MainSign UpLogin Narodna (Folk) Muzika Tuesday, 06.22.2021, 1:25 AM
  Blog Welcome Guest | RSS


 
 

________________________________________________
Sestre Gobovic - Zora (2014)
________________________________________________
1. Zubor Voda Zuborila (4:03)
2. Svu Noc Mi Bilbil Prepeva (3:50)
3. Zora Zori (3:09)
4. Ajde Jano (3:53)
5. Zaigrale Mamo Devojcinja (3:26)
6. Preletese Ptice Lastavice (4:13)
7. Zaspo Janko (3:32)
8. Oj Ruzice, Rumena (3:13)
9. Biser Suza (3:05)
________________________________________________
Sestre Gobovic - Zora (2014)
________________________________________________

... Read more »

Category: 2014 | Views: 475 | Added by: Zukas | Date: 05.29.2014 | Comments (0)

Grand Hitovi 2 (2014)
________________________________________________
1. Dara Bubamara - Opasan (3:19)
2. Legende - Nalicje (4:18)
3. Neda Ukraden - Zovite Svirace (3:28)
4. Dragan Kojic-Keba - Ne Mogu Ti Ja Pomoci (3:52)
5. Jelena Kostov - Ljubavi Nema (2:55)
6. Katarina Grujic - Lutka (3:20)
7. Dajana Jaksic - Lecim Se Od Ljubavi (3:24)
8. Jelena Vuckovic - Dragane (3:32)
9. Mirjana Aleksic - Ne Verujem, Poverujem (3:48)
10. Ceda Markovic - Ziveli Drugovi (3:37)
11. Slobodan Djurkovic - Htela Bi Jos Jednom (3:19)
12. Haris Skarep - Reci Da (3:20)
13. Black Panters - Bice Zena Brate (3:18)
14. Tanja Pop ... Read more »

Category: 2014 | Views: 447 | Added by: Zukas | Date: 05.29.2014 | Comments (0)

120 Originalnih Hitova
 Tamburaski Spomenar (Box Set)

CD 1 - CD 2 - CD 3 - CD 4 - CD 5 - CD 6

________________________________________________
120 Originalnih Hitova Tamburaski Spomenar CD 1
1. Duka Caic - Sve Dok Dunav Protice (3:52)
2. Tamburaski Sastav Ravnica - Kad Bi Pjesma Bila Rijeka (3:13)
3. Sin ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 698 | Added by: Zukas | Date: 05.27.2014 | Comments (0)

 
 

Zoran Kalezic - Diskografija (1971-2008)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

______________________________________
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1085 | Added by: Zukas | Date: 05.27.2014 | Comments (1)

Zvonko Bogdan - Diskografija (1970-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo

______________________________________
1970 - Stare Bekrijske Pesme (EP)
1972 - Ej, Salasi, Na Severu Backe (EP)
1973 - Biseri Narodne Muzike
1973 - Zvonko Bogdan
1974 - Fijaker Stari (EP)
1974 - Zvonko Bogdan I Orkestar Sandora Lakatosa
1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas A. Varoske I Narodne Pesme
1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas B. Bunjevacki Djerdan
1975 - Neko Sasvim Treci (EP)
1976 - ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 6665 | Added by: Zukas | Date: 05.26.2014 | Comments (0)

______________________________________________
Sevdah 108 Originalnih Hitova 6 CD (2013)
CD 1 - CD 2 - CD 3 - CD 4 - CD 5 - CD 6

______________________________________________
Sevdah 108 Originalnih Hitova CD 1 (2013)
______________________________________________
1. Safet Isovic - Bosno Moja (4:25)
2. Nada Mamula - Ome ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 388 | Added by: Zukas | Date: 05.25.2014 | Comments (0)

Jasar Ahmedovski - Diskografija (1981-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

___________________________________
1981 - Kad Odrastem Zenicu Te
1981 - Svako Svome Mora Da Se Vraca
1982 - Da Li Si Slobodna Veceras
1982 - Za Srca Zaljubljena
1983 - Jednoj Zeni Za Secanje
1984 - Mnogo Si Me Usrecila
1985 - Ti Si Moja Jesenja Balada
1986 - Decak Zaljubljeni
1987 - Hitovi
1987 - Pomiri Me Sa Najdrazom
1987 - Zena Moje Mladosti
1989 - Zabranicu Suzama
1990 - Zarobi Me
1994 - Dobar Momak
1995 - Kad Sveca Dogori
1996 - Moj Bag ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 984 | Added by: Zukas | Date: 05.25.2014 | Comments (0)

 
Nada Obric - Diskografija (1971-2008)

1.Deo - 2.Deo
____________________________________
1971 - Singl
1972 - Singl
1973 - Singl
1974 - Singl
1975 - Singl
1977 - Singl
1977 - Singl 2
1978 - Singl
1979 - Pjevaj Nado Veselo
1979 - Singl
1979 - Singl 2
1980 - Kolo Igra Kod Komsije
1980 - Singl
1981 - Ne Dozvoli Da Te Druga Voli
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 449 | Added by: Zukas | Date: 05.24.2014 | Comments (1)

___________________________________________________
Mina Kostic - Diskografija (2000-2013)
___________________________________________________
2000 - Srcani Udar
2002 - No Coment
2005 - Muziku Pojacaj
2010 - Ilusion
2011 - Remixi
2013 - Singlovi

___________________________________________________
2000 - Srcani Udar
Srcani Udar
Moj Lepi
Slavija
Trazi Dalje
Precica
Razvedi Se Od Nje
Ko Ce Kome...
Crno Sunce

2002 - No Coment< ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 392 | Added by: Zukas | Date: 05.24.2014 | Comments (0)

 

___________________________________________________
Zlata Petrovic - Diskografija (1983-2012)

1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1983 - Dodji Da Mi Ruke Grejes
1984 - Ljubi Me Jos Malo
1986 - Srce Ce Ga Prepoznati
1987 - Ti Si Covek Za Moju Dusu
1989 - Daj Mi Boze Malo Srece
1991 - Dusmani
1992 - Djavo
1994 - Proklet ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 2541 | Added by: Zukas | Date: 05.24.2014 | Comments (0)

 
 
 

Miroslav Ilic - Diskografija (1965-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

_______________________________________ ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1206 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

___________________________________________
Dzevad Preljevic Mrvica - Diskografija (1985-2008)
___________________________________________
1985 - Hvala Ti, Hvala
1985 - Ja Te Volim
1986 - Tek Sad Vidim Da Te Volim
1987 - Mrvica 4
1988 - Sad Se Vidi Sad Se Zna
1990 - Sve Moje Ljubavi
1991 - Skrivena Ljubav
2000 - Dala Si Mi Samo Tugu
2001 - Pakujes Svoje Stvari
2004 - Ljubav Dvadesetog Vijeka
2008 - Ameriko Daleka

___________________________________________
1985 - Hvala Ti, Hvala
Hvala Ti, Hvala ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 863 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

________________________________________________
Goga Sekulic - Diskografija (2000-2014)
________________________________________________
2000 - Ljubavnica
2001 - I Lepsa I Bolja
2002 - Opasno Po Zivot
2004 - Po Zakonu
2006 - Gacice
2008 - Zlatna Koka
2011 - Ja Sam Probala Sve
2012 - Best Of
2014 - Rekord Sam Oborila (Singl)

________________________________________________
2000 - Ljubavnica
Ljubavnica
Vruce-Hladno
Veciti Ljubavnici
Gospodine
Pun Mesec
Ti Nikad Nisi Voleo
Halo, Ja S ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 572 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

________________________________________________
Folk Dueti Kolekcija 1 (1-10)
________________________________________________
Folk Dueti CD 01
Vesna Zmijanac & Merlin - Kad Zamirisu Jorgovani
Osman Hadzic & Amelli - Oprosti Mi
Halid Beslic & Omar - Lijepe Ciganke
Goca Bozinovska & Jasar Ahmedovski - Ljubav Iz Racuna
Marinko Rokvic & Ana Bekuta - Stani Suzo
Saban Saulic & Ljuba Alicic - Zadnju Suzu Isplakacu
Ceca & Keba - U Snu Ljubim Medna Usta
Dragana Mirkovic & Zeljko Sasic - Oci Pune Tuge
Twins & Era Ojdanic - Pl ... Read more »

Category: Kolekcije | Views: 768 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

_____________________________________________
Slavica Miksic - Diskografija (1976-2002)
_____________________________________________
1976 - Gotovo Je Sve
1977 - Igraj, Igraj Opa
1978 - Nisam Zena Koja Zna Da Gubi
1979 - Budi Mi Prijatelj, Pomozi Kad Mi Je Najteze
1980 - Ne Zuri Se Da Odes Od Mene
1981 - Blago Tebi, Blago Meni
1981 - Veceras Zajedno
1983 - Daleko Si, Daleko
1986 - Demire, Demire
1989 - Da Pogresi Svako Zna
1994 - Ti Si Moj Srecni Broj
2001 - Ljudima Sam Verovala
2002 - Tajno Moja

_____________________________________________
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 318 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Mile Kitic - Diskografija (1975-2008)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_______________________________________
1975 - Cija Si Ljubav (Singl)
1977 - Brigu Brinem (Singl)
1977 - O Zeno Proslosti Moje (Singl)
1979 - Sanjam Li To Mozda Ljudi (Singl)
1980 - Mala Iz Novog Pazara (Singl)
1981 - Aldijana (Singl)
1982 - Ako Te Budu Pitali
1983 - Jorgovani Plavi
1984 - Casa Ljubavi
1985 - Ja Necu Ljepsu
1986 - Kockar
1987 - Mogao Sam Biti Car
1988 - Sto Da Ne
1989 - Osvetnik
1990 - Stavi Karte Na Sto
1991 - Gledaj Me U Oci
1992 ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1819 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Usnija Redzepova - Diskografija (1966-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

________________________________________
1966 - Ciganske Narodne Pjesme
1966 - Makesonski Narodna Pjesme I Ora (Jovanka Ivanovska)
1966 - Mi Se Sobrale Mi Se Nabrale (Jovanka Ivanovska)
1968 - Mo Anav I Usnija
1971 - Hej Cigani
1971 - Ne Pitaj Za Moje Ime
1972 - Da Ima Ljubov Da Ima Sreka
1975 - Sta Je Zivot Kad Ljubavi Nema
1976 - Gelj, Gelj
1976 - Ne Gledaj Me
1976 - Sto Me Ostavi
1977 - Nadjije, Nadjije
1978 - Mani, Mani (Usnija, Cune, Tozovac, Lepa Lukic)< ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 2147 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

 
 
 

Esma Redzepova - Diskografija (1961-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo

__________________________________ ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 880 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (1)

Silvana Armenulic - Diskografija (1966-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

_______________________________________
1966 - Bez Tebe Mi Zivot Pust I Prazan
1966 - Da Li Cujes Dragi
1966 - Devojke Smo Sa Morave
1966 - Nikom Necu Reci Da Te Volim
1966 - Volesmo Se Zlato Moje
1967 - Kad Jednom Odem
1967 - Krcmarice, Daj Mi Vina
1967 - Mujo Salje Haber Sa Mjeseca (Aco Trandafilovic)
1967 - Od Devojke Nista Draze (Tozovac)
1968 - Naj, Najlepsi
1969 - Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren
1969 - Majko, Oprosti Mi
1969 - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela ... Read more »

Category: Diskografije | Views: 1063 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (0)

Halid Beslic - Diskografija (1979-2013)
1 Deo - 2 Deo - 3 Deo - 4 Deo
5 Deo - 6 Deo - 7 Deo

___________________________________________________
1979 - Gresnica (Singl)
1980 - Gitara U Noci (Singl)
1980 - Sijedi Starac (Singl)
1981 - Mirela (Singl)
1981 - Sijedi Starac
1982 - Dani Ljubavi (Singl)
1982 - Pjesma Samo O Njoj
1982 - Pjesma Samo O Njoj (Singl)
1984 - Dijamanti
... Read more »

Category: Diskografije | Views: 922 | Added by: Zukas | Date: 05.22.2014 | Comments (1)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
 
 
Section categories
2014 [92]
Diskografije [43]
Kolekcije [13]
Remixes [37]
2015 [1]

Search

Tag Board

...

Calendar
«  June 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

...
Indira Radic Lepa Brena Ana Nikolic Jelena Karleusa Mile Kitic Aca Lukas ceca Remixes Dara Bubamara Dara Bubamara. Remixes. Goga Sekulic Tanja Savic Seka Aleksic Rade Jorovic Dejan Lukovic Radojka & Tine Zivkovic Kolekcije Aca Matic Acko Nezirovic Dado Polumenta Olja Karleusa Aleksandar Stefanovic Odjila Cigani Ivanovici Kemal Malovcic Diskografija Mira Pejic Juzni Vetar Fantastic Band Osman Hadzic Emir Habibovic Bora Drljaca Branimir Djokic Natasa Matic Danica Obrenic Marinko Rokvic Meho Puzic Esad Plavi Natasa Djordjevic Bojan Tomovic Milena Vukosavljevic Medo Sakic Necu Iz Mog Grada Amelli Emir Djulovic Bora Spuzic Kvaka Ana Bekuta Halid Beslic Esma Redzepova Dzevad Preljevic Mrvica Miroslav Ilic Mina Kostic Nada Obric Jasar Ahmedovski BoxSet Bokset Marta Savic Donna Ares bina Radmilo Zekic Jasmin Jusic Milica Pavlovic Lejla Jusic Denial Ahmetovic Nedeljko Bajic Baja Kompilacija 2014 Barka Ministarke Kolekcija Adil Hitovi Folk Hitovi 2014 Kol 3 (21-30) Bosutski Becari Perica Puric Dragana Mirkovic video Jose Feliciano Boban Rajovic Buki Andrija Bajic Milutin Milutinovic Mito Dragan Pantic Smederevac Maya Berovic Dragan Krstic Krle Dejan Petrovic Big Band Mirza Sut Aco pejovic CroBos Enis Muminovic Alexander Dimmi Danka Stojiljkovic Razni Izvodjaci Edin Hamdija Ahmet Bajric Husein Kurtagic Mirza Selimovic 2015 Bozo Vreco Alen As

Entries archive

WHO YOU ARE

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Country
Flag Counter

Our poll
Rate my site
Total of answers: 16

 

Copyright MyCorp © 2021
Create a free website with uCoz