Zenski Svet
Serif Konjevic - Samo Si Ti Uvijek Ista
Vesna Rivas - Osecam Se Snaznom
Marta Savic - Kao Cigar ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 484 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_______________________________________________
Mira Pejic - Diskografija (1963-1998)
_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
1966 - Dok Igras Tvist (Duo DD)
1966 - Ista Plaza Isto More (Duo DD)
1967 - Ako Me Izgubis (Duo DD)
1970 - Muzikanti
1970 - Neverna Ljubav
1971 - Pevaj, Pevaj, Grli, Ljubi
1972 - Romanse 2
1974 - Zasto Plakati
1998 - Zivot U Pesmi
Bonus

_______________________________________________
1963 - U Cemu Je Stvar (Duo DD)
U Cemu Je Stvar
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 700 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 
 
Kemal Malovcic - Diskografija (1968-2011)

1.Deo - 2.Deo - 3.Deo ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1195 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 

Snezana Savic - Diskografija
 (1976-2009) 1.Deo - 2.Deo

_______________________________________________
1976 - Pjesme Iz Kostane (Singl)
1979 - Andem Tuce Kale Jaka (Singl)
1983 - O, Kakva Noc
1984 - Ne Smem Da Te Diram
1985 - Ti Kraj Mene Nisi
1987 - Pa Idi, Idi
1988 - Osecam Te
1989 - Sanjacu Te, Sanjaj Me
1990 - Zabranjeno
1991 - Snezana Savic
1992 - Suze & Osmeh
1995 - Prazna Soba
1998 - Crvena Je Zora ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1360 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

________________________________________________
Cigani Ivanovici - Diskografija (1972-2008)
________________________________________________
1972 - Me Sem Rom
1973 - Lagori-Le Feu
1976 - BAH Le Bonheur
1977 - Amoro Kher
1981 - Cigani Vole Pjesmu
1982 - Gori, Gori Ciganska Ljubav
1983 - Uz Vatru (Raya I Cigani Ivanovici)
2002 - Ciganski Restoran
2008 - The Best Of

________________________________________________
1972 - Me Sem Rom
Variations Sur L`alouette
Bida
Koupetz
Mar Djandja
C ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 404 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_______________________________________________
Odjila - Diskografija (1984-1995)
_______________________________________________
1984 - Ciganocka
1987 - Jehal Cigan
1990 - Muzika Iz Filmova
1994 - Fantasia Tzigana (Ciganska Fantazija)
1995 - Odjila
1977 - Cigani Lete U Nebo (Muzika Iz Filma)

_______________________________________________
1984 - Ciganocka
Ciganocka
Sosnica
Terdi Satra
Solnisko
Imarme
Habarka
Kumuska
Progeja

1987 - Jehal Cigan ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 760 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (1)

______________________________________________
Aleksandar Stefanovic - Diskografija (1963-1979)
______________________________________________
1963 - Gde Si Posla Sa Cvetom U Kosi
1964 - Da Si U Mom Zagrljaju
1964 - Godine Su Na Izmaku
1964 - Pesme I Kola Iz Srbije Peva Duet (Lena Balaz)
1964 - Sve Uzalud Bese Moja Nada
1965 - Zarudela Smederevska Jesen (Jelena Balaz)
1966 - Ja Sam Momce Sa Sela (Ljubisa Krstic)
1966 - Na Dan Tvog Vencanja (Marko Jovicic)
1967 - Poslusaj Me Dok Je Vreme (Ljubisa Krstic)
1968 - Ti Si Moja Sreca (Lazar Jovanovic)
1969 - Nesta Para, Nesta Prija ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1077 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

___________________________________________
Olja Karleusa - Diskografija (2003-2013)
___________________________________________
2003 - Zene Lavice
2005 - Ljubavna Terapija
2007 - Brushalter
2008 - Robija (Singl)
2010 - Zicer
2012 - Luda Noc (Singl)
2013 - Nebuloza (Singl)

___________________________________________
2003 - Zene Lavice
Zene Lavice
Ti Si Meni Ko Sudbina
Bog Mi Je Svjedok
Hemija
Slika U Novcaniku
Cekam I Cutim
Rodjendan
Laze Laze On
Pun Je Mjesec
Drugi Grad

... Read more »
Category: Diskografije | Views: 493 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Dragana Mirkovic - Diskografija (1984-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_______________________________________
1984 - Imam Decka Nemirnog
1985 - Umiljato Oko
1986 - Spasi Me Samoce
1987 - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
1988 - Najlepsi Par
1989 - Simpatija
1990 - Pomisli Zelju
1991 - Poklanjam Ti Svoju Ljubav
1991 - Svud Si Oko Mene
1992 - Pitaju Me U Mom Kraju
1993 - Do Poslednjeg Daha
1994 - Carolija
1994 - Slatko Od Snova
1995 - Divlja Devojka
1996 - Najveci Hitovi 1
1996 - Najveci Hitovi 2
1997 - Oci Pune Tuge
1998 - Dolina ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 858 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

___________________________________________________
Folk Hitovi 2014 Kol 1 (1-10)
___________________________________________________
Folk Hitovi 2014 CD 01
Goran Vukosic - Sto Drugova
Bojan Tomovic - Sve Je Slatko Kada Si Tu
Seka Aleksic - Mamurna
Milena Ceranic Feat. D.J Kizami & D.J Marchez - Luda Balkanska
Marko Vanilla Feat. Sandra Afrika - 300 Cuda
Amelli - Mazo Mala
Osman Hadzic - Nema Problema
Fantastic Band - Cimerke
Emir Djulovic - Kad Ime Moje Cujes
Samir Rizvanovic - Zivot Smo Imali
Medo Sakic - Nije Zivot Jedna Zena
Natasa Matic ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 456 | Added by: Zukas | Date: 05.21.2014 | Comments (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  January 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2022
Create a free website with uCoz